Nog niet ontdekt op Wall Street

Nutsbedrijf komt met tussentijdse dividendverhoging!

Aandeelhouders profiteren van goede resultaten!

Beleggers hebben de potentie van dit bedrijf nog niet
door maar dat kan snel veranderen!

 

 
Elke week stuur ik mijn abonnees een overzicht van de dividendaankondigingen van mijn aandelen. Als een bedrijf zijn dividend verhoogt, krijgt dat een extra vermelding.

Afgelopen week kwam één van de aandelen in mijn lijst van 252 Alsmaar Meer Dividend Betalers met een dividendverhoging.

En dat was onverwacht!

Normaliter komt deze onderneming in februari van elk jaar met een dividendverhoging. In februari van dit jaar ging het kwartaaldividend met 13% omhoog naar 34 cent per aandeel. 

Maar onlangs kwam het bestuur met een verrassende mededeling.
 

In augustus wordt het dividend met nog eens 12,5% verhoogd!

Het kwartaaldividend stijgt daarmee in een jaar tijd van 30 cent naar 38,25 cent wat neerkomt op een verhoging van 27,5%.  

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief die zich toelegt op bedrijven die met de regelmaat van de klok hun dividend verhogen.

De bedrijven die hun aandeelhouders met dividendverhogingen op waarde weten in te schatten, noemen wij de Alsmaar Meer Dividend Betalers (ofwel AMDB’s).

Op mijn website heb ik een lijst gepubliceerd van AMDB’s. Dat zijn er inmiddels 252! Compleet met cijfers en grafieken en met de aantekening of de aandelen zijn over- dan wel ondergewaardeerd.

Op die lijst staat ook het energiebedrijf, waar ik u vandaag wat meer over vertel.
   

Wall Street heeft dit aandeel nog niet echt ontdekt!

En ik moet u eerlijk bekennen, dat ook ik pas na de onverwachte dividendverhoging het aandeel aan een nadere analyse heb onderworpen.

Het verhoogde dividend gaat begin september aan de aandeelhouders worden uitbetaald.

Deze onderneming keert elk kwartaal dividend uit. Om u een idee te geven hoe zich het dividend bij deze onderneming in de laatste 10 jaar ontwikkeld heeft, ziet u hier de dividenduitkeringen van deze onderneming op jaarbasis:

Jaar      Dividend Stijging
2004 $ 0,415 3,75%
2005 $ 0,44 6,02%
2006 $ 0,46 4,55%
2007 $ 0,50 8,70%
2008 $ 0,54 8,00%
2009 $ 0,676 25,19%
2010 $ 0,80 18,34%
2011 $ 1,04 30,00%
2012 $ 1,20 15,38%
2013 $ 1,445 20,42%

En die verhoging dit jaar betekent dat het bestuur van de onderneming de financiële positie als zeer gezond inschat. 

Deze AMDB keert sinds 1942 dividend uit. Al 284 kwartalen achtereen zonder onderbreking!
 

De onderneming keert dus al 70 jaar een betrouwbaar dividend uit!

Zoals het er nu uit ziet, komen daar nog heel wat kwartalen bij.

Want de CEO van de onderneming heeft onlangs aangegeven, dat hij het dividend van de onderneming verder wil verhogen naar een pay-out ratio van 65 tot 70% in 2017.

Op basis van de verwachte winst per aandeel tussen $2,38 en $2,48 zou dat voor dit jaar een dividend hebben betekend tussen $1,55 en $1,74.

In de afgelopen vijf jaar wist de onderneming zijn winst per aandeel met gemiddeld 10,45% te laten groeien. Onder normale omstandigheden zou deze groei nog wel even door kunnen gaan. De groei kan positief worden beïnvloed door koude winters en hete zomers en negatief door zachte winters en koele zomers.

Maar stel dat de groei in dit tempo doorzet, dan kan de winst per aandeel bij een gemiddelde groei van 10% over vijf jaar uitkomen op $3,91.

En bij een pay-out ratio van 65% betekent dat een dividend van $2,54.

Dat betekent, dat het dividendrendement gemeten aan de kostprijs in vijf jaar kan groeien van 3,5% naar 5,9%. En als we deze lijn doortrekken dan heeft u over 10 jaar een dividendrendement van 9,5%.
  

Dat is heel veel voor een nutsbedrijf!

En dat is nog niet alles.

Beleggingen in nutsbedrijven gelden als conservatief. Dat is bij deze onderneming niet anders. Maar het bedrijf wordt geleid door een management team met veel ervaring bij dit soort ondernemingen.

Het betekent dat de onderneming niet alleen voor meer winst gaat maar ook voor een schoner milieu.

Zo worden kolencentrales vervangen door gas en worden wind en water steeds meer gebruikt voor het opwekken van energie.
 

Daarmee loopt dit bedrijf in Amerika voorop!

De onderneming weet hiermee een goede balans te vinden tussen aandeelhouders en milieu.

Er wordt veel geïnvesteerd in schonere energie en tegelijkertijd ziet deze onderneming kans de dividenduitkeringen aan haar aandeelhouders doorlopend te verhogen.

Tegelijkertijd krijgt dit nutsbedrijf steeds meer klanten. Dat komt, omdat het bedrijf gas en elektriciteit levert in een welvarende streek, waar belasting verhogingen niet aan de orde zijn.

Dat is ook de reden dat ik de toekomst voor dit bedrijf rooskleurig inzie.
 

Dit aandeel is te vergelijken met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening. Maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Want een groeidividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u dit aandeel nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

En terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend  uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.
 

GroeiDividend is een alternatief dat u kan helpen! 

Ons systeem concentreert zich immers op aandelen, die over een reeks van jaren bewezen hebben elk jaar hun dividend te verhogen.

We noemen de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Het gaat hier om bedrijven, die met hun producten een dominantie positie in hun markt innemen. Zo dominant, dat concurrenten niet in staat zijn ze echt te bedreigen.

Slimme beleggers zijn al een tijdje bezig de aandelen van die bedrijven op te kopen. We kunnen dat goed zien, want de koersen van de AMDB’s lopen gestaag op.

En dat blijft ook voorlopig zo omdat de rente laag blijft.
 

Daarmee groeit niet alleen uw inkomen maar ook
uw vermogen!

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen.

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bezitters van staatsobligaties. Die hebben een vastrentende waarde, die dus niet stijgt en krijgen straks de nominale waarde van de staat terug.

Dat is veel minder, dan die obligaties nu waard zijn.

Neem bijvoorbeeld de staatsobligatie 7 ½% NL 93-23. Die heeft nog 9½ jaar te gaan en staat op 148. Over tien jaar krijgt u er nog maar 100 voor terug. Maar als u ze nu verkoopt krijgt u 148 en kunt u dus meer AMDB’s kopen, die u van een stijgend inkomen verzekeren.

Hetzelfde geldt voor vele andere beleggingen met een vast inkomen.
 

Nu is het moment om dus even goed na te denken!

Ik adviseer u geen impulsieve beslissingen te nemen. Maar wel is het nu het moment om af te wegen, of uw beleggingsstrategie niet aan een heroverweging toe is.

En GroeiDividend kan u daarbij helpen. 

Daarbij heb ik als uitgangsfilosofie, dat dividend de beste graadmeter is om een bedrijf te beoordelen. Over omzet kun je als bedrijf nog onwaarheden vertellen en over winst ook. Maar dividend moet een bedrijf uitbetalen.  
 

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje Dividends don’t lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend !

Het hart van onze website is een lijst van 252 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan, of dat aandeel op dit moment is overgewaardeerd of ondergewaardeerd.

U kunt dus nog beter bepalen, wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren.

Want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei, het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, maar ik uit de lijst elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment bijzonder koopwaardig vind. Dat zijn er voor deze maand 10 geworden. En u vindt ze in het augustus nummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie, die ik voor GroeiDividend heb gekozen, door de keuze te beperken tot Alsmaar Meer Dividend Betalers met een dominante positie in hun markt, dan is de kans wel heel erg klein, dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67%  te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! BvdV

 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af.

Of u koopt een aandeel, dat wel is ondergewaardeerd of zelf als tip door mij voor aankoop wordt aanbevolen. 
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend !

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Elke maand ontvangt u van mij onze favorieten van die maand, die wij op dat moment bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en aandelen waarvan sprake is van alweer een dividendverhoging.

Daarmee doe ik de abonnees van GroeiDividend een groot plezier.
 

U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dus dat betekent, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt.

 

600_mail3899thumb_600_p40_600_p27_word_vandaag_nog_abonnee_klein_klein_1_1.gif

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden gratis als u deze week een kwartaal abonnement van €39,95 neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende maandagavond binnen zijn om die drie maanden gratis te kunnen krijgen. 

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 252 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

 

300_p40_abonneer_hier_1_1.gif

 

Tot maandagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

En beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

Geachte heer, mevrouw, toen mijn vader overleden was, heb ik zijn abonnement op Groeidividend opgezegd. Ik was verbaasd, dat ik het nog niet gebruikte deel van zijn abonnement van u terug kreeg. Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt. Mijn dank voor deze service. MH    

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

3 maanden GRATIS

 

Eveline Vrisekoop

 
 
Succes!

Eveline
Eveline Vrisekoop

 

 
PS: De tip, waarover ik vandaag gesproken heb, stuur ik u direct na aanmelding bij GroeiDividend toe. Bovendien is de nieuwsbrief van de maand augustus vorige week verschenen. Als nieuwe abonnee heeft u direct toegang tot deze nieuwsbrief op de website www.Groeidividend.nl

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.