Ook uw dividend kan spectaculair hoog oplopen!

Met wat geduld kan ook uw dividend
spectaculair hoog oplopen!

Een dividend van 27%
dankzij een
buy en hold strategie!

En dit is nog maar een tussenstand. Volgend jaar zal
het dividend van deze grote olieproducent al meer dan
30% bedragen en die stijging blijft maar doorgaan.
 

  

Mensen vragen mij nogal eens naar mijn meest winstgevende belegging.

Dat was een belegging, die ik in oktober 1999 gedaan heb. Of beter gezegd, mijn vader voor mij heeft gedaan. Maar ik trek er nu wel het volle profijt van!

Want dit jaar keert deze aankoop mij een dividend uit van 27%. Deze belegging heeft een grote invloed gehad op mijn kijk op beleggen, want ik zie nu kansen, die ik vroeger niet gezien zou hebben.
 

De olie-industrie zat in een dip!

Na de “olie shock” van 1979 hebben we 20 jaar lang de prijs van een vat ruwe olie langzaam zien dalen.

In 1999 waren veel analisten negatief over de verdere prijsontwikkeling van olie. De prijs van olie zou verder gaan dalen. In maart 1979 schreef The Economist over de olie: “$10 voor een vat olie zou wel eens te optimistisch kunnen zijn. We lijken in de richting van $5 te gaan.”

Mijn vader geloofde daar helemaal niets van en kocht voor mij aandelen van een Amerikaanse oliegigant. 

Om een lang verhaal kort te maken, de prijs van een vat ruwe olie steeg in de jaren erna tot een piek van zo’n $140 in 2008, om vervolgens snel terug te vallen onder de $40 en daarna weer een stijgende trend in te zetten, die nu rond de $100 ligt.

De aandelen van die oliegigant heb ik nu nog.

 

En daar begint mijn verhaal

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik heb mij gespecialiseerd in aandelen, die elk jaar weer een hoger dividend uitbetalen.

We noemen de bedrijven achter deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel de AMDB’s.

Mijn vader heeft de aandelen van de oliemaatschappij in 1999 gekocht voor rond $10. Ik heb ze nog steeds en ze noteren nu rond de $73. Alleen dat al betekent een boekwinst van zo’n 700%.

In feite is het zo dat als de olieprijs nog iets verder zou dalen, dit olie-aandeel opnieuw koopwaardig zou worden. De onderneming heeft onlangs weer prima resultaten gerapporteerd, beter dan veel van zijn concurrenten.

De koers van het aandeel is natuurlijk mede afhankelijk van de prijs van olie. En omdat die neigt naar wat dalen, kan dat de koers van het aandeel onder druk zetten.

Maar daar maak ik me niet zoveel zorgen over.

Want weet u, deze onderneming betaalt een dividend van $2,76 per jaar. Daarmee komt het dividendrendement op 3,8%.
 

Mijn rendement ligt echter op 27%!

En niet omdat ik in opties doe of zo.

Nee, ik kom op die 27% omdat het dividend gerelateerd wordt aan de prijs die we in 1999 voor het aandeel betaald hebben.

Toen mijn vader het aandeel in 1999 kocht, betaalde de onderneming 17 cent per kwartaal dividend. Nu is dat 69 cent per kwartaal. Dat betekent een stijging van 306%!

En dat is nu precies de reden waarom ik zo enthousiast ben geworden over aandelen, die elk jaar meer dividend aan hun aandeelhouders uitkeren.

Veel dividendbeleggers raken niet zo enthousiast over een aandeel, dat zo’n 3% dividendrendement geeft. Zij willen aandelen, die nu het hoogste dividend uitkeren. En geef ze eens ongelijk.
 

Maar AMDB’s betalen op termijn veel meer!

Dit olie-aandeel bewijst het.

En zoals dit olie-aandeel, zijn er nog een aantal aandelen, die elk jaar weer hun aandeelhouders van een hoger dividend voorzien.

Die 27% gerelateerd aan de kostprijs lijkt hoog maar er zijn nog veel meer aandelen, die door hun jaarlijks stijging van het dividend, voor hun aandeelhouders een rendement opleveren die ver boven de 10% ligt.

En dus veel meer uitbetalen dan u met hoogdividend aandelen ooit zou krijgen.
 

Ook u zou een portfolio moeten hebben met GroeiDividend aandelen!

Aandelen van bedrijven, die elk jaar weer een hoger dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen en daardoor op termijn veel meer uitkeren aan hun aandeelhouders dan de hoogdividend aandelen.

Als u rendementen wilt maken, die ook nog eens inflatie bestendig zijn, dan biedt GroeiDividend u het perspectief dat u zoekt.  

Ik heb voor u een bonusrapport samengesteld, waarin ik u niet alleen meer vertel over de oliemaatschappij waar we het hier over hebben, maar ook zeven extra tips geef van bedrijven waar het dividend de komende jaren meer dan gemiddeld zal stijgen. 
    

Dat bonusrapport ligt voor u klaar. Gratis!

Als u zich nu abonneert op GroeiDividend, de nieuwsbrief die zich gespecialiseerd heeft in AMDB’s. 

Ik toon van een aantal bedrijven aan hoeveel het dividend de afgelopen 14 jaar is verhoogd en wat het betekent als deze politiek de komende 14 jaar wordt doorgezet.

Ik laat u dan van deze aandelen ook zien wat het rendement op de kostprijs zou zijn, als u de aandelen nu zou kopen.

Maar een tipje van de sluier zal ik vast oplichten:

  • Zo zit er een computerbedrijf bij, dat over 14 jaar een dividendrendement kan hebben van 18,2%.
  • En een verzekeraar, die een dividendrendement kan hebben van 22,8%.
  • Ook zit er een fastfood bedrijf bij, waar het dividendrendement kan oplopen tot bijna 50%.

U ziet het, de rendementen op GroeiDividend aandelen kunnen stevig oplopen. En houdt u ze langer vast, dan lopen de dividendrendementen nog veel verder op.
      

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk was beleggen in aandelen minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Want een groeidividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.
 

GroeiDividend is een alternatief dat u kan helpen! 

Ons systeem concentreert zich immers op aandelen, die over een reeks van jaren bewezen hebben elk jaar hun dividend te verhogen.

Daarom noemen we de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Het gaat hier om bedrijven, die met hun producten een dominantie positie in hun markt innemen. Zo dominant, dat concurrenten moeilijk in staat zijn ze echt te bedreigen.

Slimme beleggers zijn al een tijdje bezig de aandelen van deze bedrijven op te kopen. We kunnen dat goed zien, want de koersen van de AMDB’s lopen gestaag op.

En dat blijft ook voorlopig zo, omdat de rente laag blijft.
 

Daarmee groeit niet alleen uw inkomen
maar ook uw vermogen!

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen.

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bezitters van staatsobligaties. Die hebben een vastrentende waarde, die dus niet stijgt en krijgen straks de nominale waarde van de staat terug.

Dat is veel minder dan die obligaties nu waard zijn.

Neem bijvoorbeeld de staatsobligatie 7 ½% NL 93-23. Die heeft nog iets meer dan 9 jaar te gaan en staat op 146. Over tien jaar krijgt u er nog maar 100 voor terug. Maar als u ze nu verkoopt, krijgt u 146 en kunt u dus meer AMDB’s kopen, die u van een stijgend inkomen verzekeren.

Hetzelfde geldt voor vele andere beleggingen met een vast inkomen.
 

Nu is het moment om dus even goed na te denken!

Ik adviseer u geen impulsieve beslissingen te nemen, maar nu is wel het moment om af te wegen, of uw beleggingsstrategie niet aan een heroverweging toe is.

GroeiDividend kan u daarbij helpen. 

Daarbij heb ik als uitgangsfilosofie, dat dividend de beste graadmeter is om een bedrijf te beoordelen. Over omzet kun je als bedrijf nog onwaarheden vertellen en over winst ook. Maar dividend moet een bedrijf uitbetalen. 
  

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje, Dividends don’t lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiGividend!

Het hart van onze website is een lijst van 256 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan, of dat aandeel op dit moment is overgewaardeerd of ondergewaardeerd.

Zo kunt u dus nog beter bepalen, wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren. Want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei, het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik uit de lijst elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment koopwaardig vind. Dat zijn er voor deze maand 12 geworden. U vindt ze in het decembernummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.
   

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij. Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af. Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd of, nog beter, als tip door mij wordt aanbevolen. 
 

Zet uw horizon op GroeiDividend !

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond aandelen van bedrijven die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Goed gepositioneerd, met een conservatieve balans en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 256 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking hebt, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.

  

START HIER
 

U krijgt een abonnement 3 maanden gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden gratis als u deze week een kwartaalabonnement van €39,95 neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende dinsdagavond binnen zijn om die drie maanden gratis te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

 

3 maanden GRATIS

 

Tot dinsdagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van december verschijnt volgende week, indien u nu abonnee wordt, bent u direct op de hoogte en ontvangt u mijn nieuw aanbevelingen heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 

Share this page

 

PS: De tip, waarover ik vandaag gesproken heb, stuur ik u gelijk na aanmelding bij GroeiDividend toe. Samen met het bonusrapport en de login gegevens waarmee u direct toegang hebt tot mijn website www.GroeiDividend.nl. De nieuwsbrief van december met mijn “heet van de naald” tips verschijnt 5 december op de website.

 

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van GroeiDividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! BvdV

 

Geachte heer, mevrouw, toen mijn vader overleden was, heb ik zijn abonnement op GroeiDividend opgezegd. Ik was verbaasd, dat ik het nog niet gebruikte deel van zijn abonnement van u terug kreeg. Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt. Mijn dank voor deze service. MH    

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.