Zeven aandelentips voor gepensioneerden

 

GroeiDividend heeft toppers voor u geselecteerd!

Zeven aandelen die elk jaar hun dividend verhogen!

Als u vandaag besluit tot een abonnement op GroeiDividend, dan help ik u gelijk op weg!

  

 
Jonge beleggers vinden het vaak leuk om lekker agressief te investeren. Ze willen daarbij flinke koerswinsten realiseren en nemen verliezen op de koop toe. Ze hebben ook de tijd om geleden verliezen weer weg te werken.

Maar deze flexibiliteit ziet er wat anders uit als je met je pensioen te maken krijgt. Dat kan nu al zijn of over een paar jaar. Wat oudere beleggers moeten hun tolerantie voor risico’s vaak terugdraaien om er zeker van te zijn, dat hun kapitaal voldoende gaat zijn voor hun hele oude dag!

  

Ik ga u daar vandaag een beetje bij helpen! 

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben een specialist op het gebied van GroeiDividend. Ik realiseer me als geen ander dat veel beleggers aan de vooravond van hun pensionering staan of daar al middenin zitten. De na-oorlogse geboortegolf spoelt op dit moment immers over ons heen.

Elke dag kunnen we lezen, dat er op allerlei manieren aan de oudedagsvoorziening wordt geknabbeld. De AOW leeftijd gaat omhoog en de pensioenfondsen zijn genoodzaakt minder uit te keren. Dat veroorzaakt een paniekreactie onder de ouderen. Angstig als ze zijn, brengen ze hun geld naar de “veilige” bank om het daar tegen 2% op een spaarrekening te zetten.

En die lage rente gaat nog heel lang laag blijven. Zowel Amerika als Europa hebben grote financiële problemen en zijn genoodzaakt nog jarenlang deze lage rentepolitiek voort te zetten.

 

Een stijging van de rente zit er dus niet in!

Intussen stijgt de inflatie wel, vooral in de sectoren die de ouderen raken. Ik noem er twee. Voedsel wordt steeds schaarser. We leven met steeds meer mensen op dezelfde aarde en die aarde wordt niet groter. We moeten dus met dezelfde hoeveelheid landbouwgrond steeds meer monden vullen. Die stijgende vraag zorgt automatisch voor stijgende prijzen.

Een andere sector is de gezondheidszorg. We zijn met steeds meer mensen en we worden ouder. Daarmee neemt het beroep dat we op de gezondheidszorg doen, steeds sneller toe. Er ontstaat dus een groeiende vraag naar geneesmiddelen. Daarbij worden we steeds hulpbehoevender, wat meer vraag genereert naar dienstverleners in de gezondheidssector.

Met andere woorden, deze diensten worden ook duurder!

 

U heeft dus behoefte aan een stijgend inkomen!   

Juist als u ouder wordt!

Ik ga u daar vandaag bij helpen. GroeiDividend heeft een concept ontwikkeld waarmee uw dividendinkomen de komende jaren gaat groeien.

Dit concept is gebaseerd op een lijst van 254 aandelen, die een bewezen historie hebben van dividendgroei. En…waar we bovendien van mogen verwachten dat die groei de komende jaren door zal gaan.

Wij noemen deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze AMDB’s betalen elk jaar meer dividend uit. Jaar in, jaar uit. En omdat wij die aandelen gevonden hebben op de beurzen in Amerika, krijgt u dat dividend elk kwartaal op uw rekening bijgeschreven.

En dat is precies wat gepensioneerden nodig hebben!

 

GroeiDividend voegt daar nog iets aan toe!

Op basis van de koers- en dividendontwikkeling hebben wij aan elk aandeel een status toegevoegd. Daaruit kunt u aflezen of het aandeel bij de huidige koers koopwaardig is of dat u beter kunt wachten op een lagere koers.

Ik kan u verklappen, dat op het moment dat ik dit schrijf, slechts 62 van mijn aandelen in de lijst van 254 ondergewaardeerd zijn. Dat komt omdat de beurzen de afgelopen maand behoorlijk gestegen zijn. Maar ik verzeker u, dat kan over een maand weer anders zijn.

Evengoed er is nog keus genoeg!

Toch ga ik voor mijn nieuwe abonnees iets extra doen, zodat u direct aan de slag kunt als u zich gaat opgeven. Ik heb een lijstje gemaakt speciaal voor u!

 

Mijn 7 tips voor gepensioneerden!

Ja, u leest het goed. Ik heb een lijstje van 7 aandelen, waarmee u niet alleen uw dividendinkomen de komende jaren ziet stijgen, maar waar u ook rustig bij kunt slapen. Ongeacht de willekeur van de beurzen of hoe oud u ook bent.

Ofwel anders gezegd, u koopt ze en houdt ze voor altijd vast. Heel simpel dus!

In feite zijn deze 7 aandelen een goed advies voor elke belegger, die niet voordurend wil speculeren. Ze zijn ideaal als u binnenkort met pensioen gaat of dat al bent.

 

Meld u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend!

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen en wij hebben daar ook de complete lijst van onze 254 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbeveling van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En daar gaat het niet bij blijven.

GroeiDividend is nog in ontwikkeling en binnenkort komt daar e-mail service bij, die u wekelijks op de hoogte houdt van de aangekondigde dividendverhogingen.

Daar werk ik op dit moment persoonlijk aan!

 

Beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect, dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets, dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker en u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties in onze lijst. Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.

 

U krijgt vandaag nog mijn lijst met 7 tips!

Mijn 7 tips voor gepensioneerden ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 7 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonustip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 254 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.

  

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die regelmatig weer hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 7 aandelen als u vandaag nog reageert, plus de bonustip, die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

En of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u nu een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

3 maanden helemaal gratis

 

Ja, u krijgt nog eens drie maanden gratis...

...als u zich nu opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost slechts €39,95 per kwartaal. Voor maar €39,95 heeft u nu dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

600_certificaat6.jpg

 
Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij de meeste andere banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel niet en reageer vandaag nog!

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van april is net verschenen. Als u nu reageert, bent u direct op de hoogte.Eveline Vrisekoop

 
 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
  

 

PS: Hoewel mijn 7 tips zijn geselecteerd voor gepensioneerden, kunt u ze natuurlijk ook kopen vóór u met pensioen gaat. Ze zijn immers een goede mix van lange termijn groei en inkomen en daarmee ideaal voor elke portfolio.

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.