De grootste winsten met deze simpele strategie…

 

De geschiedenis bewijst het:

De beste aandelen op de beurs zijn op termijn
de grootste winstmakers!

In 30 jaar hebben beleggers 10.876% op Coca-Cola
en 26.933% op Wal-Mart verdiend
met deze simpele strategie…

 

 

Kunt u zich dat voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden en in feite totaal kunt vergeten, zonder er ’s nachts wakker van te moeten liggen.

Als u deze aandelen van exclusieve klasse koopt, vergroot u de kans om daarmee flinke winsten te maken en u verkleint het risico op verliezen.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief en een website die zich concentreert op wat ik noem de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Ik ben ervan overtuigd dat investeren in AMDB’s één van de beste beslissingen is, die u als belegger kunt maken. Daarom besteed ik veel tijd aan mijn maandelijkse nieuwsbrief, waarin ik na grondig onderzoek tot een aantal tips van de maand kom.
 

Aandelen die u in uw portfolio moet hebben!

Deze aandelen zijn in mijn ogen de beste beleggingen die er op dit moment te vinden zijn. Hieronder een paar voorbeelden van de aandelen, die ik voor u heb geselecteerd:

  • GroeiDividend Tip nummer 1 is de Jaguar voor 2013. Het is één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van consumentenproducten en op gebied van huishoudelijk en persoonlijke verzorging. Het aandeel betaalt al 22 jaar achtereen dividend.
  • GroeiDividend Tip nummer 2 is met 280.000 medewerkers de grootste speler op de Amerikaanse gezondheidsmarkt voor wat betreft apotheken en drogisterijen. Deze reus verwerkt jaarlijks meer dan 1 miljard recepten! Het aandeel betaalt al 27 jaar achtereen dividend.
  • GroeiDividend Tip nummer 7 is een A-merken kampioen en bestaat al meer dan 150 jaar. Het behoort tot één van de grootste leveranciers van huishoudelijke en verzorgingsproducten. Het aandeel verhoogd al 25 jaar achtereen dividend.
  • GroeiDividend Tip nummer 8 is maand na maand vertegenwoordigd op mijn favorietenlijst. De onderneming is werkzaam in de detailhandel en heeft zijn activiteiten de laatste jaren sterk uitgebreid naar het buitenland, waaronder Azië. Het aandeel betaalt al 38 jaar achtereen dividend.

Het zijn maar een paar voorbeelden van de tips zoals vermeld in de mei-uitgave van GroeiDividend. De tips zijn onderdeel van een lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers die ik heb samengesteld na honderden uren onderzoek.

Bij de selectie van mijn lijst ben ik van een eenvoudige strategie uitgegaan. Die komt erop neer, dat de beste manier om op de beurs geld te verdienen, is aandelen te selecteren van veilige, in hun markt dominante bedrijven, die jaar in jaar uit hun aandeelhouders belonen met dividendbetalingen.

Dit is de basisstrategie van mijn selectie. De aandelen, die deze basisstrategie doorstaan, worden vervolgens aan nog een aantal criteria getoetst, voordat ze tot mijn lijst worden toegelaten.

Daarbij heb ik nog een heel simpel uitgangspunt. Ik zou deze aandelen voor altijd moeten kunnen kopen. Ik wil dat elk van deze aandelen van een zodanige kwaliteit zijn, dat ik ze bij wijze van spreken later aan mijn kleinkinderen kan overdoen.

Vraag: Geachte mevrouw Vrisekoop, ik ben nu een paar maanden abonnee en vind uw aanpak met die lijst heel informatief. Ik kijk er erg vaak in en raadpleeg de lijst voor ik iets koop. Maar… uw aandelen zijn wel een beetje saai. Er gebeurt nooit iets opwindends. J. Koster
Antw: Tja meneer Koster, dat maakt mijn aanbevelingen nu juist zo sterk. Dominante bedrijven in hun sector, die geen risico’s nemen, die hun winsten binnenhalen en aan de aandeelhouders uitbetalen. Dat is precies wat wij willen. Eveline

Voor mij dus geen speculatieve tips, die misschien wel eens een hit zouden kunnen worden. In de meeste gevallen worden ze namelijk geen hit en heb ik als aandeelhouder weer een verlies.

Ik beperk mij tot…

Een simpele strategie,
waarbij ik nooit geld heb verloren!

Een ander onderdeel van mijn strategie is, dat ik de aandelen die ik heb geselecteerd, jarenlang wil en vasthouden.

Daar heb ik een reden voor.

Onderzoek door het mega investeerder Oppenheimer heeft uitgewezen, dat de S&P 500 nooit een verlies heeft gemaakt in een periode van 20 jaar.

Ik zeg dat, omdat beleggers die hun aandelen korter vasthouden, aan veel grotere risico’s zijn blootgesteld. Dat hebben veel beleggers aan den lijve ondervonden, toen de aandelenmarkt in 2008 en 2009 onderuit ging. Zij verkochten hun aandelen tegen bodemkoersen en zijn voor altijd beschadigd.

En wat zien we nu?

Slechts enkele jaren later noteren diezelfde aandelen hogere koersen als ooit tevoren. Niet alleen omdat de ondernemingen achter die aandelen meer geld verdienen, maar ook omdat zij dat met hun aandeelhouders delen in de vorm van alsmaar stijgende dividenden.

Ook Warren Buffet laat zich niet van de wijs brengen als de beurzen door een dal gaan. Integendeel, het is voor hem vaak het moment om nog meer aandelen van de ondernemingen te kopen waar hij vertrouwen in heeft. 
 

Hoe langer u aanhoudt, hoe beter uw kansen  
  500_wv1.jpg

 

Bovenstaande grafiek maakt duidelijk, dat sinds 1950 de S&P 500 over één jaar genomen 16 keer een verlies moest nemen, maar over 20 jaar geen enkele keer. Daarmee wordt een trend duidelijk: Hoe langer u een belegging vasthoudt, hoe groter de kans dat u er geld mee verdient.

Deze strategie gaat niet op voor elk aandeel. Enron en WorldCom zijn daar voorbeelden van. Maar beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen en de uw keuze te beperken tot Alsmaar Meer Dividend Betalers met een dominante positie in hun markt, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als Enron en WorldCom zult beleven. 
 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af. Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd en als kooptip door mij wordt aanbevolen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te beoordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de duizenden abonnees die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

     GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 254 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen.

Vraag: Beste Eveline, Je nieuwsbrief vind ik echt goed. Geen loze beloftes, maar aanbevelingen van betrouwbare bedrijven, die het goed met hun aandeelhouders voorhebben. Ik beleg steeds meer in aandelen met een groeidividend en kijk telkens weer tevreden toe hoe het dividend telkens verder wordt verhoogd. Ik hoop dat ze dit nog lang blijven doen. Wendy van Houten
Antw.: Reken daar maar op. Eveline

 
U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dus dat betekent, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt. 
 

3 maanden helemaal gratis 

 
Ja, u leest het goed. U krijgt drie maanden gratis als u deze week een kwartaalabonnement van € 39,95 neemt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

600_certificaat6.jpg

 
Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij de meeste andere banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER 
 

Mijn nieuwsbrief voor de maand mei verschijnt morgen, dus u krijgt mijn favorietenlijstje van deze maand heet van de naald.Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
  

 

  
PS:
  De nieuwsbrief van mei met de “heet van de naald” tips verschijnt morgen. Zodra uw betaling bij ons binnen is, krijgt u direct toegang tot de nieuwsbrief en de website www.Groeidividend.nl

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.