U hebt 57 dividendverhogingen gemist…

Als u een solide dividendinkomen wilt
dan bied ik u vandaag een begin!

57 van mijn aandelen
hebben in het derde kwartaal
het dividend verhoogd!

En ook in het vierde kwartaal komen er weer
tientallen dividendverhogingen aan.
  

 
De volatiliteit op de beurs mag dan zijn toegenomen, de aandelen in mijn lijst van 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) blijven doen wat ze moeten doen. Dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen.

In het afgelopen kwartaal hebben 57 van de aandelen uit mijn lijst het dividend weer verhoogd. En niet zo’n klein beetje ook, want de gemiddelde dividendstijging was 15,15%

 

En daar blijft het niet bij!

Want het vierde kwartaal is pas twee weken oud en 27 bedrijven hebben al aangekondigd dit kwartaal ook een hoger dividend uit te keren.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben specialist in Alsmaar Meer Dividend Betalers. Mijn ervaringen deel ik met vele beleggers in GroeiDividend, een nieuwsbrief voor dividendliefhebbers, die inmiddels weten dat een alsmaar stijgend dividend de hoeksteen is van hun portfolio.

Want een alsmaar stijgend dividend betekent een steeds verder oplopend rendement op de kostprijs, die u voor uw AMDB’s hebt betaald.

Grote beleggers, als Warren Buffett en Bill Gates, weten al langer dat dividendbetalers de aandelen zijn waarin ze moeten beleggen.

Ze weten ook dat voor de opbouw van een portfolio met AMDB’s een visie nodig is en dat dit tijd kost. Warren Buffett kocht 70 jaar geleden zijn eerste aandeel en speurt sindsdien de beurs af naar aandelen, die voldoen aan zijn criteria.

Een mooi voorbeeld is Coca Cola. Buffett begon zo’n 30 jaar geleden met het kopen van aandelen Coca Cola en heeft ze nooit meer verkocht. Hij is de grootste aandeelhouder in het bedrijf en heeft een rendement op zijn investering van meer dan 100%!
 

De historie speelt een belangrijke rol

Eén van de belangrijkste criteria om op de lijst van 251 AMDB’s van GroeiDividend te komen, is de dividendhistorie van een aandeel.

Bedrijven die regelmatig hun dividend hebben verhoogd, bewijzen dat ze hun aandeelhouders serieus nemen. Helemaal als ze hun dividend in het verleden hebben verhoogd in goede en in slechte tijden.

Zij doen dat, omdat zij daarmee veel vertrouwen genieten bij beleggers. Er staan aandelen in mijn lijst van bedrijven, die al meer dan 50 jaar aan één stuk het dividend hebben verhoogd.

Dat zijn respectabele records en dat soort bedrijven denkt wel twee keer na voordat ze besluiten een dividendverhoging over te slaan.
 

Zo’n dividendverhoging moet natuurlijk wel kunnen!

Daarom komen alleen die bedrijven op de lijst, die een acceptabele pay-out ratio hebben.

De pay-out ratio is het percentage van de winst, die een bedrijf aan zijn aandeelhouders uitkeert.

Hoe lager het percentage, hoe hoger de betrouwbaarheid van de dividenduitkering op de lange termijn.

Er zijn nog veel meer factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Eén daarvan is de free cashflow. Dat is de cash die overblijft na aftrek van alle kosten, rente en investeringen, want het dividend wordt uiteindelijk uit de free cashflow gefinancierd.
 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af, of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd of zelfs als tip door mij voor aankoop bijzonder wordt aanbevolen.
 

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje Dividends don’t lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend!

Het hart van onze website is een lijst van 251 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan of het aandeel is ondergewaardeerd of overgewaardeerd.

U kunt dus nog beter bepalen, wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren.

500_coca_cola.png

Want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei, het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik uit de lijst met 251 AMDB's elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment bijzonder koopwaardig vind. Dat zijn er voor deze maand 10 geworden. U vindt deze aanbevelingen in het oktobernummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen,  dan is de kans wel heel erg klein, dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk en eigenlijk is dat ook zo echter, de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen die de wereld rijk is en het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en doe ik voor u! Het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief en daarmee doe ik de abonnees van GroeiDividend een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een website met zoveel informatie over de AMDB’s als bij GroeiDividend. Als abonnee hebt u altijd toegang tot mijn website en mijn lijst met 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Dat is niet zomaar een lijst. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel hebt u eenvoudig inzicht of een aandeel over- dan wel ondergewaardeerd is. Daarnaast wordt elk aandeel voorzien van de nodige financiële informatie.

Op de website kunt u ook uw eigen persoonlijke portfolio met GroeiDividend aandelen samenstellen. Zo ziet u in één oogopslag  hoe uw GroeiDividend aandelen ervoor staan. Altijd prettig om te zien wat uw totaalrendement is (koerswinst + ontvangen dividend) en hoeveel uw eigen Rendement Kostprijs (ROK) al is opgelopen.

Naast de volledige toegang op de website, ontvangt u elke maand onze nieuwsbrief met daarin de favorieten van de maand die wij op dat moment bijzonder aanbevelen. Als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.

En ik heb nog iets extra voor u!
 

U krijgt mijn nieuwsbrief drie maanden gratis!

Ja, u leest het goed.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u van mij er een kwartaal gratis bij.

Ik doe dat omdat ik u graag wat ervaring wil geven met het beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers.

3 maanden helemaal gratis

 

U krijgt GroeiDividend drie maanden gratis, als u vandaag nog een kwartaalabonnement neemt. U moet dus wel snel reageren. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit mijn lijst van 251 Alsmaar Meer Dividend Betalers.    

Een abonnement is bovendien zonder enig risico, want bij GroeiDividend hebt u een niet goed, geld terug garantie. Bent u niet tevreden, dan geven wij u het niet gebruikte deel van uw abonnement bij opzegging terug. Wij doen daar niet moeilijk over en wij stellen ook geen moeilijk vragen.

Geen enkele uitgever heeft zo’n service. Wij wel, omdat we het belangrijk vinden tevreden klanten te hebben.
 

En ik heb nog iets extra’s voor u!

Als u zich vandaag nog opgeeft als nieuwe abonnee, heb ik nog een bonus voor u.

Het overzicht van de 57 bedrijven uit mijn lijst, die in het derde kwartaal hun dividend hebben verhoogd met vermelding van het oude dividend, het nieuwe dividend en het percentage dat het dividend omhoog is gegaan.

En om nog actueler te zijn, krijgt u ook het overzicht van bedrijven die hebben aangekondigd dit kwartaal hun dividend te verhogen. Die dividendverhoging kunt u dan gelijk meenemen.

U kunt dus gelijk aan de slag.
  

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

Abonneer hier

 

Mijn nieuwsbrief van oktober is net verschenen en u krijgt mijn favorieten van deze maand dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  
 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop 

 

 


Hallo Eveline, ik ben een trouwe lezer van je nieuwsbrieven en volg je adviezen al een tijd lang op. Ik krijg keurig elk kwartaal mijn dividend, alleen….die bedrijven van jou zijn zo saai. Er gebeurt nooit iets spannends! Hoe komt dat toch? Maarten K. uit Driebergen.

Saai is in dit geval een goede eigenschap. Wat ik wil, zijn bedrijven die voor u maar één ding doen: regelmatig een hoger dividend uitbetalen. Groeien dus! Mijn nieuwsbrief is dus uitermate geschikt voor de dividendbelegger.  Indien u meer actie wilt, kunt u de aandelen uit uw portfolio verkopen die inmiddels op overgewaardeerd staan en er aandelen voor terugkopen die nu ondergewaardeerd zijn.  Zo brengt u meer leven in uw beleggingen aan. Eveline


Geachte mevrouw Vrisekoop, ik ben 82 en ik houd me nog altijd actief met beleggen bezig. Ik heb inmiddels 4 achterkleinkinderen en die krijgen als ik kom te overlijden een portfolio met wat groeidividend aandelen. Waar ze voorlopig geen omkijken naar gaan hebben. Uw nieuwsbrief heeft mij erg geholpen en ik volg uw aanbevelingen nog altijd op de voet. Bedankt voor de informatie. A. de Boer.

Wat leuk om te horen, meneer de Boer. En ik hoop dat u nog jaren een enthousiaste belegger in AMDB’s zult blijven! Eveline


 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.