Kent u Sam Walton?

GroeiDividend heeft aandelen die oorlogen, recessies
en financiële paniek overleven.

Beleggen met een veilig gevoel, dat is wat beleggers willen!

Vandaag nodig ik u uit voor een kennismaking met
GroeiDividend tegen een sterk gereduceerde prijs.
Om u ook daarbij een veilig gevoel te geven.
En… u krijgt er nog zeven waardevolle tips bij!

3 maanden voor slechts €9,99
 

 
Sam Walton groeide op tijdens de grote depressie van de jaren 30.

Het waren geen gemakkelijke tijden, maar Sam deed alles om een dollar extra te verdienen. Als jongetje verkocht hij de extra melk van de boerderij van zijn ouders. Hij bezorgde kranten en verkocht tijdschriften en op school speelde hij ober.

Vervolgens diende hij in het leger tijdens de tweede wereldoorlog. Toen hij daar uit kwam, leende hij $20.000 bij zijn schoonvader, legde daar nog eens $5.000 van zijn eigen zakgeld bij en kocht een kleine winkel van Sinkel in Newport in de staat Arkansas in Amerika.

Door hard te werken en ervoor te zorgen dat hij in voorraad had waar zijn klanten om vroegen, zag hij in drie jaar tijd zijn omzet groeien van $80.000 naar $225.000.

De rest is geschiedenis.

Vandaag maakt Wal-Mart, de onderneming van Sam Walton, een omzet van $469 miljard per jaar. Het is de grootste winkelier ter wereld met bijna 10.000 winkels, merendeels superstores.

En hoewel Sam Walton in 1992 op 74-jarige leeftijd overleed, leeft zijn faam nog altijd voort.

De familie Walton heeft nog altijd meer dan 50% van de aandelen van de onderneming in bezit en volgens de jaarlijkse Forbes list, behoren de Waltons nog altijd tot de rijkste mensen op aarde. Christy Walton, de weduwe van John Walton, één van de kinderen van Sam, is de rijkste vrouw ter wereld met een geschat vermogen van $35,4 miljard. Jim, de jongste zoon van Sam, is naar schatting $33,8 miljard waard en Alice, één van Sam’s dochters, heeft $33,5 miljard.

Met John D. Rockefeller, Andrew Carnegie en nog een paar anderen, werd Sam Walton één van de rijkste Amerikanen in de geschiedenis.

De rijkdom en invloed van deze mannen duurde veel langer dan hun leven.

Het duurde generaties lang.

En hoewel deze grote mannen niet meer leven, duurt hun rijkdom en faam nog altijd voort.

Wal-Mart is een aandeel dat bij veel van mijn lezers in de portfolio zit. Elk jaar weer genieten de bezitters van deze aandelen een hoger dividend. Of de koers nu stijgt of daalt, het dividend blijft stijgen.

Wal-Mart is een typisch voorbeeld van een Alsmaar Meer Dividend Betaler.
 

AMDB’s geven een veilig gevoel

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik heb mij gespecialiseerd in Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Van de week las ik een verhaal in de Telegraaf over hoe mensen geld verliezen met beleggen. Als u het verhaal nog eens wilt lezen, dan kunt u hier klikken.

Het is jammer, dat dit soort praktijken nog steeds voorkomen en ik had echt te doen met het slachtoffer.

Met GroeiDividend wil ik beleggers een veilig alternatief bieden. Het mooie daarbij is dat u het beleggen helemaal zelf doet. U geeft uw kapitaal niet uit handen aan mensen met mooie praatjes en u belegt in de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld.

En dat zijn ook nog eens bedrijven, die elk jaar weer hun aandeelhouders met meer dividend belonen.

Dat belegen doet u dus zelf. Met een beleggingsrekening bij uw eigen bank of broker.   

Om u daarbij te helpen, heb ik op mijn website een lijst gepubliceerd met 256 bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

Zo schreef Bert van K. hierover:

“Ik lees GroeiDividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mijn zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben op een leeftijd dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij mijn aandelen het dividend steeds verder stijgen. En ik vertrouw erop dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij wat elk jaar omhoog gaat. Eveline, je doet dit ontzettend leuk en ik hoop dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken... ” 

    

Niet elke AMDB komt op mijn lijst

Elke maand krijgt u van mij een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lijst van 256 aandelen, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen niet zomaar op die lijst. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen ze op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voor ze op de lijst komen.

Zo moeten ze een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig zijn verhoogd.    

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of  je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

 

Elke dividendbelegger zou de lijst moeten hebben

Als u van mijn kennismakingsaanbod gebruik maakt, krijgt u hem ook. Het is een ideale lijst om bij de hand te hebben, als u het beste van het beste op de beurs zoekt.

De lijst wordt doorlopend geactualiseerd.

Aandelen veranderen van status bijvoorbeeld, omdat ze hun dividend hebben verhoogd, omdat de koers te veel is gestegen of juist gedaald. Het is allemaal van invloed op de status van een aandeel.

Daarom licht ik er elke maand de beste ondergewaardeerde aandelen uit, zodat de keuze voor u als belegger gemakkelijker wordt.
 

Vandaag heb ik iets nieuws voor u!

300_3_maanden_voor_slechts_9_99.jpg

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. Ook u kunt abonnee worden , zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten.

U krijgt de nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99!

Dat is een korting van 75%!

Voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is of niet.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.
 

Voor €9,99 is GroeiDividend 3 maanden voor u
en u krijgt er gratis nog zeven waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En… ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
 

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

De nieuwsbrief van januari is zojuist verschenen en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

Ook u kunt meedoen door een abonnement te nemen met een doorlopende machtiging. Voor het eerste kwartaal betaalt u €9,99. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot dinsdagavond kunt u van deze aanbieding gebruik maken.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van januari is net verschenen. U krijgt mijn eerste favorieten van het nieuwe jaar dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop   

 Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.