Boudewijn krijgt nu 9,5% dividend!

Een paar headlines op CNBC vorige week:

“The dividend Party is just getting
started on Wall Street”

“It’s time to cash in on dividends” 

“The world’s biggest companies pay out
$1 trillion in dividends”

(een nieuw wereldrecord)

Het financiële nieuws wordt de laatste tijd overspoeld
met experts die melden, dat het nu het moment is om
betrouwbare dividendaandelen te kopen.


 250_50_pak_nu.jpg

 

 
Normaal neem ik de mening van al die beleggingsexperts met een korreltje zout, maar voor wat betreft de dividendontwikkelingen zouden ze wel eens helemaal gelijk kunnen hebben.

Net als de experts van CNBC ben ik ervan overtuigd, dat dividendaandelen ook de komende jaren de beste aandelen op de beurs zullen blijven.

En hier is waarom….

De geschiedenis heeft geleerd dat dividendaandelen het goed doen als rentetarieven laag staan, omdat die lage rente voor minder inkomen zorgt bij obligaties, spaarrekeningen en deposito’s. 

Om toch meer inkomen te kunnen genereren, investeren beleggers meer geld in aandelen. Dividend is vandaag vaak hoger dan de rente en bovendien blijven de koersen stijgen.
 

Ik voorspel een Dow van 25000 over 3 jaar!

Dat komt omdat de rente laag blijft.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en in ben de auteur van GroeiDividend, de beleggingsbrief voor dividendbeleggers met een lange termijn visie.

Bill Gross, hoofd beleggingen van het grote Amerikaanse Pimco, vertelde onlangs dat hij ervan uit gaat, dat de rente tot 2035 laag zal blijven.

Dat is nog meer dan 20 jaar!

Meer en meer beleggers realiseren zich dat Gross wel eens gelijk zou kunnen hebben en keren obligaties de rug toe. Daarmee zien we een groeiende interesse in aandelen die dividend uitkeren.

Vooral aandelen met een oplopend dividend genieten daarbij belangstelling. Beleggers realiseren zich dat ze over 10 jaar op deze manier een dividendrendement op de aankoopkoers kunnen hebben van zo’n 10%!

En dan tel ik de koerswinst nog niet eens mee.

Als belegger moet je daarvoor wel over de horizon van vandaag heen kunnen kijken, want de Alsmaar Meer Dividend Betalers, zoals ik de dividendgroeiers noem, betalen nu tussen 2% en 4% dividend.

Dat dividend loopt elk jaar verder op. Zoals bij Boudewijn Plasman, die ervaring heeft met een food concern, dat al jaren zijn dividend verhoogt:
 

“…Ik heb de aandelen 8 jaar geleden gekocht op een koers van $34,11. Het dividend was toen $1 per jaar en ik had dus een dividendrendement van 2,93%. Dat was niet zo hoog. Ik heb de aandelen goed vastgehouden en dat betaalt zich uit. Dit jaar ontvang ik een dividend van $3,24 en dat betekent, dat mijn dividendrendement in die 8 jaar is opgelopen naar 9,5% per jaar! Dit is echt geweldig. Daar komt nog bij, dat de koers van het aandeel is gestegen naar $95,89. Dus ik heb ook nog eens een koerswinst van 181%! Per saldo zijn er maar weinig beleggingen beter…”.

 
Dit is maar een voorbeeld hoe dat werkt met Alsmaar Meer Dividend Betalers. Als u nu belegt in GroeiDividend aandelen met een visie op morgen, dan wordt u als belegger rijkelijk beloond.
  

Ik kan u daarbij helpen!

GroeiDividend is een nieuwsbrief, die zich uitsluitend toelegt op dividendgroeiers. Aandelen dus die elk jaar weer hun dividend verhogen.

Elke maand presenteer ik de interessantste aandelen in deze sector en op mijn website heb ik een overzicht van 255 aandelen, die stuk voor stuk hun dividend blijven verhogen.

U hebt dus keuze genoeg. U hoeft zelf niet te gaan zitten graven en zoeken. Alle analyses heb ik voor u gedaan.

Met een abonnement op GroeiDividend blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte. En ik ga u vandaag een aantrekkelijke aanbieding doen, die geldt tot zondagavond 24:00 uur!
 

Ik geef u een korting van 50%!

Normaal kost een jaarabonnement op GroeiDividend €179,95. Alleen dit weekend krijgt u voor die prijs een abonnement van 2 jaar. U hebt dus een voordeel van 50%.

Dit voordeel geldt alleen dit weekend. Zondagavond 24:00 uur is de aanbieding voorbij. Dan betaalt u weer de normale prijs.
 

Reageer dus snel,
dan krijgt u er nog zeven waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten. Maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En…ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
 

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Mijn maartnummer komt eraan en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren. U krijgt dit weekend een abonnement van twee jaar voor de prijs van één jaar!

Alleen dit weekend betaalt u maar €179,95 voor twee jaar!

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

 

START HIER

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Tip van de redactie: Wilt u nu starten met beleggen? Of overstappen? Dan ontvangt u tijdelijk bij BinckBank €200 transactietegoed cadeau. Met dit tegoed zijn uw eerste aan- of verkopen dus geheel kosteloos. Zo wordt beleggen wel heel aantrekkelijk. Klik hier voor de gratis informatiemap.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

Abonneer hier

 

Mijn nieuwsbrief van maart verschijnt volgende week. U krijgt mijn nieuwste favorieten dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.