Ben ik niet te oud?

Veel gepensioneerden komen regelmatig met deze vraag:

Ben ik niet te oud voor GroeiDividend?

 

Nee, u bent niet te oud en vandaag vertel ik u waarom ook ouderen baat hebben bij deze beleggingsvorm.
Zelfs als u 80 bent!

En… als u vandaag JA zegt tegen GroeiDividend,
krijgt u het een jaar lang GRATIS!

 

300_1-jaar-gratis.gif

 

 
Mijn ome Theo, waar ik een goede band mee heb, is helemaal niet geïnteresseerd in beleggen.

Hij geniet al 20 jaar van zijn oude dag.

Toen hij met pensioen ging, had hij een bedrag gespaard van €75.000. Dit geld had altijd op een bank gestaan en hij keek er niet naar om, totdat zijn kapper met een suggestie kwam.

En wat was die suggestie? Wel, zijn zoon was net beleggingsadviseur bij de bank geworden en hij deed ook aan vermogensbeheer. Het was een “hele aardige jonge man”. Hij zou het kapitaal van ome Theo kunnen gaan beheren.

Ome Theo durfde geen nee te zeggen en wilde de kapper, die een hele goede band met zijn zoon had, geen pijn doen.

Intussen ging de beurs dan weer omhoog en dan weer omlaag. Toen ik hierover met ome Theo in gesprek raakte, veronderstelde ik maar even, dat de beleggingsadviseur, na aftrek van alle advieskosten, toch minimaal €5.000 voor hem had verdiend. Maar oom Theo vertelde dat in plaats daarvan, zijn kapitaaltje met €5.000 was teruggelopen. Hij had dus nog maar €70.000!

Zijn beleggingsadviseur is ondertussen bij de bank vertrokken en ome Theo wist dat ik samen met een collega GroeiDividend was gestart. Hij wilde de stoute schoenen aantrekken en het nu zelf wel eens proberen.

En hij had veel vertrouwen in zijn nichtje.

Allereerst heb ik de portfolio van ome Theo eens doorgelicht. En u raadt het al, ik werd er niet vrolijk van. Er zaten obligaties in, wat zogenaamde groei-aandelen en er zaten goudmijnaandelen in. Ik zal u de verdere details besparen. Dat is allemaal minder interessant.

Mijn conclusie was, dat er veel te veel risico in de portfolio zat van mijn oom. 

Ik heb hem verteld dat hij vanaf nu beter het beheer van zijn portfolio in eigen hand kon nemen en dat dit met behulp van mijn website en de nieuwsbrieven eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.

En omdat ik ome Theo graag op weg wilde helpen, heb ik hem aangeboden dat als hij abonnee zou worden, hij er van mij een jaar extra bij zou krijgen. Gratis wel te verstaan.    

Oom Theo had mij uitgelegd wat hij eigenlijk wilde. Hij wilde het geld niet opmaken en het inkomen zelfs herbeleggen. Hij had genoeg aan zijn AOW en zijn pensioen, maar hij wilde niet, dat zijn kapitaal nog verder in waarde zou dalen.

Ome Theo had eerst nog een vraag aan mij. Hij wilde weten of hij niet te oud was om te beleggen in mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Nu krijg ik deze vraag wel vaker. Ik heb inmiddels vele brieven gekregen van lezers met de vraag of GroeiDividend wel zin heeft voor mensen die ouder dan 60 of zelfs 70 zijn. De schrijvers denken vaak, dat ze nog tekort leven om te sparen met het herbeleggen van dividend.

Het is een terechte vraag! Als u jonger dan 60 bent, is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers zeker iets voor u. Geen twijfel over mogelijk en ik toon u zo aan waarom. Als u ouder bent dan 60, ga ik u twee goede redenen geven om beleggen in AMDB’s vandaag nog te overwegen.
 

Hoe zijn we met GroeiDividend gestart?

Laat ik u om te beginnen nog eens vertellen, wat AMDB’s nu precies zijn.

AMDB’s zijn de sterkste en veiligste ondernemingen ter wereld. Het zijn vaak de marktleiders in hun sector. Zij zijn altijd winstgevend, wat betekent dat ze bergen cash genereren. Die cash vindt zijn weg naar beleggers door dividend en inkoop eigen aandelen.

En omdat we er zeker van zijn dat deze ondernemingen er over 20, 30 en 40 jaar nog zijn, verkopen we de aandelen zelden of nooit. Maar ook AMDB’s zijn, zoals alle aandelen, onderhevig aan koersschommelingen, dus kopen we deze aandelen als de koers in een dip zit.

Toen ik met een collega samen deze nieuwsbrief heb opgezet, wilde ik een “Legacy” investment opportunity. Dat is een portfolio met de beste ondernemingen en met een bewezen verleden als het gaat om hun relatie met de aandeelhouders. De veiligste ondernemingen in de wereld dus. Met aandelen, die we in principe voor altijd konden houden.

Nadat we beslist hadden over de criteria waaraan de AMDB’s moesten voldoen, zijn we een lijst gaan opstellen van AMDB’s op de Amerikaanse beurzen. Die lijst is de kern van mijn nieuwsbrief en website.

Sindsdien beleg ik uitsluitend in AMDB’s. Elke maand koop ik weer één of twee ondergewaardeerde aandelen. Ook al staan de beurzen hoog, er zijn altijd wel een aantal van mijn AMDB’s koopwaardig. En om het voor u en mij gemakkelijker te maken, heb ik een nieuwsbrief met daarin elke maand een aantal hot tips.

Als u jong bent en wat voor uw oude dag apart wilt leggen, dan is dit de ideale weg. Een portfolio met AMDB’s zou bovenaan uw beleggingslijstje moeten staan.

Maar wat als u niet jong bent, als u binnenkort met pensioen gaat of misschien al met pensioen bent?
 

U gaat langer leven dan u denkt!

Als u een man bent van 60 jaar in een goede gezondheid, heeft u volgens de American Academy of Actuaries een levensverwachting van 27 jaar. Statistisch gezien gaat u dus niet dood voor uw 87ste.

Als u 70 bent is uw levensverwachting 20 jaar.

En als u 80 bent is uw levensverwachting 13 jaar.

Als oom Theo op zijn 80e €70.000 euro in AMDB’s had geïnvesteerd, dan had hij bij een rendement van 8,5% zijn vermogen in de 13 jaar dat hij nog zou leven zien toenemen naar €202.155 (ik elimineer daarbij de koersschommelingen van de dollar).  

Als hij 70 was geweest en €70.000 in AMDB’s had geïnvesteerd, dan was dat nu gegroeid tot €357.843 in 20 jaar.

Maar mijn oom is 20 jaar geleden op zijn 60e met pensioen gegaan. Als hij zijn €75.000 toen eens niet bij de zoon van zijn kapper in beheer had gegeven, maar dat geld had geïnvesteerd in een portfolio met AMDB’s?

Op zijn 60e had hij in goede gezondheid nog 27 jaar geleefd. Zijn vermogen van €75.000 zou dan zijn gegroeid naar €678.679 op zijn 87e !

Had u gedacht dat dit mogelijk zou zijn? En deze cijfers moge duidelijk maken, dat ook ouderen hun vermogen nog behoorlijk kunnen laten groeien, zelfs als ze een stuk ouder zijn dan 60 of 65! Met de grote stappen die de medische wetenschap momenteel maakt, is de kans dat u ouder wordt dan 87 niet ondenkbeeldig! Het is zelfs zeer waarschijnlijk.

Mijn oom Theo was blij met mijn advies. Hij schreef mij onlangs:

Lieve Eveline, ik wil je bij deze even bedanken voor al je hulp bij het opzetten van een portfolio met groeidividend aandelen. Ja, ik weet het, ik moet het vanaf nu zelf gaan bijhouden, maar ik vind het leuk om te doen. En dat met de computer gaat mij op mijn oude dag nog wel lukken hoor! Ik ben ervan overtuigd dat dit een goed systeem is wat ik eenvoudig zelf kan bijhouden. Nogmaals, bedankt. Je oom Theo.  
 

GroeiDividend heeft perspectieven voor elke leeftijd

Uw vermogen gaat dus groeien en het geeft niet op welke leeftijd u begint. Het uitbetaalde dividend kunt u mee oppotten of u kunt het opmaken.     

De dividendbetalingen beginnen weliswaar niet spectaculair hoog met 2,5 tot 3,5%, maar gaande de belegging groeit het tot 8%, 9%, 10% en zelfs meer gemeten aan de prijs, die u voor de aandelen oorspronkelijk betaald hebt.  

En niet alleen dat, want met het stijgen van het dividend, stijgt ook de koers.  

GroeiDividend is een must voor elke belegger. Jong en oud. En als u er nog niet mee begonnen bent, raad ik u aan dat snel te doen.
 

Ook u zou een portfolio moeten hebben
met GroeiDividend aandelen!

Aandelen dus van bedrijven, die elk jaar weer een hoger dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen en daardoor op termijn veel meer uitkeren aan hun aandeelhouders dan de hoogdividend aandelen.

Als u rendementen wilt maken, die ook nog eens inflatiebestendig zijn, dan biedt GroeiDividend u het perspectief dat u zoekt.  

Ik heb voor u een bonusrapport samengesteld, waarin ik u zeven extra tips geef van bedrijven, waar het dividend de komende jaren meer dan gemiddeld zal stijgen.

Reageer dus snel,
dan krijgt u die zeven waardevolle tips erbij!

Deze tips zijn een extraatje voor nieuwe abonnees. U kunt zo als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start.  

Deze tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

Bovendien… heb ik nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 51% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd. En nog steeds kunt u erin beleggen.

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Alles bij elkaar 8 waardevolle tips waar u gelijk mee kunt beginnen!
            

  GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken met
een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover, want een GroeiDividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend  uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.

Van Bea kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van GroeiDividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67%  te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! Bea
 

GroeiDividend is een alternatief dat u kan helpen!

Ons systeem concentreert zich immers op aandelen, die over een reeks van jaren bewezen hebben elk jaar hun dividend te verhogen.

Daarom noemen we de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Het gaat hier om bedrijven, die met hun producten een dominantie positie in hun markt innemen. Zo dominant, dat concurrenten niet in staat zijn ze echt te bedreigen.

Slimme beleggers zijn al een tijdje bezig de aandelen van die bedrijven op te kopen. We kunnen dat goed zien, want de koersen van de AMDB’s lopen gestaag op.

En dat blijft ook voorlopig zo, omdat de rente laag blijft.
 

Daarmee groeit niet alleen uw inkomen
maar ook uw vermogen!

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen.

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bezitters van staatsobligaties. Die hebben een vastrentende waarde, die dus niet stijgt en krijgen straks de nominale waarde van de staat terug.

Dat is veel minder, dan die obligaties nu waard zijn.

Neem bijvoorbeeld de staatsobligatie 7 ½% NL 93-23. Die heeft nog iets meer dan 9 jaar te gaan en staat op 146. Over tien jaar krijgt u er nog maar 100 voor terug. Maar als u ze nu verkoopt, krijgt u 146 en kunt u dus meer AMDB’s kopen, die u van een stijgend inkomen verzekeren.

Hetzelfde geldt voor vele andere beleggingen met een vast inkomen.
 

Nu is het moment om dus even goed na te denken!

Ik adviseer u geen impulsieve beslissingen te nemen. Wel is het nu het moment om af te wegen, of uw beleggingsstrategie niet aan een heroverweging toe is.

GroeiDividend kan u daarbij helpen. 

Daarbij heb ik als uitgangsfilosofie, dat dividend de beste graadmeter is om een bedrijf te beoordelen. Over omzet kun je als bedrijf nog onwaarheden vertellen en over winst ook, maar dividend moet een bedrijf uitbetalen.
 

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje, Dividends don’t lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend !

Het hart van onze website is een lijst van 256 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan, of dat aandeel op dit moment is overgewaardeerd of ondergewaardeerd.

U kunt dus nog beter bepalen, wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren, want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei, het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik uit de lijst elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment bijzonder koopwaardig vind. Dat zijn er voor deze maand 10 geworden. U vindt ze in het aprilnummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen door de keuze te beperken tot Alsmaar Meer Dividend Betalers met een dominante positie in hun markt, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.
      

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af.

Of u koopt een aandeel, dat wel is ondergewaardeerd of beter nog zelfs als tip door mij voor aankoop wordt aanbevolen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de duizenden abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
   

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 256 AMDB’s, waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.
 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dus dat betekent, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1-jaar-gratis.gif

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een abonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

 Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van juli is net verschenen. U krijgt mijn favorieten van deze maand dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop   

 Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.