Het beste van het beste ligt voor u klaar!

 

Mijn 255 AMDB's verhogen hun dividend met
regelmaat van de klok!

Hoe een Groeiend Dividend
u als belegger
een stuk gelukkiger
kan maken

Ik kan u helpen bij het selecteren van de juiste aandelen,
de keuze is aan u...

  

 

Beleggen was bij ons thuis eigenlijk heel gewoon. Mijn vader spendeerde veel van zijn tijd met beleggen in aandelen.

Zelf had ik als tiener helemaal niets met beleggen. Ik vond het suf en stom. Er waren veel interessantere dingen, zoals school (jawel!), ballet, tennis, Wham (het popduo met de “knappe” George Michael) en nog wat dingen waar meisjes van die leeftijd zoal druk mee kunnen zijn.

De manier van beleggen toen, ging heel wat anders dan nu. Mijn vader had nog niet de beschikking over een computer en internet zoals ik dat nu heb. Om de informatie rond beleggen bij elkaar te krijgen, moest hij evengoed veel lezen.

Wat ook hetzelfde is gebleven, is dat je toen, net als nu, voor een strategie moest kiezen.

Mijn vader was een voorzichtig man.

Hij was niet de man die met aandelen snel rijk wilde worden. Zijn strategie was simpel en gericht op groei. Hij belegde alleen in bedrijven, waarvan hij begreep wat ze deden. Bedrijven, die bovendien dominant waren in hun sector en internationaal opereerden.

 

En bedrijven die Alsmaar Meer Dividend Betaalden!

Vooral dat laatste vond hij belangrijk. Mijn vader had snel door hoe door inflatie geld minder waard werd en alles altijd maar duurder. Hij vertelde mij daar wel eens over.

Zijn ouders (mijn opa en oma) kochten destijds hun huis voor ƒ4.000,-. Mijn vader en moeder hun huis “al” voor ƒ40.000,- een stijging van 1.000%  over een periode van 30 jaar. Ik kon het nauwelijks geloven, maar ik heb mijn opa meermaals horen zeggen: Ik had verdorie de hele straat moeten kopen!

Naarmate ik ouder werd, groeide ook mijn interesse voor het beleggen. Voor mijn 30e verjaardag kreeg ik een boek van mijn vader. Hij vertelde mij dat het boek ging over een belegger, die altijd veel succes had gehad.

 

Het boek was over Warren Buffett

Hoewel het boek in het Engels was, had ik het in een weekend uit. De naam Warren Buffett ben ik daarna nooit meer vergeten.

Hij is voor mij een voorbeeld geworden van iemand die rijk geworden is met degelijk beleggen. Niet de speculant die gokt op een snelle koersstijging, maar die alleen belegt in bedrijven die door de gewone belegger kunnen worden begrepen.

Mijn vader hielp mij vervolgens nog ergens mee.

Omdat ik nauwelijks geld had om te beleggen (ik was inmiddels een alleenstaande moeder geworden), zetten hij voor mij een systeempje op, waarmee ik aandelen kon “kopen” en vervolgens ook kon volgen.

Hij gaf mij op die manier de eerste lessen in het beleggen.

 

Ondanks die wijze lessen maakte ik toch fouten!  

Want ja, je bent jong en je denk het toch beter te weten.

Ik kocht aandelen World Online van Nina Brink. De ICT had immers de toekomst en succesvolle zakenvrouwen waren voor mij een voorbeeld.  De aankoop was in essentie dus puur gebaseerd op emotie. Hoe dat afliep hoef ik u niet te vertellen. Het was een pijnlijke ervaring, waarvan ik veel geleerd heb.

Toen ik mijn geld bij deze aandelen kwijt raakte, moest ik weer aan de lessen van mijn lieve vader denken.

En aan Warren Buffett, de man die miljardair werd zonder echt te speculeren.

Na mijn World Online ervaring ben ik mij gaan verdiepen in het dividendbeleggen.

Daarbij was ik bijzonder geïnteresseerd in bedrijven die, met de regelmaat van de klok, het dividend verhoogden.

 

We noemen die de Alsmaar Meer Dividend Betalers

Om beter te begrijpen hoe die bedrijven zich ontwikkelen ten opzichte van het beursgemiddelde, heb ik terugwerkend van 13 Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) een overzichtje gemaakt van de ontwikkelingen in de laatste 10 jaar (2001 tot 2011) en die vergeleken met de ontwikkeling van de S&P 500.

Het is geen perfecte vergelijking geworden, maar ik kwam wel tot enkele interessante conclusies:

  1. De aandelen met een groeidividend stegen gemiddeld 8,7% in waarde per jaar, terwijl de aandelen in de S&P 500 met gemiddeld 0,8% in waarde toenamen.
  2. Deze stijging kon worden gerealiseerd bij een gemiddelde koers/winst verhouding, die daalde van 34 in 2001 tot 13,7 in 2011.
  3. Tijdens de bearmarket in 2008 daalden de S&P 500 aandelen met gemiddeld 33%, terwijl de daling van de groeiaandelen beperkt bleef tot 17%.
  4. Het dividend bij mijn dertien aandelen groeide gemiddeld met 11,1% per jaar.

Dat gaf mij de overtuiging, dat als ik wilde sparen voor later, dit de weg was die ik moest gaan. Mijn vader had gelijk...

Met de opzet van GroeiDividend hebben wij deze ervaringen in praktijk gebracht. Daarbij hebben wij ook de wijze lessen van Geraldine Weiss ter hand genomen, die zij heeft vastgelegd in een boekje onder de titel:

 

Dividends Don’t Lie! 

Ofwel, Dividend Liegt Niet! Het is een interessant boekje, dat ons de weg heeft gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Ook die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend!

Het hart van onze website is een lijst van 255 aandelen die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan of dat aandeel op dit moment is overgewaardeerd of ondergewaardeerd.

U kunt dus nog beter het koopmoment bepalen wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren, want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei, het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik uit de lijst van ondergewaardeerde aandelen elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment bijzonder koopwaardig vind. Dat zijn er deze maand 9 geworden. U vindt ze in het maart nummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen door de keuze te beperken tot Alsmaar Meer Dividend Betalers met een dominante positie in hun markt, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als World Online zult beleven.    

 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van degelijke aandelen, maar ook met de juiste timing om deze aandelen te kopen.

Hiervoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af.

Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd of zelf als tip door mij voor aankoop wordt aanbevolen.

 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen.

Het idee klinkt gemakkelijk maar dat is het niet, want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de duizenden abonnees die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.

 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!  

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand die wij bijzonder aanbevelen. Als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.

 

U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging via bank of creditcard van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt.

 

3 maanden helemaal gratis

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden gratis als u deze week een kwartaalabonnement van €39,95 neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende weekend binnen zijn om die drie maanden gratis te kunnen krijgen.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

 

Maar dan moet u wel nu reageren!

Deze week kunt u profiteren van deze aanbieding. En u loopt geen enkel risico! Ook niet met de automatische afschrijving. Wij doen dat om de kosten te kunnen drukken en u een goedkoper abonnement te kunnen aanbieden.

U hoeft zich geen zorgen te maken, want ook hierbij geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank, maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 

 START HIER

 

In mijn nieuwsbrief van deze maand staan mijn favoriete AMDB’s en die krijgt u dus heet van de naald. Het is het beste van het beste van wat er op dit gebied op dit moment te krijgen is.Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.