GroeiDividend Abonnement voor €9,99

Een héél kwartaal voor nog geen tientje!

Ik wil u graag met GroeiDividend laten kennismaken!

Duizenden beleggers weten inmiddels wat mijn 256
Alsmaar Meer Dividend Betalers zijn.

Voor maar €9,99 weet u het ook!
En u krijgt er nog 7 waardevolle tips bij!

3 maanden voor slechts €9,99

 

 
Ik heb sinds jaren een goede gewoonte.

In mijn beleggingsrekening bij BinckBank heb ik alleen maar aandelen opgenomen, die dividend uitbetalen. En aan het eind van de maand tel ik even bij elkaar op, hoeveel dividend ik die maand ontvangen heb.

Als dat meer is dan in de vergelijkende maand van het jaar ervoor, dan heb ik weer het gevoel, dat ik het goed gedaan heb. Dat ik weer meer geld verdiend heb!

Dan zou ik wel van de daken willen roepen, dat GroeiDividend toch zo’n leuk systeem is.

Maar ja, het dak is alleen voor Sinterklaas weggelegd en bovendien geeft de Sint graag wat weg.

Dat bracht me op een idee. Ik wil u ook iets “bijna” weggeven. Omdat ik u graag wil overtuigen van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief en de daarbij behorende website.

Net als Winfried Boogaert, die mij onlangs in een e-mail schreef:

“Ik ben een beetje een conservatieve belegger. Niet iemand die graag in de nieuwste IT aandelen investeert, omdat die zo’n mooie toekomst hebben. Soms hebben ze die ook maar vaak ook niet. Nee, ik investeer liever in aandelen, die elk jaar meer aan hun aandeelhouders geven in de vorm van dividend. Dat soort aandelen zie ik steeds meer op de beurs. Maar alleen de aandelen met een langdurige reputatie vind ik terug in jouw lijst. Daarom neem ik deze er altijd even bij als ik in wat nieuws beleg. En ik kijk elke keer weer uit naar mijn stijgende dividendinkomsten. Nu maar hopen, dat meneer Rutte niet ook daar de belasting gaat verhogen…”

 

Niet elke AMDB komt op mijn lijst

Elke maand krijgt u van mij een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lijst van 256 aandelen, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen niet zomaar op die lijst. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen ze op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer, dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voor ze op de lijst komen.

Ze moeten een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig verhoogd zijn.    

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of  je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

 

Elke dividendbelegger zou de lijst moeten hebben

Als u van mijn kennismakingsaanbod gebruik maakt, krijgt u hem ook. Het is een ideale lijst om bij de hand te hebben, als u het beste van het beste op de beurs zoekt.

De lijst wordt doorlopend geactualiseerd. Aandelen kunnen veranderen van status op basis van slotkoers maar bijvoorbeeld ook omdat ze hun dividend hebben verhoogd.

Om de keuze voor als belegger uit die lange lijst gemakkelijker te maken, licht ik er elke maand de beste ondergewaardeerde aandelen voor u uit.
 

Vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. Ook u kunt abonnee worden , zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten.

U krijgt de nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99!

Dat is een korting van 75% en voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen.
 

3 maanden voor slechts €9,99

 

Voor €9,99 is GroeiDividend 3 maanden lang bij u
en u krijgt er gratis nog zeven waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten. Maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En…ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
  

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Mijn februari-nummer is onlangs verschenen en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

Ook u kunt meedoen door een abonnement te nemen met een doorlopende machtiging. U betaalt dan €9,99 voor het eerste kwartaal. Daarna betaalt u slechts € 39,95 per kwartaal. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot dinsdagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

Tip van de redactie: Wilt u nu starten met beleggen? Of overstappen? Dan ontvangt u tijdelijk bij BinckBank €200 transactietegoed cadeau. Met dit tegoed zijn uw eerste aan- of verkopen dus geheel kosteloos. Zo wordt beleggen wel heel aantrekkelijk. Klik hier voor de gratis informatiemap.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

Abonneer hier

 

Mijn nieuwsbrief van februari is zojuist verschenen en u krijgt mijn favorieten van deze maand dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.