Peter werd miljonair

Ook voor jonge beleggers 
heeft GroeiDividend echt wat te bieden! 

Als miljonair
met Pensioen!
 

Dat is de droom van elke jonge belegger.
Zonder te
speculeren, maar met degelijke investeringen!
 
 

250_2_voor_1.jpg 

 
Van $13.880 naar $40 miljoen…

Stel u eens voor… het is 1957. Op Wall Street heeft net een nieuwe IPO plaatsgevonden. Het aandeel The Walt Disney Company heeft een notering gekregen op de New York Stock Exchange. U bent moedig en u koopt 1.000 aandelen voor $13,88 per stuk.

Vandaag zou deze belegging tussen de $26 miljoen en $40 miljoen waard zijn. Hoeveel precies, hangt af van het feit of u het dividend geherinvesteerd heeft en of u de spin off van Citadel in 2007 heeft aangehouden.

Van $46.000 naar $5,5 miljoen…

Nu is het 1988. U hebt net 1.000 aandelen McDonald’s gekocht voor $46 per aandeel.

We zijn nu 25 jaar later en uw investering heeft inmiddels een waarde tussen $1,8 miljoen en $5,5 miljoen. Die waarde is ook hier afhankelijk van het wel of niet herbeleggen van de uitgekeerde dividenden en of u de spin off van Chipotle Mexican Grill in 2006 heeft aangehouden.
 

Gaat u ook naar “X” miljoen?

Mijn naam is Eveline Vrisekoop. Als auteur van GroeiDividend lees ik veel en kom ik regelmatig succesverhalen tegen. En toen ik de verhalen over Disney en McDonald’s las, dacht ik, dat is geen fantasie.

Disney en McDonald’s zijn bedrijven, die dicht bij ons staan.

Iedereen weet waar ik het over heb, als deze twee bedrijven aan de orde komen. En het zijn nog steeds topbedrijven.

Beiden staan in mijn lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Het zijn dus nog steeds bedrijven, waar u in kunt investeren en ze betalen u elk jaar een hoger dividend.
 

Hoe jonger u begint…

Ik hoorde onlangs iemand zeggen, dat GroeiDividend alleen voor oudere mensen is.

Ouderen leven immers vaak van de uitgekeerde dividenden. En als die alsmaar hoger worden, kan daarmee de inflatie worden bijgehouden.

Dat is waar…

Maar ik wilde vandaag ook jongere beleggers duidelijk maken, dat GroeiDividend ook werkelijk iets te bieden heeft.

Want hoe jonger je ermee begint, hoe groter de kans dat je als miljonair met pensioen kan gaan.

Peter B. kan dat beamen. Hij schreef mij onlangs:

…Toen ik 30 werd, heb ik besloten zelf voor mijn pensioen te gaan sparen door elke maand 250 gulden op mijn beleggingsrekening te storten en er degelijke aandelen van te kopen, die regelmatig dividend uitkeren. Ik ben nu 62 en de gulden is niet meer. Maar ik heb wel €1,5 miljoen door het ontvangen dividend telkens weer opnieuw mijn aandelen te steken. Toen ik met GroeiDividend heb kennisgemaakt, heb ik op uw advies alles in AMDB’s belegd en nu gaat het nog sneller. Ik ben nooit een gokker geweest en beleg graag in degelijke dividendaandelen. Het is het beste dat je kunt doen en ik raad het iedereen aan…

 

Maar ook als u wat ouder bent…

En u wilt uw kinderen of kleinkinderen miljonair maken, dan is GroeiDividend de weg om dat te bereiken.

Ik wil hier alleen maar mee aangeven, dat jongeren dat niet zelf hoeven te doen.

Steeds meer hoor ik van oudere beleggers, dat zij graag iets willen nalaten en dat in een spaarvorm willen doen. Alsmaar Meer Dividend Betalers zijn hiervoor ideaal en met GroeiDividend heeft u alle inzicht.
 

Vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

Want zelf miljonair worden of iemand miljonair maken, blijft natuurlijk boeiend.

Ik heb voor u drie aandelen gevonden van relatief kleine bedrijven, die nog alle kans hebben flink te groeien. Deze bedrijven betalen hun aandeelhouders al jarenlang een hoger dividend, maar staan nog niet op mijn lijst van gerenommeerde AMDB’s.

Als u vandaag nog abonnee wordt, krijgt u de namen van deze drie bedrijven van mij direct per e-mail toegezonden.
 

Dit is dus een extra bonus!

Aandelen, die regelmatig hun dividend verhogen, doen het over een lange periode significant beter!

Daarom is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers zo winstgevend.

Zelf ben ik al jaren geleden tot deze conclusie gekomen en heb het speculeren afgezworen. Niet omdat je met speculeren niet af en toe mooie winsten kan maken. Dat kan wel degelijk, maar mijn ervaring is, dat daar zoveel verliezen tegenover staan, dat de speculatiewinsten grotendeels verdwijnen.

Ik ben tot de conclusie gekomen, dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender is. En rustgevender. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat.

Trouwens, in het huidige beleggingsklimaat kan de beurs nog een stuk verder omhoog.
 

 Ik voorspel een Dow van 25000 over 3 jaar!

Dat komt omdat de rente laag blijft.

Bill Gross, het hoofd beleggingen van het grote Amerikaanse Pimco, vertelde onlangs dat hij ervan uit gaat, dat de rente laag zal blijven tot 2035.

Dat is nog meer dan 20 jaar!

Meer en meer beleggers realiseren zich, dat Gross wel eens gelijk zou kunnen hebben en keren obligaties de rug toe.

Daarmee zien we een groeiende interesse in aandelen, die dividend uitkeren.

Vooral aandelen met een oplopend dividend genieten daarbij belangstelling, omdat beleggers zich realiseren, dat ze over 10 jaar op deze manier een dividendrendement op de aankoopkoers kunnen hebben van zo’n 10%!

En dan tel ik de koerswinst nog niet eens mee.

Als belegger moet je daarvoor wel over de horizon van vandaag heen kunnen kijken. Want de Alsmaar Meer Dividend Betalers, zoals ik de dividendgroeiers noem, betalen nu tussen 2% en 4% dividend.

Maar dat loopt elk jaar verder op. Zoals bij Boudewijn P., die ervaring heeft met een food concern, dat al jaren zijn dividend verhoogt:

“…Ik heb de aandelen 8 jaar geleden gekocht op een koers van $34,11. Het dividend was toen $1 per jaar en ik had dus een dividendrendement van 2,93%. Dat was niet zo hoog. Ik heb de aandelen goed vastgehouden en dat betaalt zich uit. Dit jaar ontvang ik een dividend van $3,24 en dat betekent, dat mijn dividendrendement in die 8 jaar is opgelopen naar 9,5% per jaar! Dit is echt geweldig. Daar komt nog bij, dat de koers van het aandeel is gestegen naar $95,89. Dus ik heb ook nog eens een koerswinst van 181%! Per saldo zijn er maar weinig beleggingen beter…”.

Dit is maar een voorbeeld hoe dat werkt met Alsmaar Meer Dividend Betalers. Als u nu belegt in GroeiDividend aandelen met een visie op morgen, dan wordt u als belegger rijkelijk beloond. 
 

Ik kan u daarbij helpen!

GroeiDividend is een nieuwsbrief, die zich uitsluitend toelegt op dividendgroeiers. Aandelen dus, die elk jaar weer hun dividend verhogen.

Elke maand presenteer ik de interessantste aandelen in deze sector.

Op mijn website heb ik een overzicht van 255 aandelen, die stuk voor stuk hun dividend blijven verhogen.

U hebt dus keuze genoeg. U hoeft zelf niet te gaan zitten graven en zoeken. Alle analyses heb ik voor u gedaan.

Met een abonnement op GroeiDividend blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte. En ik ga u vandaag een aantrekkelijke aanbieding doen, die geldt tot zondagavond 12 uur!
 

Ik geef u een korting van 50%!

Normaal kost een jaarabonnement op Groeidividend €179,95.

Alleen dit weekend krijgt u voor die prijs een abonnement van 2 jaar. U heeft dus een voordeel van 50%.

U krijgt dus een jaar van mij cadeau!

Dit voordeel geldt alleen dit weekend. Zondagavond 12 uur is de aanbieding voorbij. Dan betaalt u weer de normale prijs.
 

Reageer dus snel,
dan krijgt u er de drie waardevolle tips als bonus bij.

Mijn aprilnummer komt er binnenkort aan. Ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

U krijgt dit weekend een abonnement van twee jaar voor de prijs van één jaar!

Alleen dit weekend betaalt u maar €179,95 voor twee jaar!

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!    


 Abonneer hier  
 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 
 START HIER
 

Mijn nieuwsbrief van april verschijnt binnenkort. U krijgt mijn nieuwste favorieten dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 
Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.