Deze ondernemingen betalen al 100 jaar dividend!

GroeiDividend zoekt en vindt voor u de aandelen met
een imposante geschiedenis!

100 jaar dividend
biedt belegger meer zekerheid!

Koersen van de Alsmaar Meer Dividend Betalers lopen verder op dankzij het vertrouwen van beleggers.

 

 

Vorige week belde Toine onze klantenservice met een interessante vraag. Toine zit dicht tegen zijn pensioen aan en wil de komende jaren met zijn vermogen een stukje extra inkomen creëren. Hij zocht een veilige manier van beleggen, vond staatsobligaties te duur en hoopte daar bij GroeiDividend een alternatief voor te vinden.

Het werd een lang telefoongesprek.

Ik heb hem duidelijk gemaakt, dat zelfs bij GroeiDividend 100% zekerheid niet te geven is. Ik heb hem ook duidelijk kunnen maken dat ik een aantal aandelen volg, die niet alleen gekwalificeerd zijn als Alsmaar Meer Dividend Betaler (AMDB), maar die ook een rijke dividendgeschiedenis hebben.

 

Bedrijven die meer dan een eeuw dividend betalen!

Meer dan een eeuw betekent wel dat ze hun dividend hebben doorbetaald tijdens de eerste wereldoorlog, de crisis van de jaren 30 en tijdens de tweede wereldoorlog!

En vanzelfsprekend ook tijdens de laatste kredietcrisis.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en het zoeken naar de zekerste aandelen is mijn grootste uitdaging.

Ik ben hier al jaren mee bezig en heb al mijn ervaringen in GroeiDividend gestopt.

Die ervaringen wil ik graag met u delen in deze onzekere tijd.

Ik heb eens op een rijtje gezet, welke bedrijven uit mijn lijst van 255 AMDB’s al meer dan 100 jaar achtereen dividend aan hun aandeelhouders uitkeren.

 

Dat lijstje is voor u beschikbaar: GRATIS!

Het gaat om 7 bedrijven, die altijd oog voor hun aandeelhouders gehad hebben, in goede en in minder goede tijden.

Ik heb van die bedrijven een korte beschrijving gemaakt met wat gegevens, zodat u alvast kennis kunt maken met de aard van de bedrijven die op mijn “eeuwige lijst” voorkomen.

Een aantal van die aandelen zijn op dit moment koopwaardig. Bij de andere raad ik u aan een geschikt koopmoment af te wachten.

Hier komen ze:

Het eerste bedrijf is gespecialiseerd in de exploratie, productie en verkoop van ruwe olie, aardgas, petroleumproducten en chemicaliën. De onderneming zit in alle productiefases van de petroleumindustrie. De onderneming betaalt dividend sinds 1882 en heeft de laatste 29 jaar zijn dividend elk jaar weten te verhogen.

Het tweede bedrijf is een wereldwijde producent van gereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de professional. De onderneming betaalt dividend sinds 1877, waarbij de laatste 44 jaar het dividend elk jaar is verhoogd.

Het derde bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie en de verkoop van merkartikelen voor de consument. De onderneming is in meer dan 180 landen actief en betaalt sinds 1891 dividend aan zijn aandeelhouders. Dat dividend is de laatste 55 jaar elk jaar verhoogd.

Het vierde bedrijf is een producent van frisdranken. De onderneming produceert en distribueert niet-alcoholische dranken, sappen en siropen. Het bedrijf is sterk marketing georiënteerd. Het betaalt zijn dividend sinds 1893 en heeft dat dividend 49 jaar achtereen weten te verhogen.

Het vijfde bedrijf is een technologische onderneming, werkzaam in 150 landen en is gespecialiseerd in producten en diensten, waarbij energie op een optimale manier kan worden gebruikt. Zo maakt de onderneming accu’s voor hybride en elektrische auto’s. De onderneming betaalt zijn dividend sinds 1887.

Het zesde bedrijf is één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten en verkoopt een scala aan diervoeding en speciale schoonmaakmiddelen. De onderneming betaalt zijn dividend sinds 1901.

Het zevende bedrijf is een producent, een vervoerder en een distributeur van energie, waaronder elektriciteit, opgewekt door water en aardgas. De onderneming betaalt dividend sinds 1899 en weet elk jaar weer zijn dividend te verhogen.

Alle details over deze ondernemingen krijgt u toegezonden als u GroeiDividend risicoloos wilt uitproberen. Deze 7 bedrijven zijn overigens onderdeel van mijn lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Vraag: Beste Eveline, ik ben sinds kort abonnee bij GroeiDividend en ik wil graag aan dit systeem meedoen. Moet ik me concentreren op de aandelen die in je nieuwsbrief staan, of kan ik ook andere aandelen uit de lijst kopen? Wim G.
Antw.: In principe bepaalt u natuurlijk zelf wat u wilt kopen. In de lijst op de website staat aangegeven welke aandelen ondergewaardeerd zijn. Echter, niet elk ondergewaardeerd aandeel is even koopwaardig. De aandelen die ik in mijn nieuwsbrief noem, zijn het beste van het beste. Eveline

 

Beperk u tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af.

Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd en nog beter, als tip door mij wordt aanbevolen.

 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de duizenden abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.

Vraag: Hallo Eveline, heb je een advies hoeveel verschillende aandelen ik moet kopen? Marco van Z.
Antw: Ik raad iedereen aan een portfolio met minimaal 10 posities op te bouwen. Het mogen er natuurlijk ook meer zijn. Daar mag u overigens best wel even wat tijd voor nemen. Maar spreiding is heel belangrijk! Eveline

 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.

  

U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dus dat betekent, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt. En dat alles zonder enig risico!

 

3 maanden helemaal gratis

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden gratis als u deze week een kwartaalabonnement van €39,95 neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet vóór vrijdag binnen zijn om die drie maanden gratis te kunnen krijgen.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

 

Maar dan moet u wel nu reageren!

U kunt drie dagen van deze aanbieding profiteren.

En wat ik al zei, u loopt geen enkel risico! Ook niet met de automatische betaling. Door van dit systeem gebruik te maken, hebben wij minder kosten en kunnen wij u het abonnement goedkoper aanbieden.

U hoeft zich geen zorgen te maken.

Want wij hebben zoals altijd de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

En beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank, maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 

 START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van maart is net verschenen en daarin krijgt u mijn favorieten van deze maand heet van de naald. Bovendien ligt het overzicht van bedrijven, die meer dan een eeuw dividend uitbetalen, voor u klaar.Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

PS: De nieuwsbrief van maart met de “heet van de naald” tips is zojuist verschenen. Zodra uw betaling binnen is, krijgt u direct toegang tot mijn website www.Groeidividend.nl

 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.