Acht tips voor morgen en overmorgen

 

Beleggers denken meer vooruit

Acht aandelen, die u moet hebben als uw pensioen dichterbij komt!

Als u vandaag besluit tot een abonnement op
GroeiDividend, dan help ik u gelijk op weg!
  

 
Onderzoek heeft uitgewezen dat het vaak de jonge beleggers zijn die het leuk vinden om lekker agressief te investeren. Ze willen daarbij flinke koerswinsten realiseren en nemen verliezen op de koop toe. Ook hebben ze vaak de tijd om geleden verliezen weer weg te werken.

Maar deze flexibiliteit ziet er wat anders uit als je met je pensioen te maken krijgt. Dat kan nu al zijn of over een paar jaar. Oudere beleggers moeten hun tolerantie voor risico’s vaak terugdraaien om er zeker van te zijn, dat hun kapitaal voldoende gaat zijn voor hun hele oude dag!
 

Ik ga u daar vandaag een beetje bij helpen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben een specialist op het gebied van GroeiDividend. Ik realiseer me dat veel beleggers aan de vooravond van hun pensionering staan of daar al middenin zitten. De na-oorlogse geboortegolf spoelt op dit moment immers over ons heen.

Elke dag kunnen we lezen dat er op allerlei manieren aan de oudedagsvoorziening wordt geknabbeld. De AOW-leeftijd gaat omhoog en de pensioenfondsen zijn genoodzaakt minder uit te keren. Dat veroorzaakt een paniekreactie onder de ouderen. Angstig als ze zijn, brengen ze hun geld naar de “veilige” bank om het daar tegen 2% op een spaarrekening te zetten.

Maar die lage rente gaat nog heel lang laag blijven. Zowel Amerika als Europa hebben grote financiële problemen en zijn genoodzaakt nog jarenlang deze lage rentepolitiek voort te zetten.
 

Een stijging van de rente zit er dus niet in!

Intussen stijgt de inflatie wel en met name in de sectoren die ouderen raken. Ik noem er twee. Voedsel wordt steeds schaarser. We leven met steeds meer mensen op dezelfde aarde en die aarde wordt niet groter. We moeten dus met dezelfde hoeveelheid landbouwgrond steeds meer monden vullen. Die stijgende vraag zorgt automatisch voor stijgende prijzen.

Een andere sector is de gezondheidszorg. We zijn met steeds meer mensen en we worden steeds ouder. Daarmee neemt het beroep dat we doen op de gezondheidszorg, alsmaar sneller toe. Er ontstaat een groeiende vraag naar geneesmiddelen en we worden steeds hulpbehoevender, wat meer vraag genereert naar dienstverleners in de gezondheidssector.

Met andere woorden, deze diensten worden ook duurder!
 

U hebt dus behoefte aan een stijgend inkomen!

Juist als u ouder wordt!

En ik ga u daar vandaag bij helpen. GroeiDividend heeft een concept ontwikkeld waarmee uw dividendinkomen de komende jaren gaat groeien.

Dat concept is gebaseerd op een lijst van momenteel 251 aandelen, die een bewezen historie hebben van dividendgroei. En… waar we bovendien van mogen verwachten, dat die groei de komende jaren door zal gaan.

Wij noemen deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze AMDB’s betalen elk jaar meer dividend uit. Jaar in, jaar uit. En omdat wij die aandelen gevonden hebben op de beurzen in Amerika, krijgt u dat dividend elk kwartaal op uw rekening bijgeschreven.  

En dat is precies wat gepensioneerden nodig hebben!

Geachte mevrouw Vrisekoop, uw nieuwsbrief is bij mij in goede aarde gevallen. Ik heb nergens zo’n interessante lijst gezien van bedrijven, die alsmaar hun dividend verhogen. U maakt het mij wel bijzonder gemakkelijk door bij elk aandeel te vermelden of het nu koopwaardig is of niet. Een prima leidraad voor elke belegger! Martin de J.

 

En GroeiDividend voegt daar nog iets aan toe!

Op basis van de koers- en dividendontwikkeling hebben wij aan elk aandeel een status toegevoegd. Daaruit kunt u aflezen of het aandeel bij de huidige koers is over- dan wel ondergewaardeerd. Met andere woorden, het geeft aan of u een aandeel nu kunt kopen of zou moeten wachten op een betere koers.

Ik kan u verklappen dat, op het moment dat ik dit schrijf, 58 van mijn aandelen in de lijst van 251 ondergewaardeerd zijn. Dat komt, omdat de beurzen de laatste tijd flink zijn opgelopen. Dat kan morgen weer anders zijn.

Maar u hebt nog keuze genoeg!

Toch ga ik voor mijn nieuwe abonnees iets extra doen, zodat u direct aan de slag kunt als u zich opgeeft. Ik heb een lijstje gemaakt speciaal voor u!
 

Mijn acht tips voor gepensioneerden!

Ja, u leest het goed. Ik heb een lijstje van acht aandelen, waarmee u niet alleen uw dividendinkomen de komende jaren ziet stijgen, maar waar u ook rustig bij kunt slapen. Ongeacht de willekeur van de beurzen of hoe oud u ook bent.

Ofwel anders gezegd, u koopt ze en houdt ze voor altijd vast. Heel simpel dus!

In feite zijn deze acht aandelen een goed advies voor elke belegger, die niet voordurend wil speculeren. Ze zijn ideaal als u binnenkort met pensioen gaat of dat al bent.
 

Ik licht alvast een tipje van de sluier op!

U zult zich afvragen om welke acht aandelen het hier gaat. U krijgt ze met alle gegevens als u zich de komende dagen bij GroeiDividend aanmeldt.

Ik zal één tipje van de sluier oplichten.

Tip nummer 1 is een nutsbedrijf dat twee weken geleden, heel onverwacht, heeft aangekondigd het dividend extra te gaan verhogen. De CEO van de onderneming heeft al aangekondigd dat het de komende twee jaar het dividend verder gaat verhogen. Daar kunt u dus van profiteren. Wall Street heeft dit aandeel nog niet echt ontdekt. Daarom hebt u nu nog kans het aandeel tegen een heel aantrekkelijke koers op te pikken.  

De andere 7 tips behelzen een variatie van aandelen, waar u heel lang plezier van kunt hebben. Zo zit er een merkfabrikant van schoonmaakmiddelen bij, die al 30 jaar achtereen elk jaar zijn dividend heeft verhoogd. De laatste verhoging was afgelopen maand en bedroeg 10,9%.

Er zit ook een voedingsfabrikant bij. Die heeft in de laatste tien jaar zijn dividend 14 keer verhoogd en heeft daar in juli nog eens 15,2% voor zijn aandeelhouders bij gedaan.

Een verzekeraar in de gezondheidssector met een bijzonder product. Deze onderneming overtrof onlangs met zijn resultaten over het tweede kwartaal alle verwachtingen. Deze onderneming verhoogde zijn dividend in november voor de 30e keer en nu met 6,1% en zal binnenkort opnieuw zijn dividend naar boven aanpassen.
 

Aandelen met een groeidividend zijn te vergelijken met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen minder zeker dan sparen op een spaarrekening. Maar daar staat een mooie beloning tegenover, want bij ons nutsbedrijf bijvoorbeeld verwacht ik dat het dividend zal groeien naar 9% over 10 jaar. En dat is niet niks. Als u dit aandeel nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Het is maar een voorbeeld, waarbij ik verwacht dat het dividend bij al mijn andere tips in dezelfde mate zal stijgen.

Dat is het mooie van GroeiDividend!

En terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Meld u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend!

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen. Wij hebben daar ook de complete lijst van onze 251 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbeveling van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. Verder wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van de aangekondigde dividendbetalingen en dividendverhogingen.

GroeiDividend is nog in ontwikkeling en onlangs zijn wij een speciale service gestart: De persoonlijke portfolio. Hierin wordt uw eigen portfolio voor u bijgehouden en rekent het systeem automatisch uw persoonlijke rendementen uit, van zowel uw koers- als van uw dividendontwikkeling. Zo kunt u uw alsmaar stijgende dividendrendement eenvoudig zelf volgen. Fantastisch om te zien hoe uw eigen dividendrendement alsmaar groeit.

De persoonlijke portfolio geeft ook de mogelijkheid aandelen op een wensenlijst te zetten. Deze service gaat nog verder uitgebreid worden met een e-mail alert service. Haalt een aandeel van uw wensenlijst de door u ingegeven aankoopkoers, dan krijgt u van ons per e-mail bericht. Wij nemen u zo veel werk uit handen!

Beste Eveline, eerlijk gezegd had ik in het begin niet zoveel met die groeidividend aandelen. Maar de afgelopen maanden was het telkens weer kassa met dividendverhogingen. Ik ben nu 56 en begin te begrijpen, dat het rendement op mijn beleggingen straks super gaan zijn. Ik begrijp niet, dat ze onze pensioenen niet ook op deze wijze worden belegd. Ik zou willen, dat jij mijn pensioenspaargeld mocht beheren, dan zou ik straks veel beter af zijn! Herman de J.

 

En beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect, dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets, dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker. En u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties in onze lijst.

Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.
  

U krijgt vandaag nog mijn lijst met acht tips!

Mijn acht tips voor gepensioneerden en toekomstige gepensioneerden ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om acht aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben hun aandeelhouders hoog in het vaandel te hebben.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 251 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.
 

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die elk jaar weer hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van acht aandelen voor gepensioneerden en toekomstige gepensioneerden als u vandaag nog reageert plus de bonustip, die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

En of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u vóór komende dinsdag een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!
 

Ja, u krijgt dus nog eens drie maanden gratis!

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

 

300_p40_abonneer_hier_1_1.gif

 

U kunt maar drie dagen van deze aanbieding profiteren en u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

3 maanden GRATIS

 

Als u nu abonnee wordt, krijgt u direct mijn actuele nieuwsbrief met daarin mijn laatste tips van de maand augustus. Deze aandelen zijn het beste van het beste, waarin u nu kunt beleggen. Eveline Vrisekoop

 
 
Succes!

Eveline
Eveline Vrisekoop

 

PS: Hoewel mijn acht tips zijn geselecteerd voor gepensioneerden, betekent dit niet, dat u ze niet kunt kopen ruim vóór u met pensioen gaat. Zij zijn immers een goede mix van lange termijn groei en inkomen en ideaal voor elke portfolio.      

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.