Ik ben blij met lagere koersen want…

Ik ben blij met de lagere koersen…

Dividendrendementen zitten weer in de lift!

De koersen dalen en de dividenden van onze
Alsmaar Meer Dividend Betalers stijgen.
Ook u kunt hiervan profiteren.

 
Veel beleggers is de schrik aangejaagd nu de volatiliteit op de beurs toeneemt. Ze zien de koersen dalen en dat geeft toch altijd een wat vervelend gevoel.

Niet bij mij!

Het klinkt misschien gek, maar dat vervelende gevoel heb ik bij stijgende koersen.

Ik ben namelijk geen speculant.

Als ik aandelen koop van mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers, dan koop ik ze voor de lange termijn. Hoe lager de aankoopkoers, hoe hoger het dividendrendement.

 

Koersstijging vind ik niet belangrijk,
dividendstijging wel!

Koersstijgingen zijn immers een papieren winst. Zeker zolang de aandelen niet worden verkocht.

Dividendstijgingen zijn cash op de bankrekening of in de portemonnee. Daar doe ik het voor!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben specialist als het gaat om Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Deze Alsmaar Meer Dividend Betalers zijn ondernemingen, die hun aandeelhouders zeer serieus nemen. Zij betalen hun aandeelhouders, u en ik dus, al jaren achtereen een hoger dividend uit. Ongeacht of de koers van het aandeel nu hoog of laag staat.

Dat betekent dus, dat u bij een lagere koers meer aandelen kunt kopen en dus meer dividend op uw rekening krijgt bijgeschreven.

 

Daarom ben ik zo blij met lagere koersen

Weet u, veel beleggers houden niet zo van de zomermaanden.

Er is een bekend gezegde dat zegt “sell in May, be back in September” maar dat geldt eigenlijk alleen voor speculanten die een snelle koerswinst willen maken.

Maar de meeste kleine beleggers zijn helemaal niet goed in speculeren. Die maken meestal verliezen als ze juist een snelle koerswinst willen maken.

Daarom heb ik mij jaren geleden gespecialiseerd op een andere vorm van beleggen. Een vorm, waarbij ik elk kwartaal weer geld op mijn rekening krijg bijgeschreven als mijn AMDB’s hun dividend weer overmaken.

En het leuke daarbij is, dat die dividenden elk jaar toenemen, zonder dat ik daarvoor iets hoef te doen. Belangrijk is dat ik de aandelen van de AMDB’s zo goedkoop mogelijk aankoop en dan stevig vasthoud.

 

Aandelen worden nu weer goedkoper

En dus zit ik op het vinkentouw om weer wat aandelen te kopen.

Daarbij weet ik, dat het onmogelijk is om in te schatten waar de bodem ligt als de koersen onderuit gaan.

Zo heb ik afgelopen week aandelen gekocht van een elektriciteitsbedrijf. De koers heeft enkele weken geleden nog gepiekt op $45 maar is met alle tumult over een mogelijke rentestijging tot iets boven $39 gedaald.

Daarmee steeg het dividendrendement naar 3,5%.

Dat is meer dan we krijgen op een spaarrekening en ook meer dan de rente op staatsleningen.

Deze Alsmaar Meer Dividend Betaler betaalt al meer dan 27 jaar achtereen elk kwartaal dividend uit en heeft dat dividend de laatste tien jaar elk jaar verhoogd.

Vorig jaar nog met 13%!

Bovendien heeft het aandeel voor een nutsbedrijf een lage pay-out ratio van 57,4%. Daaruit leid ik af, dat het dividend van deze AMDB voorlopig geen gevaar loopt.

 

Dit is één van mijn kampioenen!

Een merkfabrikant van schoonmaakmiddelen.

De onderneming slaagt erin om elk jaar weer zijn omzet in een gestaag tempo te laten groeien. En het aardige is, dat de onderneming niet elke keer weer het wiel hoeft uit te vinden, zoals dat bijvoorbeeld van Apple verwacht wordt.

De koers is inmiddels met bijna 10% onder zijn topkoers van $90,10 gezakt en ik heb wat aandelen opgepakt voor een dividendrendement van 3,1%.

De onderneming verhoogt al 30 jaar zijn dividend, de laatste keer met 6,66% en ik verwacht één deze dagen de aankondiging dat het dividend opnieuw wordt verhoogd.

Het leuke van dit soort aandelen is, dat u niet alleen elk jaar meer dividend krijgt, maar dat de waarde van uw vermogen toeneemt door de vele dividendverhogingen.

Had u bijvoorbeeld dit aandeel 10 jaar geleden gekocht, dan had u de waarde zien stijgen met 91%. Tegelijkertijd had u nu op de aanschafkoers van 10 jaar geleden een rendement op kostprijs (ROK) gemaakt van meer dan 6%.

En dat rendement wordt elk jaar hoger.

 

Hoe lager de aankoopkoers hoe beter!

Daarom zit ik niet bij de pakken neer als de koersen naar beneden gaan, want die lagere koersen beteken voor u en voor mij goed nieuws.

Daarom heb ik op mijn website van GroeiDividend iets nieuws geïntroduceerd in de vorm van een wensenlijst.

U kunt uw persoonlijke wensenlijst voor AMDB’s invullen met daarbij de gewenste aankoopkoers. Ik vul uw wensen aan met veel meer gegevens en de beoordeling, of het aandeel over- dan wel ondergewaardeerd is.

Onze IT-ers werken momenteel hard aan een e-mail alert service. U hoeft zo niet elke dag te kijken of het aandeel op de door u gewenste koers staat, want als het zover is, krijgt u van mij een e-mail dat u het aandeel kunt kopen.  

En dit is maar één van de extra’s, die GroeiDividend u biedt.

 

Mijn website is uniek!

Want als enige in Nederland heeft GroeiDividend een lijst met 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers, waaruit u zelf een selectie kunt maken.

Elke AMDB krijgt van mij een waardering van ondergewaardeerd naar overgewaardeerd. Zo kunt u in één oogopslag zien welke aandelen koopwaardig zijn.   

En om u nog een handje te helpen, maak ik elke maand een selectie van favoriete aandelen, die ik zelf bijzonder koopwaardig vind. Deze selectie van AMDB’s wordt behandeld in mijn maandelijkse nieuwsbrief zodat u er alles over weet.

Nieuw is ook, dat u nu uw eigen persoonlijke portfolio op de website kunt invoeren. Aandelen van AMDB’s dus, die u al hebt gekocht en waarvan wij de laatste ontwikkelingen bijhouden inclusief de waardering.

Elke week krijgt u van mij bovendien een e-mail met daarin alle dividendaankondigingen van onze AMDB’s. De aandelen, die het dividend laten stijgen, krijgen daarbij extra aandacht.

 

Voor nieuwe abonnees
heb ik een welkomstgeschenk!

Het is altijd even wennen met een nieuwe website en daarom wil GroeiDividend het voor nieuwe abonnees extra aantrekkelijk maken.

Ik heb voor u een overzicht gemaakt van zeven kampioenen onder de Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Het zijn stuk voor stuk bedrijven, die elk jaar weer hun dividend verhogen.

De aandelen vindt u op de beurs in New York. Het gaat daarbij om aandelen van gerenommeerde bedrijven en ook deze aandelen zijn de afgelopen week een stuk goedkoper geworden.

 

En als extra krijgt u van mij nog een bonuskampioen!

Eenbijzondere tip van een aandeel, dat wij allemaal kennen. Het enige dat ik ervan kwijt wil is, dat het aandeel in de technologie sector zit.

De onderneming is nog geen AMDB maar ik verwacht, dat het dat wel zal worden.

Het aandeel heeft een dividendrendement van 2,8% en een pay-out ratio van 47,4%.

Deze onderneming heeft in november 2012 zijn dividend verhoogd met 15% en ik verwacht over enkele maanden opnieuw een aankondiging dat het dividend verder zal worden verhoogd.

Het aandeel noteert nu 7% onder zijn top van enkele weken geleden en is nu weer een tip voor dividendzoekers.
  

Abonneer HIER

 

Een abonnement zonder risico’s

Zo durf ik een abonnement op GroeiDividend wel te noemen, want waar vindt u een abonnement op een financiële nieuwsbrief met een niet goed, geld terug garantie?

Alleen bij mij en mijn collega’s van BeleggersPlaats.nl en nergens anders.

Doordat we een abonnement aanbieden met automatische afschrijving, besparen we een hoop kosten en dat voordeel geven we door. Daarom betaalt u maar €39,95 per kwartaal.

En mocht het abonnement u niet bevallen, dan is een berichtje aan ons genoeg om het abonnement te stoppen en krijgt u het niet gebruikte deel van de abonnementskosten terugbetaald. Zonder gedoe en zonder poespas en geen moeilijke vragen. Voor deze service sta ik persoonlijk garant.

En ik heb nog iets extra!

 

U krijgt van mij 3 maanden GRATIS!

Voor u als nieuwe klant heb ik nog iets extra in petto. Als u zich vandaag nog opgeeft als abonnee, krijgt u er van mij drie maanden gratis bij.

U betaalt dus voor de eerste 6 maanden maar €39,95.

U kunt dus rustig beoordelen, of u wel tevreden bent met mijn nieuwsbrief.

Ik heb er geen twijfel over, maar ook u moet overtuigd zijn.

Laat daarom deze gelegenheid niet voorbij gaan en geef u nu op als abonnee van GroeiDividend.
 

3 maanden GRATIS

 

Velen gingen u voor…

GroeiDividend is de snelst groeiende betaalde nieuwsbrief in de financiële sector en heeft er de afgelopen maanden bijna duizend abonnees bij gekregen.

We krijgen op de redactie veel reacties van abonnees, die blij zijn met de informatie over Alsmaar Meer Dividend Betalers:

Geachte mevrouw Vrisekoop,
Ik ben nu 69 jaar en onlangs heeft een waarzegster mij verteld dat ik 89 ga worden (?!). Of het waar is, blijft afwachten, maar ik zie de uitbetaling van mijn pensioen wel steeds meer in gevaar komen. Daarom vind ik het idee van dat groeiende dividend fantastisch. Ik kan zo elk jaar de inflatie voor blijven en bovendien gaan deze aandelen straks naar mijn kinderen. U heeft mij erg geholpen waarvoor mijn dank.
Cees A. uit Putten

Hallo Eveline,
Wat een goeie tip van je om ook ' jongeren' te wijzen op de mogelijkheden van GroeiDividend. Want als je met je 40e dit soort aandelen koopt, heb je straks een goeie kans dat je een dividendrendement hebt van ver boven de 10%. Ik zou willen dat ik dat verplichte pensioen in Nederland kon verlaten. Dan kon ik nog veel meer Alsmaar Meer Dividend Betalers kopen.
Henk van de B. uit Amsterdam

Hartelijk dank voor uw reacties. Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee en het geeft mij de motivatie om op deze weg door te gaan.

Eveline Vrisekoop 

Met vriendelijke groet,

Eveline

Eveline Vrisekoop

 

PS: Die drie maanden GRATIS kan ik u alleen geven als u zich vandaag nog opgeeft. En u krijgt er mijn overzichtje van de 7 kampioenen plus de bonuskampioen bij.

 

Abonneer HIER

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.