Vandaag krijgt u drie supertips van mij!

 

 

Deze drie bedrijven maakten in 2012
$38,5 miljard winst!

En ze blijven alsmaar
meer dividend betalen.
Elk jaar weer!

The Wall Street Journal noemt ze
“Mega Dividend Betalers” en u krijgt er drie van mij
vandaag in een extra bonusrapport.

 

 
Vandaag wil ik u drie unieke bedrijven voorstellen, die ik zou willen omschrijven als dividendreuzen.

En als ik het over een reus heb, dan bedoel ik daar iets groots mee. Een onderneming dus, die zijn sector controleert en elk jaar weer enorme hoeveelheden cash genereert.

Deze drie bedrijven zijn zo winstgevend… zo rijk…

....dat ze met het geld, dat ze in één jaar genereren, $38,5 miljard in pure winst… gemakkelijk andere bedrijven zouden kunnen opkopen. Grote namen als Clorox, Alcoa of Sony.

Maar natuurlijk kopen ze dit soort bedrijven niet… of ze zouden een bedreiging moeten zijn voor het marktaandeel, dat mijn dividendreuzen hebben.
  

Deze drie bedrijven zijn namelijk dominant in hun markt!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben auteur van GroeiDividend, een financiële nieuwsbrief die zich toelegt op bedrijven, die wij de Alsmaar Meer Dividend Betalers noemen.

Vaak zijn dit ook de bedrijven die zo dominant zijn in hun sector, dat ze zonder onderbreking hun winsten kunnen verhogen, zonder dat de concurrentie daar iets tegen kan ondernemen.

Het zijn bedrijven die als het ware verankert zijn in onze westerse economie. Bedrijven die zo groot zijn, dat we ze kunnen aanduiden als monopolisten.
  

Ik noem ze ook wel de reuzen in hun sector!  

Ze doen alles wat er in hun macht ligt hun winstgevendheid te beschermen… tegen oprukkende concurrentie of toenemende invloed van de overheid.

En aan het eind van elk jaar luisteren deze machtige ondernemingen maar naar één groep mensen… hun partners, ofwel hun aandeelhouders die recht hebben op hun deel van de winst… met flinke en royale dividenden.
 

En die dividenden zijn hoog!

Afgelopen jaar alleen al keerden deze drie dividendreuzen een totaalbedrag van meer dan $10 miljard aan dividenden uit.

En niet als een speciaal dividend of zo!

Nee, deze cashreuzen betalen doorlopend dividend. Elk kwartaal weer.

Waarbij dat dividend ook nog eens elk jaar stijgt.

En daarom noem ik ze: 
 

De Alsmaar Meer Dividend Betalers!

Want ze betalen dat dividend al tientallen jaren. Kijk maar eens naar deze grafiek:

 

Eén van mijn dividendreuzen
heeft zijn dividend in 10 jaar vervijfvoudigd!

600_grafiek_gd.jpg

 
Kwartaal na kwartaal… jaar na jaar… krijgen beleggers in dit bedrijf meer en meer uitbetaald!

Ook dit jaar weer. De onderneming heeft zijn dividend met maar liefst 18% verhoogd!

Deze hoge uitbetalingen zijn een belangrijke reden waarom een belegging in deze aandelen meer loont dan een belegging in de meeste andere aandelen. En dan heb ik het nog maar niet over staatsleningen, die hun uitkering nog nooit hebben verhoogd!

En met onderstaande grafiek wordt het nog duidelijker.

Het toont de ontwikkeling van mijn drie dividendreuzen aan in vergelijking met het marktgemiddelde over de afgelopen twee jaar.

 

Het totaal rendement van de drie dividendreuzen
is twee keer zo hoog dan dat van de S&P 500
 

400_wv2b.jpg

U ziet dat een investering in deze bedrijven lonend is. Zelfs als we er rekening mee houden dat er ook tijden zijn, dat de beurzen tegen zitten. 

Dit zijn de bedrijven waar je voor je oudedag in wilt investeren. Ze blijven immers hun dividend maar verhogen, waardoor ook de waarde van de onderliggende aandelen blijft stijgen.

Met dat steeds hogere dividend, kunt u uw rekeningen blijven betalen en dingen doen, waar u uw hele leven naar hebt uitgekeken, zonder dat er een pensioenfonds komt dat uw uitkering gaat verlagen. Want beleggen in deze dividendreuzen doet u immers zelf.

Geachte mevrouw Vrisekoop,
Ik ben sinds enkele weken geabonneerd op uw website en heb met interesse uw lange lijst doorgenomen van AMDB’s. Tot mijn genoegen zag ik daar het aandeel McDonald’s op staan. Dat aandeel heb ik 8 jaar geleden gekocht voor $30,80 en ik kreeg toen een dividend van 67 cent per jaar. Nu is dat opgelopen naar $3,08 per jaar en de koers staat op bijna $100! Een beter bewijs dat uw theorie klopt, is er niet. Ik ben blij dat ik niet verder hoef te zoeken naar zulke bedrijven. Ik heb inmiddels vier van uw aanbevelingen opgevolgd en hoop, dat daar nog meer bedrijven à la McDonald’s tussen zitten. Succes met uw nieuwsbrief! Hugo W.
De aankoop van McDonald’s was een goede beslissing van u. Het enige dat ik daar nog aan kan toevoegen, is het advies dit aandeel nog heel lang vast te houden. Eveline

Eén belangrijk punt wil ik daarbij nog onder uw aandacht brengen en dat is de reden waarom ik u met een gerust gevoel deze aandelen ga aanbevelen.

Wat deze aandelen anders maakt dan de rest van ondernemend Amerika, is de manier waarop ze hun geld verdienen. Omdat ze niet zoals Apple zijn bijvoorbeeld.

Zij hoeven niet elke paar maanden hun klanten met de nieuwste technologische snufjes voor te schotelen uit angst, dat de omzet anders terugvalt. Ze hebben een vaste klantengroep en naar hun producten is altijd vraag.

En ze hebben wat bij Apple ontbreekt: marktaandeel!

Mijn drie dividendreuzen hebben geen concurrentie, omdat ze dat simpelweg niet toestaan. Ze overklassen hun concurrentie in de markt en als dat niet lukt, wordt die concurrentie overgenomen.
 

Veel beleggers schenken geen aandacht aan dit soort dividendbedrijven

Een onderzoek van The Wall Street Journal bracht aan het licht, dat doe-het-zelf beleggers maar 8% van hun belegd vermogen hebben geïnvesteerd in Alsmaar Meer Dividend Betalers.

In plaats daarvan zetten ze hun geld liever op de bank, waar ze bijna geen rente krijgen, ze beleggen in speculatieve aandelen of zoeken hun heil in ETF’s.

Bijna niemand belegt zijn geld in de meest betrouwbare bron van inkomsten die momenteel in de markt te vinden is. Dit is echt schokkend!
 

Het overzicht van deze drie bedrijven ligt voor u klaar!

Het is een bonus voor mijn abonnees en dus ook voor u als u vandaag besluit u aan te sluiten bij GroeiDividend.

Meer dan 1000 beleggers gingen u al voor en zij hebben daar geen spijt van, getuige de vele positieve reacties die ik wekelijks binnen krijg. 

Deze drie dividendreuzen maken onderdeel uit van mijn lijst van 255 AMDB’s, die door de abonnees van GroeiDividend altijd geraadpleegd kan worden op de website.

En het zijn niet alleen de ouderen die steeds meer de voordelen zien van beleggen in AMDB’s.
 

Ook jongere beleggers kopen steeds vaker AMDB’s!   

En de reden is duidelijk.

Als je bijvoorbeeld op je 40ste AMDB’s koopt, geven die weliswaar nu een wat bescheiden dividendrendement van rond de 3% (wat altijd nog meer is dan de rente bij de bank!).

Maar houdt u die AMDB’s vast tot uw oudedag, dan is door het alsmaar stijgende dividend, het rendement op de kostprijs (ROK) 10% of 20% of soms nog wel meer!

Dankzij die stijgende dividenden lopen de koersen van de AMDB’s ook alsmaar verder op.
 

U hebt dus dubbel voordeel!     

Meldt u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend!

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen. En wij hebben daar ook de complete lijst van onze 255 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbevelingen van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En daar gaat het niet bij blijven.

Hi Eveline, sinds twee maanden volg ik GroeiDividend en ik ben heel erg enthousiast geraakt van het concept. Met andere woorden, ik geloof erin! Maar nu wil ik ook echt gaan kopen en ik weet niet goed, voor welk aandeel ik nu moet beslissen. Kun je me iets verder op weg helpen? Marga K.
Neem mijn laatste nieuwsbrief er even bij. De tips die daarin staan, zijn het meest actueel. Mijn advies is niet alles op één aandeel te zetten, maar uw belegging in AMDB’s wat te spreiden. Succes! Eveline

GroeiDividend heeft sinds kort een email service, die u wekelijks op de hoogte houdt van de aangekondigde dividenduitkeringen en verhogingen.

Deze nieuwe service is bij de bestaande abonnees goed ontvangen.

Daarnaast werken wij aan iets nieuws. Binnenkort kunt u op onze website uw persoonlijke portfolio met AMDB’s aanmaken. Wij vullen die dan aan met gegevens als over- en ondergewaardeerd en de laatste dividendinformatie.

Zo heeft u straks alles in één oogopslag.
 

En beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect, dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets, dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker. En u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties is onze lijst.

Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.
 

U krijgt vandaag nog mijn overzicht met 3 tips voor de oudedag!

Mijn drie tips ontvangt u vandaag nog als bonus als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om drie aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 255 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.
 

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die met grote regelmaat hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s over- of ondergewaardeerd zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 3 aandelen voor de oudedag als u vandaag nog reageert, plus de bonustip die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

En of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u binnen drie dagen een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

3 maanden helemaal gratis
 

 

Ja, u krijgt dus nog eens drie maanden gratis!

Als u zich binnen drie dagen opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost maar €39,95 per kwartaal. En voor maar €39,95 heeft u dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.   

 

Dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

600_certificaat6.jpg

 
Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij de meeste andere banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel niet en reageer vandaag nog!

START HIER

 

In mijn nieuwsbrief van deze maand vindt u tal van tips waar u direct mee aan de slag kunt. En als u nu reageert, bent u tijdig op de hoogte.Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
  

 

PS: Hoewel mijn 3 tips zijn geselecteerd voor de oudedag, kunt u bij aankoop op jongere leeftijd nog meer profiteren van de stijgende dividenden en de daarmee oplopende koersen.  
 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.