Zekerheid voor de oudedag

 

Simpele formule geeft beter inzicht

Met het pensioen in zicht,
ga je voor inkomen en veiligheid!

Steeds meer (bijna) gepensioneerden zoeken meer
zekerheid en inkomen uit vermogen om in alle rust te
kunnen genieten van hun oude dag!

 

 

Rendement en nog eens rendement, dat is wat de meeste dividendbeleggers uit hun aandelen willen halen.

Flinke hoge dividenden!

Maar veel van die hoge dividenden zijn zo hoog, omdat er ergens wel iets mis is met de ondernemingen die torenhoge dividenden uitbetalen.

Vooral oudere beleggers neigen vaker naar een hoger inkomen en vergeten daarbij de risico’s.
 

Inkomen uit een veilige belegging!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben gespecialiseerd in bedrijven die hun dividend met de regelmaat van de klok verhogen.

Ik word vaak aangesproken door beleggers, die met de handen in het haar zitten.

Ze zitten bijvoorbeeld in perpetuals, die op het oog een leuk rendement geven, maar ze realiseren zich sinds het fiasco met SNS Reaal, dat perpetuals achtergestelde leningen zijn.

Allesbehalve veilig dus.

Staatsobligaties zijn een stuk veiliger. Daarvan weet echter ondertussen bijna iedereen dat ze een veel te hoge koers hebben en dat als de einddatum nadert, de koers een flinke veer moet laten om op de nominale waarde uit te komen.

Bij andere obligaties moet rekening gehouden worden met het feit dat de uitkering hetzelfde blijft, of de inflatie nu toeneemt of niet.

Geachte mevrouw Vrisekoop, ik ben al jaren klant bij de Rabobank en heb daar belegd in een groot aantal ledencertificaten. Ik ontvang nu al enkele maanden uw nieuwsbrief en ik word steeds enthousiaster over de Alsmaar Meer Dividend Betalers, helemaal na het SNS debacle. Wat adviseert u mij te doen? Moet ik de ledencertificaten van de hand doen en overstappen? HdJ
 
Ik mag geen persoonlijke adviezen geven. Het enige dat ik over de ledencertificaten van de Rabo zeggen wil, is dat u moet weten dat ze zijn achtergesteld. U heeft het over een groot aantal certificaten. Ons algemene advies is nooit meer dan 10% van uw belegd vermogen aan achtergestelde leningen bij één bank te investeren! Eveline.

Beleggers willen inkomen en veiligheid. Ze willen meer dan ze bij staatsobligaties krijgen. Ze willen de inflatie voor blijven, ze willen graag hun vermogen laten groeien en niet gokken.
 

De sleutel is het rendement op de kostprijs!

Ik noem het ook wel de ROK.

Nu vraagt u zich misschien af: “Waar heeft ze het nu weer over?”

Eigenlijk is het heel eenvoudig. U neemt het uitgekeerde dividend op elk gegeven moment, en zet dat af tegen wat u voor de aandelen betaald hebt. Dus niet tegen de actuele koers.

Neem bijvoorbeeld 4 jaar na aankoop. U hebt het aandeel McDonald’s in maart 2009 gekocht voor $52. Toen was de ROK bij een kwartaaldividend van 50 cent 3,85%. Maar nu is de ROK bij een kwartaaldividend van 77 cent 5,92%.

Het dividend bij McDonald’s is dus in vier jaar tijd met 54% gestegen en uw ROK is bijna 6%.

Maar veronderstel dat u het aandeel 10 jaar geleden gekocht had. U had er dan $13,50 voor betaald. McDonald’s betaalde in die tijd maar eens per jaar dividend en dat was in dat jaar 40 cent per aandeel. Toen had u dus een ROK van 2,96%. Nu zijn we tien jaar later en heeft McDonald’s zijn dividend opgetrokken naar $3,08 per jaar en heeft u een ROK van 22,81%.

U hebt met dit aandeel een geweldige investering gedaan. En nog elk jaar betaalt deze Alsmaar Meer Dividend Betaler een hoger dividend.
 

Ook bij een stijgende inflatie zit u dus op rozen!

Want als de inflatie stijgt, zullen ook de hamburgers bij McDonald’s duurder worden en zal de onderneming een hogere winst realiseren.

Als aandeelhouder hoeft u zich niet ongerust te maken dat uw uitkering minder waard wordt.

En nu ziet u ook, waarom ik de ROK zo belangrijk vind.
 

Het initiële rendement is bij AMDB’s
dus niet zo belangrijk!

Als u aandelen selecteert die hun dividend met de regelmaat van de klok verhogen, is het niet zo belangrijk wat het rendement is op het moment van aankoop.

Het dividend groeit immers met de jaren net als het rendement, dat u op uw oorspronkelijke aankoop maakt.

Het belangrijkste bij de aankoop is dat u in stabiele bedrijven investeert, die door de jaren heen hun aandeelhouders jaarlijks een hoger dividend uitkeren.
 

Geduld en discipline, daar gaat het om!

Uit mijn voorbeeld blijkt ook dat, hoe eerder u begint met beleggen in AMDB’s, hoe meer plezier u heeft van uw belegging.

Maar zelfs als u al gepensioneerd bent, kunt u er nog prima mee beginnen.

GroeiDividend kan u daarbij helpen.

Want wij hebben een lijst samengesteld van 255 AMDB’s die voldoen aan onze strenge selectiecriteria. Keuze genoeg dus. Mijn advies daarbij is dat u uw belegging voldoende spreidt.

Niet alles dus investeren in McDonald’s bijvoorbeeld.

U moet minimaal 10 AMDB’s in uw portfolio hebben. Het mogen er natuurlijk ook meer zijn, want voldoende spreiding geeft u een groter gevoel van zekerheid. Als er al iets met een aandeel mis zou gaan, wat ik niet verwacht, dan heeft dit slechts beperkte invloed op uw totale portefeuille.

Hallo Eveline, ik zit in een beleggingsclubje en we hebben het daar onlangs gehad over die Alsmaar Meer Dividend Betalers, waar jij het over hebt. Ik heb toen meteen een abonnement genomen. Welke aandelen moeten wij nu het eerste kopen uit de lange lijst? Connie van E.
 
Als u de tips uit de maandelijkse nieuwsbrief volgt, koopt u het beste van het beste! Eveline.    

In mijn maandelijkse nieuwsbrief geef ik u concrete tips voor die maand. Dat zijn AMDB’s die we nog eens extra onder de loep hebben gelegd en die aan nog strengere selectiecriteria moeten voldoen.

In februari bestaat dit lijstje uit negen aandelen!

En ik ga nog iets extra voor u doen, zodat u direct aan de slag kan als u vandaag besluit een abonnement op GroeiDividend te nemen. Ik heb speciaal voor u een extra lijstje gemaakt.
 

Mijn 7 tips voor gepensioneerden!

Ja, u leest het goed. Ik heb een lijstje van 7 aandelen, waarmee u niet alleen uw dividendinkomen de komende jaren ziet stijgen, maar waar u ook rustig bij kunt slapen. Ongeacht de willekeur van de beurzen of hoe oud u ook bent.

Ofwel anders gezegd, u koopt ze en houdt ze voor altijd vast. Heel simpel dus!

In feite zijn deze 7 aandelen een goed advies voor elke belegger, die niet voordurend wil speculeren. Ze zijn ideaal als u binnenkort met pensioen gaat of dat al bent.
 

Meld u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend!

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen en wij hebben daar ook de complete lijst van onze 255 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbevelingen van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En daar gaat het niet bij blijven.

GroeiDividend heeft sinds kort ook een wekelijkse e-mail service die u op de hoogte houdt van de aangekondigde dividenduitkeringen en -verhogingen.

Deze extra service is bij de bestaande abonnees in goede aarde gevallen.

Daarnaast werken wij aan iets nieuws. Binnenkort kunt u op onze website uw persoonlijke portfolio met AMDB’s aanmaken. Wij vullen die dan aan met gegevens als over- en ondergewaardeerd en de laatste dividendinformatie.

Zo heeft u straks in één oogopslag een compleet overzicht van uw eigen AMDB’s.
 

En beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets wat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker en u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties in onze lijst en filteren voor u alleen de beste aandelen.

Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.
  

U krijgt vandaag nog mijn lijst met 7 tips!

Mijn 7 tips voor gepensioneerden ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 7 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 255 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.
 

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om vandaag nog een abonnement op GroeiDividend te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die regelmatig hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s over- of ondergewaardeerd zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 7 aandelen voor gepensioneerden als u vandaag nog reageert, plus de bonustip, die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

Of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u binnen drie dagen een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!
    

U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Als u zich binnen drie dagen opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost maar €39,95 per kwartaal. Voor maar €39,95 heeft u dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
   

3 maanden helemaal gratis

  

Maar dan moet u wel nu reageren!

De komende drie dagen kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico! Ook niet met de automatische incasso. Dit zorgt er enkel voor dat wij de abonnementkosten zo laag mogelijk kunnen houden. U hoeft zich geen zorgen te maken.

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank, maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 

START HIER

 

In mijn nieuwsbrief van deze maand vindt u tal van tips waar u direct mee aan de slag kunt. En als u nu reageert, bent u meteen op de hoogte.Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

  

PS: Hoewel mijn 7 tips zijn geselecteerd voor gepensioneerden, betekent het niet dat u ze niet kunt kopen vóór u met pensioen gaat. Ze zijn immers een goede mix van lange termijn groei en inkomen en ideaal voor elke portfolio.
 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.