15% dividend is geen sprookje!

Aandelen om nooit meer te verkopen!

Steeds meer beleggers gaan voor solide groei!

Dat kan met aandelen, die elk jaar meer dividend uitbetalen. 

Doet u ook mee?
 

2 jaar voor de HALVE PRIJS

 

 
Veel te weinig beleggers werken met een uitgekiende strategie. Ze beleggen in aandelen, omdat een spaarrekening te weinig oplevert. Of omdat ze denken een snelle winst te kunnen maken. Of omdat één of andere adviseur wel een goede belegging weet die zo’n 7 of 8% oplevert.

Er zijn voorbeelden te over van beleggers die hun geld kwijt raken omdat ze een veel te groot vertrouwen hebben in mensen die ze nauwelijks kennen. Ze geloven dan in de beloftes van een hoog rendement, maar vaak draaien die beloften op een teleurstelling uit.

Daarbij heb ik voor mezelf een ijzeren wet. Geef nooit uw geld aan derden. U bent immers zelf degene geweest, die met hard werken een vermogen heeft opgebouwd. U kunt dus ook zelf heel goed beslissen, hoe u dat vermogen op de beste manier voor u laat werken.
 

Ik kan u daarbij helpen

En ik heb daarbij één belangrijk uitgangspunt. Ik ga u niet snel rijk maken maar ik kan u wel helpen uw vermogen op een degelijke manier te beleggen.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend.

Ik heb mij al jaren verdiept in aandelen, die voor beleggers ook echt iets opleveren. Daarbij speelt historie een belangrijke rol.

Ik ga bij de keuze van mijn tips dus niet over één nacht ijs. Op de beurs zijn een aantal aandelen, die elk jaar weer het dividend verhogen.

Ik noem die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers. Elk jaar weer verhogen die aandelen het dividend. De bedrijven achter die aandelen hebben de aandeelhouders hoog in het vaandel.

In goede en in slechte tijden, houden zij hun aandeelhouders in eren.
 

GroeiDividend heeft een lange lijst!

Toen ik op het idee kwam om een lijst samen te stellen van S&P500 bedrijven, die alsmaar meer dividend uitbetalen, was vertrouwen mijn uitgangspunt.

En vertrouwen krijg je niet zomaar, dat bouw je op.

Ik stelde daarom een aantal criteria op waaraan deze S&P500 aandelen moeten voldoen om voor mijn lijst in aanmerking te komen. Zo moeten de aandelen regelmatig het dividend verhogen.

Na screening bleven er van de 500 aandelen 255 over over die mijn selectie hadden doorstaan. Hiervan zijn er maar liefst 80 aandelen die al meer dan 25 jaar op rij hun dividend verhogen. Sommige zelfs meer dan 50 jaar en dat geeft vertrouwen.
 

Uw dividendrendement groeit!

Dat is het geheim achter mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Beleggers maken vaak de fout te kiezen voor het hoogste dividend bij de opbouw van een rendementsportfolio. Maar vaak is het hoogste dividend niet het meest betrouwbare dividend.

Als u bijvoorbeeld een rendementsportfolio wilt opbouwen is groei een veel belangrijkere factor. Dat creëert namelijk een betrouwbare steeds hogere inkomstenstroom. En dat is weer belangrijk als u later van uw vermogen wilt genieten.

Bijvoorbeeld tijdens uw pensioen.

Want dan krijgt u te maken met stijgende kosten. Beleggers die hun vermogen hebben belegd in aandelen met een groeidividend, kunnen die stijgende kosten straks gemakkelijk de baas. 
 

Ik geef u een voorbeeld…

Eén van die bedrijven op mijn lijst is een succesvolle distributeur van geneesmiddelen.

Veronderstel u had 10 jaar geleden 100 aandelen van deze onderneming gekocht. U had dan voor deze aandelen $31 per aandeel betaald. En u had dan jaarlijks de volgende bedragen aan dividend ontvangen:

Jaar Dividend Stijging Rendement op kostprijs
2004 $0,212 23,3% 0,7%
2005 $0,260 22,6% 0,8%
2006 $0,312 20,0% 1,0%
2007 $0,380 21,8% 1,2%
2008 $0,452 18,9% 1,5%
2009 $0,552 22,1% 1,8%
2010 $0,700 26,8% 2,3%
2011 $0,900 28,6% 2,9%
2012 $1,100 22,2% 3,5%
2013 $1,260 14,5% 4,1%

U ziet, dat het rendement op uw belegging elk jaar hoger wordt. En die stijging blijft doorgaan. Want nu kijk ik ook nog eens 10 jaar verder. En ik veronderstel daarbij, dat deze onderneming de komende 10 jaar het dividend gemiddeld met 10% verhoogt. Dat is een heel conservatieve inschatting. Dat zou er dan als volgt uitzien:

Jaar Dividend Gem. stijging Rendement op kostprijs
2014 $1,386 10% 4,5%
2015 $1,525 10% 4,9%
2016 $1,677 10% 5,4%
2017 $1,845 10% 6,0%
2018 $2,029 10% 6,5%
2019 $2,232 10% 7,2%
2020 $2,455 10% 7,9%
2021 $2,701 10% 8,7%
2022 $2,971 10% 9,6%
2023 $3,268 10% 10,5%

De koersstijging laat ik buiten beschouwing. Maar toch is het aardig om te weten dat dit aandeel momenteel $69 noteert. Een stijging van 122%!  

Dit is het grote voordeel van beleggen in GroeiDividend. U doet het zelf, u hoeft niet bang te zijn, dat u in een hype hebt geïnvesteerd en u kunt jaarlijks van een hoger inkomen genieten.

Boudewijn P. heeft al wat jaren ervaring met een food concern, dat alsmaar het dividend verhoogt:

“…Ik heb de aandelen 8 jaar geleden gekocht op een koers van $34,11. Het dividend was toen $1 per jaar en ik had dus een dividendrendement van 2,93%. Dat was niet zo hoog. Ik heb de aandelen goed vastgehouden en dat betaalt zich uit. Dit jaar ontvang ik een dividend van $3,24 en dat betekent, dat mijn dividendrendement in die 8 jaar is opgelopen naar 9,5% per jaar! Dit is echt geweldig. Daar komt nog bij, dat de koers van het aandeel is gestegen naar $95,89. Dus ik heb ook nog eens een koerswinst van 181%! Per saldo zijn er maar weinig beleggingen beter…”.

Dit is maar één voorbeeld van hoe het werkt met Alsmaar Meer Dividend Betalers. Als Boudewijn zijn aandelen nog een tijd vasthoudt heeft hij een rendement dat de 10% ver te boven gaat.
 

Dat kunt u ook

Als u nu belegt in GroeiDividend aandelen met een visie op morgen, dan wordt u als belegger rijkelijk beloond.

De lijst met 255 Alsmaar Meer Dividend Betaler is de basis. U hoeft dus niet in één aandeel te beleggen. Om rust in uw portfolio te creëren raad ik u aan minimaal in 10 posities te beleggen. Meer mag natuurlijk ook.  

U heeft keuze genoeg. U hoeft zelf niet te gaan zitten graven en zoeken. Alle analyses heb ik voor u gedaan.

Met een abonnement op GroeiDividend blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte. En ik ga u vandaag een aantrekkelijke aanbieding doen, die geldt tot zondagavond 12 uur!
 

2 jaar voor de HALVE PRIJS

 

Ik geef u een korting van 50%!

Normaal kost een jaarabonnement op GroeiDividend €179,95.

Als abonnee heeft u altijd toegang tot mijn website. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft om succesvol in Alsmaar Meer Dividend Betalers te kunnen beleggen.

Bovendien krijgt u van mij maandelijks een uitgebreide nieuwsbrief met alle nieuwtjes en een lijst met de beste tips van de maand.

Wekelijks krijgt u van mij informatie over de laatste dividend aankondigingen en verhogingen. 

Alleen dit weekend krijgt u voor die prijs een abonnement van 2 jaar. U heeft dus een voordeel van 50%.

Dit voordeel geldt alleen dit weekend. Zondagavond 12 uur is de aanbieding voorbij. Dan betaalt u weer de normale prijs.
 

Reageer dus snel,
dan krijgt u er nog zeven waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten.

Maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En… ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
 

Dit bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

De nieuwsbrief van de maand maart is net verschenen en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

U krijgt dit weekend een abonnement van twee jaar voor de prijs van één jaar!

Alleen dit weekend betaalt u maar €179,95 voor twee jaar!

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

En beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

 Abonneer hier

 Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

Share this page

PS: Mijn nieuwsbrief van maart is gisteren verschenen. Als u nu reageert, heeft u mijn nieuwste tips heet van de naald!     

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.