Vijf tips voor een zekere winst

   

Dividend laat uw vermogen groeien!

Het ongelooflijke
verhaal van
Grace Groner

Ook voor u heb ik een extra uitgave met
daarin 5 tips voor een zekere winst

  

 
Droomt u er ook wel eens van met de goede belegging miljonair te worden?

Laat ik u uit de droom helpen. Miljonair worden met beleggen is maar weinigen gegund. Met speculeren win je niet zo gemakkelijk een fortuin. En als je dan eens flink in de plus zit, is er wel weer een andere positie waar de winst verloren gaat.

Toch gebeurt het soms, dat iemand met een belegging in aandelen miljoenen rijker wordt.
   

Had Grace Groner geluk?

Laat ik het anders zeggen. Grace had een beetje geluk, maar zeker een gevoel voor de juiste beslissing.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben één van de auteurs van GroeiDividend. Tijdens mijn onderzoek kwam ik het verhaal tegen van Grace Groner.

En dat wil ik u niet onthouden.

Grace is miljonair geworden met haar belegging. Zij had een vermogen van 7 miljoen toen zij in 2010 kwam te overlijden.

Zij was niet de miljonair die haar vermogen verdiende als manager van een hedge fonds of zoiets. Nee, Grace was gewoon een secretaresse met een normaal salaris bij een farmaceutische onderneming.

Zij leefde eenvoudig, kocht haar kleren meestal in de uitverkoop, woonde in een klein huis met maar één slaapkamer en werkte het grootste deel van haar leven gewoon voor een werkgever.
   

Het geheim van Grace zat in haar belegging

Grace belegde haar inkomen in één enkel bedrijf. Ze wist wat ze deed, maar ze kon vooraf niet vermoeden dat ze er als miljonair mee zou sterven.

In 1935 kocht ze drie aandelen voor $180. Dat heeft ze overigens nooit aan iemand verteld.

Daarna heeft ze die aandelen stevig vastgehouden en het uitgekeerde dividend telkens weer in de onderneming belegd. Toen ze op de respectabele leeftijd van 100 jaar overleed, had ze meer dan 100.000 aandelen met een waarde van $7 miljoen.

In welke onderneming heeft Grace al haar geld gestopt?

Het was het bedrijf waar ze 43 jaar voor gewerkt heeft. De naam van het bedrijf was Abbott Laboratories (NYSE: ABT).

Financiële adviseurs zouden haar niet geadviseerd hebben haar geld in één onderneming te steken, maar…
   

Grace ging ervoor!

Ze nam het risico. Ze kende Abbott Laboratories immers beter dan welke andere onderneming ook.

Ze wist dat “haar” onderneming alles deed om de waarde voor de aandeelhouders te maximeren, met inkoop van eigen aandelen en de uitbetaling van alsmaar meer dividend gedurende 40 jaar.

Abbott Laboratories heeft sinds 1924 onophoudelijk dividend uitgekeerd en dat dividend de laatste 40 jaar op rij verhoogd. De onderneming heeft een pay-out ratio van 49,9% en de afgelopen 5 jaar het dividend met gemiddeld 10% verhoogd.
   

Gaat Abbott voor u hetzelfde presteren?

Als ik eerlijk ben, dan denk ik dat de kans groot is dat het succes, dat Grace met Abbott heeft gehad, zich niet zal herhalen.

Tegelijkertijd maakt het aandeel nog altijd deel uit van de 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers, die GroeiDividend op zijn lijst heeft staan. En het aandeel zou in uw portfolio niet misstaan!

U zou Abbott zeker kunnen kopen als het sein op groen staat. Op de website van GroeiDividend kunt u zien of dat voor dit aandeel het geval is.

Of Grace zich bewust geweest is van de kracht van dividend toen ze haar 3 aandelen kocht, zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen.

Wat we wel weten is, dat…
 

Grace haar fortuin aan dividend te danken heeft!

Dit mag dan misschien een extreem voorbeeld zijn, zeker is dat dividenden verantwoordelijk zijn voor de interessantste vermogensgroeiverhalen van deze tijd.

In feite “hebben dividenden bij het investeren in aandelen gezorgd voor meer dan 50% van alle beleggingsinkomsten.” (Forbes Magazine)
   

Daarom heb ik gratis 5 tips voor u…

….van 5 dividendaandelen van Alsmaar Meer Dividend Betalers! Kompleet met alle details, die u op weg kunnen helpen om uw vermogen direct te laten groeien. Ik vertel u onder meer:

  • Over aandelen die jaar in, jaar uit, elk jaar weer hun dividend verhogen, in goede en minder goede tijden,
  • Over aandelen die bovendien nog eens door de jaren heen in koers stijgen,
  • Over een bonusaandeel dat nog geen AMDB is, maar wel op weg is er eentje te worden.
       

U krijgt vandaag nog mijn lijst met 5 nieuwe tips!

Mijn 5 tips van Alsmaar Meer Dividend Betalers ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 5 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 255 aandelen, maar is wel kandidaat om daar binnenkort op te komen.
   

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die alsmaar hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven op de website aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 5 AMDB tips als u vandaag nog reageert, plus de bonustip waarvan ik verwacht dat die in onze lijst van AMDB’s zal worden opgenomen.

Of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u nu een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

3 maanden helemaal gratis

 

Ja, u krijgt nog eens drie maanden gratis...

...als u zich nu opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost slechts €39,95 per kwartaal. Voor maar €39,95 heeft u nu dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

600_certificaat6.jpg

 
Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij de meeste andere banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel niet en reageer vandaag nog!

START HIER

 

Onlangs zijn mijn favoriete AMDB’s voor de maand februari verschenen. Als u nu reageert, bent u direct op de hoogte.Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
  

 

  
PS:
Mijn 5 tips zijn geselecteerd voor jong en oud. Grace belegde in haar drie aandelen Abbott toen ze 25 was en ze werd er miljonair mee. Als u jong bent en het dividendinkomen niet direct nodig heeft, kunt u het altijd herinvesteren. Daarmee loopt de waarde van uw belegging nog sneller op!

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.