Vier elite aandelen

  

Ik heb een paar tips van dividend sterke bedrijven

Vier bedrijven die al 50 jaar en langer hun dividend verhogen!

Betrouwbaar en stabiel in goede en in
slechte tijden, dat is wat beleggers willen.

 

 
Ik heb vandaag 4 bijzondere tips voor u!

Tips over wat ik maar even de ‘Elite aandelen’ noem. Aandelen van bedrijven, die jaar op jaar hun dividend verhogen.

Veronderstel dat u mijn elite aandelen 20 jaar geleden had gekocht. Elite aandelen, die ik voor u heb geselecteerd, omdat ze al meer dan 50 jaar hun dividend hebben verhoogd.

Als u dat zou hebben gedaan, dan zou u nu een dividendrendementen behalen van 18%, 21%, 23% en bij één aandeel zelfs van 42%....

En dat bij gerenommeerde ondernemingen!

Helaas zullen maar weinig beleggers dividendrendementen als deze realiseren. Omdat het geduld ontbreekt. Zij kiezen voor hoge dividendrendementen nu, gelijk bij aankoop van hun aandelen.

Daarmee zullen ze nooit dit soort rendementen krijgen van de beste ondernemingen, die er op de beurzen te vinden zijn.

 

Ik zal u dat proberen uit te leggen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik heb er mijn specialiteit van gemaakt aandelen te zoeken, die een historie hebben van dividendgroei.

Als beleggers overwegen dividendaandelen te kopen, dan kijken zij op de eerste plaats naar het dividendrendement op het moment van aankoop. Zij gaan voor meer in plaats van beter. Ze zijn op de eerste plaats geïnteresseerd in aandelen, die mega dividenden uitbetalen.

Begrijp me goed… tot op zekere hoogte hebben ze nog gelijk ook! Want een hoger dividend betekent meer inkomen op de bankrekening.

Dividendrendement is echter niet de enige variabel die bepaalt of een aandeel een goede belegging is. Dividendgroei is minstens zo belangrijk, want dividendgroei kan aandelen, die nu een lager dividendrendement hebben, later ontwikkelen tot ware dividendmachines.

Eén van mijn elite aandelen bijvoorbeeld, heeft nu een dividendrendement van 1,8%. Niet om over naar huis te schrijven, maar in de afgelopen 20 jaar heeft deze onderneming haar dividend met 3553% opgetrokken. Zou u het aandeel in 1992 hebben gekocht, dan had u nu een dividendrendement gehad van ruim 42%.

 

Dat noem ik “the power of dividend growth”!

Bij GroeiDividend specialiseren wij ons op dit soort aandelen. Wij noemen de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel AMDB’s.

Wij hebben een lijst samengesteld van 254 aandelen, die aan onze strenge criteria voldoen om AMDB te mogen worden genoemd.

In onze lijst worden alleen aandelen opgenomen, die aan een aantal criteria voldoen. Eén van die criteria is, dat gedurende de laatste 12 jaar het dividend minimaal 5 keer moet zijn verhoogd.

Maar ik ben voor u dieper gaan graven!

Ik wilde de absolute elite vinden van aandelen, die al meer dan 50 jaar lang, niet alleen dividend hebben uitbetaald, maar dat ook nog eens jaar na jaar hebben verhoogd.

Nu zult u zich afvragen, wat voor bedrijven dit nu zijn. Ik geef u de tips bij een abonnement op GroeiDividend. En omdat u vast wel nieuwsgierig zult zijn, licht ik vast een tipje van de sluier voor u op:

Bedrijf 1 is gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en apparatuur voor het verbeteren van het huis. Zeg maar, een warenhuis in do-it-yourself artikelen, waar hobbyisten maar ook professionals hun inkopen doen.

Bedrijf 2 verkoopt componenten voor hydraulische systemen en apparatuur om water, olie en andere vloeistoffen van vervuiling te ontdoen.

Bedrijf 3 is een producent van allerlei merkartikelen, die wij thuis gebruiken voor schoonmaak, haar- en huidverzorging, baby’s, huisdieren etc. Een groot bedrijf, waarvan wij de producten elke dag weer tegenkomen.

Bedrijf 4 maakt producten in de gezondheidszorg, vooral medicijnen. Daarnaast wordt medische apparatuur gemaakt en allerlei producten die vooral in ziekenhuizen gebruikt worden.

 

Alle vier deze tips hebben hun dividend al
meer dan vijftig jaar verhoogd!

En niet alleen dat!

Deze bedrijven kopen ook regelmatig hun eigen aandelen in, waarmee de waarde voor de overige aandeelhouders, u en ik dus, blijft stijgen.

Koersstijging dus, die niet alleen zowel door het voortdurend stijgende dividend, maar ook door de inkoop van eigen aandelen wordt gerealiseerd.

Nieuwe abonnees krijgen deze vier tips direct van mij toegestuurd.

En daar blijft het niet bij!

 

Ik heb nog een bonus voor u!

Als u zich nog deze week als nieuwe abonnee opgeeft, krijgt u van mij nog vier extra tips van AMDB’s, die zeer geschikt zijn voor gepensioneerden. Want het zijn immers de ouderen die, met de stijgende kosten van vooral de gezondheidszorg, behoefte hebben aan een stijgend inkomen.

Daar bestaat met onze pensioenen steeds minder zekerheid over.

Daarom heb ik vier extra tips voor u van AMDB’s, die een historie hebben van mooie dividendverhogingen en waarvan we mogen verwachten, dat die dividendgroei de komende jaren door zal gaan.

Op onze website kunt u eenvoudig zien wanneer het juiste aankoopmoment van het aandeel is. Ook dat maakt GroeiDividend zo uniek.

 

Meld u daarom vandaag nog aan bij Groeidividend!

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen. En wij hebben daar ook de complete lijst van onze 255 AMDB’s ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand een nieuwsbrief met onze aanbevelingen van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En daar gaat het niet bij blijven.

GroeiDividend is nog in ontwikkeling en probeert zijn service verder te verbeteren. Zo houden wij onze abonnees sinds kort wekelijks op de hoogte van de aangekondigde dividendverhogingen. En over niet al te lange tijd, kunt u op onze website uw eigen lijst met favoriete AMDB’s samenstellen, waar wij dan weer bij gaan vermelden of deze aandelen op dat moment koopwaardig zijn.

Daar werk ik op dit moment persoonlijk aan!

 

En beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect, dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets, dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker en u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen, die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties is onze lijst.

Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.

 

U krijgt vandaag nog mijn lijst met 4 tips!

Mijn 4 tips van bedrijven, die al meer dan 50 jaar hun dividend verhogen, ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt bij GroeiDividend. Het gaat om 4 aandelen van gerenommeerde bedrijven die al jarenlang bewezen hebben, dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra! U krijgt er 4 bonustips bij van AMDB’s, die bijzonder geschikt zijn voor gepensioneerden.

 

Die 4 bonustips geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die alsmaar hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven op de website aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van AMDB tips als u vandaag nog reageert, plus de bonustip waarvan ik verwacht dat die in onze lijst van AMDB’s zal worden opgenomen.

Of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u nu een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

3 maanden helemaal gratis

 

Ja, u krijgt nog eens drie maanden gratis...

...als u zich nu opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost slechts €39,95 per kwartaal. Voor maar €39,95 heeft u nu dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

600_certificaat6.jpg

 
Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij de meeste andere banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel niet en reageer vandaag nog!

START HIER

 

Binnenkort verschijnt onze volgende nieuwsbrief. Als u nu reageert, bent u direct op de hoogte.Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
  

 

  
PS:
 Hoewel 4 van mijn 8 bonustips zijn geselecteerd voor gepensioneerden, betekent dat niet dat u zie niet kunt kopen vóór u met pensioen gaat. Zij zijn immers een goede mix van lange termijn groei en inkomen en ideaal voor elke portfolio.

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.