Vergeet het korte termijn denken…

 

Koersen van onze aandelen blijven maar stijgen…

Beleggers zetten hun
tanden in aandelen
met groeidividend!

Door de lage rente zijn deze aandelen een alternatief
voor obligaties en bovendien geven ze een
groeiperspectief.
  

 
Vorige week kreeg ik een e-mail van één van mijn abonnees en zijn vraag is kenmerkend voor wat er onder veel beleggers in groeidividend aandelen leeft:

“Ik heb mij vorig jaar door u laten overhalen een abonnement op GroeiDividend te nemen. Gewoon, omdat ik nieuwsgierig was en omdat ik eigenlijk op wat leuke tips zat te wachten. Wat ik niet had verwacht was de nieuwe visie die u geeft op bekende aandelen als Coca-Cola en het moment om dit soort aandelen te kopen en te verkopen. Waar ik mij over verbaas, is dat aan de koersgroei van de aandelen in uw kooplijst maar geen eind lijkt te komen. Met andere woorden, ik wacht op koopmomenten maar die doen zich nauwelijks voor, ook niet als de beurs naar beneden gaat. Heeft u hier een verklaring voor?” Bert van D.  

De vraag, die hier gesteld wordt, leeft onder veel beleggers in groeidividend aandelen. In de eerste maanden van dit jaar schoten zowat alle koersen omhoog. Nu de beurs en stapje terug doet, blijken de aandelen die een groeidividend hebben zich echter uitstekend te kunnen handhaven.

 

Koersgroei is niet het belangrijkste!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend. Ik verdiep mij al jaren in het fenomeen van aandelen, die elk jaar weer meer dividend uitkeren.

Ik noem die ook wel de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s)

Deze aandelen zijn steeds meer een alternatief voor obligaties, omdat de rente op obligaties vaak lager is, dan het dividend dat op mijn aandelen wordt uitgekeerd.

Het lijkt erop dat, zowel in Amerika als in Europa, de lage rente politiek als hèt middel gezien wordt om de economische problemen op te lossen.

Door de lage rente politiek zoeken beleggers naar allerlei wegen om toch nog wat rendement te maken op hun vermogen. Obligaties zijn in toenemende mate minder interessant omdat de koersen dicht tegen hun top aan staan en op het moment dat de rente weer gaat stijgen, de obligatiemarkt in een bloedbad kan veranderen.

Maar zelfs als dat bloedbad er niet komt, dan nog weet elke belegger dat als hij nu obligaties koopt, hij zeker met koersverlies te maken krijgt als de rente weer gaat stijgen of als de afloopdatum van de obligaties dichterbij komt.

 

Ook Nederlandse Staatsobligaties wachten
een koersdreun!

Dat is geen vrolijk nieuws maar wel de realiteit.

Kijk maar naar de 7 ½% NL 93-23 bijvoorbeeld. Die noteert nog altijd rond de 150%. Over tien jaar loopt de obligatie af en krijgt u gegarandeerd niet meer dan 100% terug van de Staat der Nederlanden. U levert dus gemiddeld zo’n 5% per jaar in!

Dezelfde problemen met obligaties doen zich in Amerika ook voor. Het is dus niet zo gek, dat steeds meer beleggers hun heil zoeken in aandelen, die al jaren een stijgend dividend rendement laten zien.

De vraag naar dit soort aandelen drijft de koersen flink op!

 

Coca-Cola is echt niet het enige aandeel met
een oplopend dividend

Maar misschien wel één van de meest bekende.

Ik heb voor u een lijst samengesteld met 254 aandelen met een groeidividend. Dat is een lange lijst met volop keuze.

Het voordeel van deze lijst is dat ik met de techniek van Geraldine Weiss in de hand, een keuze gemaakt heb welke aandelen op dit moment koopwaardig zijn.

De wat actieve belegger kan met deze lijst ook aandelen op enig moment verkopen, als die te duur zijn geworden en terug kopen als de lijst aangeeft dat ze weer koopwaardig zijn.

Daarmee is extra winst te realiseren.

Maar wilt u dat niet, dan geven deze aandelen een mooi oplopend rendement in de loop van de jaren.

 

Veel beleggers verkiezen daarom aandelen met
een groeidividend boven obligaties!     

Want deze aandelen hebben nog een voordeel boven obligaties.

Als de inflatie aantrekt als gevolg van alle Quantitative Easing, geven deze aandelen ook een vorm van zekerheid.

Stijgende prijzen worden immers door veel van deze bedrijven doorgegeven aan de consument. Daardoor blijven de winsten oplopen en blijft u ook meer dividend ontvangen.

Obligaties geven een constant rendement, ook als de geldontwaarding toeslaat en zo boet u dus op uw vermogen in.

 

Aandelen met een groeidividend zien daarom niet
alleen het dividend oplopen, maar ook de koers!

Dat maakt beleggen in aandelen met een groeidividend momenteel zo populair.

Niet alleen onder gepensioneerden, die een regelmatige dividenduitkering goed kunnen gebruiken, maar ook onder jongere beleggers zijn dit soort aandelen erg in trek.

Beleg je immers op je 40e  in een aandeel als Coca-Cola dan kan door het groeiende dividend het rendement op die investering op je 65e tot dik in de dubbele cijfers zijn opgelopen.

En dat nog afgezien van het feit, dat door het stijgende dividend de koers van het aandeel ook zal blijven oplopen.

Om de risico’s te beperken beveel ik altijd een mandje van aandelen met een groeidividend aan.

 

Spreiding is erg belangrijk! 

Het voordeel van mijn systeem is dat u voldoende keuze heeft om een mooie portfolio op te bouwen.

Elke maand kom ik in mijn nieuwsbrief met een aantal aandelen, die ik op dat moment het aantrekkelijkst vind. Maar de keuze is uiteindelijk aan u. Ik probeer het voor u alleen zo makkelijk mogelijk te maken.

En ik voorspel dat het aantal bedrijven op mijn lijst de komende jaren zal toenemen.

Steeds meer bedrijven gaan er immers toe over elke jaar hun dividend naar boven aan te passen. Daar zitten niet alleen bedrijven bij in de elektronica en de software, maar ook in de gezondheidszorg.

Met name de laatste groep groeit tegen de klippen op.

Een collega van mij liep onlangs in de VS bij een winkelketen binnen die medicijnen op recept voor haar klanten klaarzet. Hij was verbaasd over de enorme hoeveelheid recepten, die deze winkelketen dagelijks aan haar klanten meegeeft.

De gezondheidszorg explodeert en u kunt daarvan profiteren.

Beste Eveline, ik ben nu 49 en toen ik voor het eerst van GroeiDividend hoorde, dacht ik, dat is niks voor mij en typisch iets voor een gepensioneerde belegger. Maar inmiddels weet ik beter, ik snap nu dat door die stijgende dividenden mijn rendement op mijn oorspronkelijke belegging alsmaar groter wordt. Als ik over 20 jaar met pensioen ga heb ik een dividendrendement dat dik in de dubbele cijfers loopt. Ik hoop de komende jaren nog heel wat gerenommeerde AMDB’s te kopen en zo een mooi extraatje te hebben voor mijn oudedag! Bedankt voor je adviezen. Thijs M.  

 

GroeiDividend heeft een lange termijn visie! 

Beleggers die voor GroeiDividend kiezen, doen dat met een lange termijn visie.

Zij kopen de aandelen en leggen die weg. Elk jaar incasseren zijn een hoger dividend en zien daarmee het rendement op hun investering toenemen.

Als u al wat speculatiever bent en het aan- en verkoopmoment in mijn lijst wilt volgen, is dat over het algemeen iets waar ruime tijd tussen zit.

Als u echt wilt speculeren is mijn nieuwsbrief voor u niet de beste adviesbron.

Maar als u een mooie bron van inkomsten wilt opbouwen is GroeiDividend de nieuwsbrief, die u zeker verder op weg kan helpen.

      

Om u nog wat extra op weg te helpen krijgt u
als nieuwe abonnee 7 extra tips. Gratis!

Het gaat hier om 7 aandelen van Alsmaar Meer Dividend Betalers, die u zonder meer in uw portfolio kunt opnemen en waar u verzekert kunt zijn van een jaarlijkse groei van het dividend. Deze aandelen zijn geschikt voor de gepensioneerde belegger.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 254 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.

 

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die regelmatig hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s over- of ondergewaardeerd zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 7 aandelen voor de oudedag als u vandaag nog reageert plus de bonustip, die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

En of dat nog niet genoeg is heb ik nog iets extra voor u. Want als u binnen drie dagen een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

Ja, u krijgt dus nog eens drie maanden gratis!

Als u zich binnen drie dagen opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost slechts €39,95 per kwartaal. Voor maar €39,95 heeft u dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

 

Maar dan moet u wel nu reageren!

 

Abonneer HIER

 

De komende drie dagen kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico! Ook niet met de automatische afschrijving, waardoor wij u het abonnement goedkoper kunnen aanbieden.  

Want bij ons geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

En beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank, maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

3 maanden GRATIS

 

In mijn nieuwsbrief van deze maand vindt u tal van tips waar u direct mee aan de slag kunt. En als u nu reageert, bent u tijdig hoogte.Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

  

 
PS: Hoewel mijn 7 tips zijn geselecteerd voor de oudedag, kunt u bij aankoop op jongere leeftijd nog meer profiteren van de stijgende dividenden en de daarmee oplopende koersen.
 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.