Patrick doet het voor…

Wij geven onvoldoende aandacht aan onze financiële toekomst

Staat uw pensioen
als een huis?

Drie maanden lang kunt u GroeiDividend uitproberen.
Nu ter kennismaking voor maar €9,99
en u krijgt er nog zeven waardevolle tips bij!
 

300_3_maanden_voor_slechts_9_99.jpg
 

  
Onlangs heeft de Amerikaanse vermogensbeheerder BlackRock een onderzoek gedaan in Europa en daarbij vastgesteld dat wij Nederlanders nauwelijks bezig zijn met onze financiële toekomst.

Slechts 29% van de Nederlanders zegt na te denken over zijn financiële planning. In de landen om ons heen is dat 54%. Ik heb het dan over Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Frankrijk, Zwitserland en België.

Nederlanders zijn meer bezig met de problemen op korte termijn.

U moet dan denken aan de ontwikkeling van de zorgkosten en of we straks nog wel een baan hebben. Maar met de lange termijn problemen, zoals de pensioenleeftijd en de hoogte van ons pensioen, houden we ons veel minder bezig.

Wij rekenen er gewoon op dat ons bedrijfspensioen nakomt, wat jaren geleden werd beloofd.

U kent die beloftes nog wel! We zouden 70% van ons laatste inkomen als pensioen krijgen en dat zou nog geïndexeerd worden ook! Beide beloftes zijn al lang van tafel. Die 70% is nu het gemiddelde inkomen en de indexering is bij de meeste pensioenen helemaal van tafel, omdat de pensioenfondsen niet genoeg verdienen.

Bovendien dreigt voor steeds meer gepensioneerden zelfs een korting op het pensioen.
 

Daarom sparen wij steeds meer!

Omdat wij nog maar weinig vertrouwen in onze overheid hebben.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en onze financiële toekomst is iets wat mij wel bezighoudt.

Nederlanders hebben de afgelopen jaren veel geld opzij gezet. Spaarrekeningen puilen uit. Voor de banken is dat wel fijn. Zij hebben op deze wijze goedkoop geld om hun activiteiten te financieren.

Met uw goedkope spaargeld financieren zij bijvoorbeeld hypotheken en maken daarmee grote winsten. Met de huidige rentestanden maken de banken met uw spaargeld 100% tot 200% winst.

Op uw spaargeld krijgt u minder dan 2% en een hypotheek kost al bijna 5%.

Het onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat 78% van onze beleggingen in cash spaargeld zit.

Begrijp me goed. Met sparen is niks mis. Integendeel!
 

Het gaat erom hoe wij sparen!

Meer dan driekwart van ons geld staat dus gewoon op een spaarrekening en die spaarrekeningen leveren steeds minder op. Onlangs is de rente op spaarrekeningen opnieuw verlaagd!

De meeste spaarders weten dat niet eens, want de banken vermelden de nieuwe rente bij een verlaging alleen in de kleine lettertjes. En wanneer hebben wij eens een bank horen roepen, dat de rente is verhoogd?

Ik kan het mij eigenlijk niet meer herinneren.

De inflatie en lage rente hollen onze spaarpot echter wel uit. Wie nu bijvoorbeeld €100.000 vastzet op een spaardeposito, heeft over 25 jaar nog maar €74.845 over in termen van koopkracht. 

Daar word je als spaarder toch niet vrolijk van!

En het kan anders. Wie bereid is op een andere manier te sparen, kan er over 25 jaar veel beter voorstaan. Zoals Patrick B. bijvoorbeeld, hij schreef mij onlangs:

“Ik beleg al jaren in aandelen, die jaarlijks hun dividend verhogen. Ik had daar best wat werk aan, maar dat had ik er wel voor over. Ik ben er zo’n 15 jaar geleden mee begonnen en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Niet alleen heb ik een dividendrendement van gemiddeld 21% op mijn aankoopkoers, maar ook de waarde van mijn portfolio is verdrievoudigd. Een jaar geleden ontdekte ik jouw nieuwsbrief en je doet precies wat ik al jaren doe. Ik heb gelijk een abonnement genomen op GroeiDividend, want je neemt mij op deze wijze veel werk uit handen. Ik ben dus hartstikke blij met GroeiDividend.”

Patrick is dus op een goede manier met zijn spaargeld bezig. Natuurlijk heeft hij plussen en minnen. Aandelenkoersen en valutaschommelingen spelen allemaal een rol. Maar onder de streep zit hij dik in de plus.
 

Doe wat Patrick doet…

…en ga eens anders denken over uw spaargeld.

U wilt toch ook niet over een aantal jaren tot de conclusie komen dat u voor niks heeft zitten sparen bij de bank.

De rente gaat nog jaren heel laag blijven. De baas van het Amerikaanse Pimco heeft onlangs verteld dat hij verwacht dat we tot 2035 een lage rente zullen hebben.

Dat is nog meer dan 20 jaar!

GroeiDividend helpt u bij een alternatieve vorm van sparen. In aandelen, die elk jaar weer hun dividend verhogen. Ik noem die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB).

Ik heb een lijst van 256 aandelen op mijn website en zie bij deze aandelen elk jaar weer een hoger dividend.

Als u bijvoorbeeld nu voor $1000 euro in Alsmaar Meer Dividend Betalers investeert en u krijgt nu $30 euro dividend, dan kan dat volgend jaar zomaar $33 euro zijn en over 10 jaar $60 euro. En over 15 jaar wel $100! Dan krijgt u dus 10% over uw belegging.

En als u het dividend opnieuw in AMDB’s belegt, gaat het nog veel harder.
 

Niet elke AMDB komt op mijn lijst

Elke maand krijgt u van mij een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lijst van 256 aandelen, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen niet zomaar op die lijst. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen de op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer, dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voor ze op de lijst komen.

Ze moeten een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig verhoogd zijn.

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of  je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

Patrick en Annemiek beleggen dus in Alsmaar Meer Dividend Betalers en dat kunt u ook!
 

Ik nodig u uit om GroeiDividend
eens uit te proberen!

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. Ook u kunt abonnee worden, zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten.

U krijgt de nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9.99!

Dat is een korting van 75%!

En voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen.
   

300_3_maanden_voor_slechts_9_99.jpg
   

Voor €9,99 is GroeiDividend 3 maanden voor u
en u krijgt er gratis nog zeven waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En… ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
 

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Mijn nieuwsbrief van februari ligt binnenkort op de mat en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

Ook u kunt meedoen door een abonnement te nemen met een doorlopende machtiging. Voor het eerste kwartaal betaalt u €9,99. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Alle aandelen zijn genoteerd aan de Amerikaanse effectenbeurzen en zijn gemakkelijk te verkrijgen via uw eigen bank of broker. 

Tip van de redactie: vaak zijn de aan- en verkooptarieven van internetbrokers aanzienlijk goedkoper dan die van uw eigen bank. Binck is al diverse malen uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland. Bovendien zijn de website en klantenservice 100% in het Nederlands. Wilt u nu starten met beleggen? Of overstappen? Dan ontvangt u tijdelijk €200 transactietegoed cadeau. Met dit tegoed zijn uw eerste aan- of verkopen dus geheel kosteloos. Zo wordt beleggen wel heel aantrekkelijk. Klik hier voor de gratis informatiemap.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

De nieuwsbrief van februari verschijnt komende week. U krijgt mijn favorieten van deze maand dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.