60 dividendverhogingen in Q2-14

Als u een solide dividendinkomen wilt
dan bied ik u vandaag een begin!

60 van mijn aandelen
hebben in het 2e kwartaal
het dividend verhoogd!

En ook in het derde kwartaal komen er weer
tientallen dividendverhogingen aan
 

 
Of de beurzen nu omhoog of omlaag gaan, de aandelen in mijn lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) blijven doen wat ze moeten doen. Dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen.

In het afgelopen kwartaal hebben 60 aandelen uit mijn lijst het dividend weer verhoogd. En niet zo’n klein beetje ook, want de gemiddelde dividendstijging was 12,1%
 

En daar blijft het niet bij!

Want het derde kwartaal is net begonnen en 30 bedrijven hebben al aangekondigd dit kwartaal ook een hoger dividend uit te keren.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben specialist in Alsmaar Meer Dividend Betalers. Mijn ervaringen deel ik met vele beleggers in GroeiDividend, een nieuwsbrief voor dividendliefhebbers, die inmiddels weten dat een alsmaar stijgend dividend de hoeksteen is van hun portfolio.

Een alsmaar stijgend dividend betekent een steeds verder oplopend rendement op de kostprijs, die u voor uw AMDB’s hebt betaald. Een uitstekende manier om uw vermogen te beschermen tegen de oplopende inflatie.

Grote beleggers, als Warren Buffett en Bill Gates, weten al langer dat dividendbetalers de aandelen zijn waarin ze moeten beleggen.

Een mooi voorbeeld is Coca Cola. Buffett begon zo’n 30 jaar geleden met het kopen van aandelen Coca Cola en heeft ze nooit meer verkocht. Hij is de grootste aandeelhouder in het bedrijf en heeft een rendement op zijn investering van meer dan 100%!
 

The Power of Dividend Growth!

Bij GroeiDividend specialiseren wij ons op dit soort aandelen. Wij noemen de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel AMDB’s.

Wij hebben een lijst samengesteld van 254 aandelen, die aan onze strenge criteria voldoen om AMDB te mogen worden genoemd.

In onze lijst worden alleen aandelen opgenomen, die aan een aantal criteria voldoen. Eén van die criteria is, dat gedurende de laatste 12 jaar het dividend minimaal 5 keer moet zijn verhoogd.

Er zijn zelfs bedrijven die al meer dan 50 jaar lang, niet alleen dividend hebben uitbetaald, maar dat ook nog eens jaar na jaar hebben verhoogd. De voor mij zogenaamde 'Elite Aandelen'.

En niet alleen dat!

Deze bedrijven kopen ook regelmatig hun eigen aandelen in, waarmee de waarde voor de overige aandeelhouders, u en ik dus, blijft stijgen.

Koersstijging dus, die niet alleen door het voortdurend stijgende dividend, maar ook door de inkoop van eigen aandelen wordt gerealiseerd.

Nieuwe abonnees krijgen vier van mijn favoriete 'Elite Aandelen' direct van mij toegestuurd.
 

Dit is dus een extra bonus!

Aandelen, die regelmatig hun dividend verhogen, doen het over een lange periode significant beter!

Daarom is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers zo winstgevend.

Zelf ben ik al jaren geleden tot deze conclusie gekomen en heb het speculeren afgezworen. Niet omdat je met speculeren niet af en toe mooie winsten kan maken. Dat kan wel degelijk, maar mijn ervaring is, dat daar zoveel verliezen tegenover staan, dat de speculatiewinsten grotendeels verdwijnen.

Ik ben tot de conclusie gekomen, dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender is. En rustgevender. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat.
 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.
 

MCD

 
Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af, of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd of zelfs als tip door mij voor aankoop bijzonder wordt aanbevolen.
 

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje Dividends don’t lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend !

Het hart van onze website is een lijst van 254 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan of het aandeel is ondergewaardeerd of overgewaardeerd.

Om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik uit de lijst met 254 AMDB's elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment bijzonder koopwaardig vind. Dat zijn er voor deze maand 11 geworden. U vindt deze aanbevelingen in het juli-nummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen, dan is de kans wel heel erg klein, dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een website met zoveel informatie over de AMDB’s als bij GroeiDividend. Als abonnee hebt u altijd toegang tot mijn website en mijn lijst met 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Dat is niet zomaar een lijst. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel hebt u eenvoudig inzicht of een aandeel over- dan wel ondergewaardeerd is. Daarnaast wordt elk aandeel voorzien van de nodige financiële informatie.

Op de website kunt u ook uw eigen persoonlijke portfolio met GroeiDividend aandelen samenstellen. Zo ziet u in één oogopslag  hoe uw GroeiDividend aandelen ervoor staan. Altijd prettig om te zien wat uw totaalrendement is (koerswinst + ontvangen dividend) en hoeveel uw eigen Rendement Kostprijs (ROK) al is opgelopen.

Naast de volledige toegang tot de website, ontvangt u elke maand onze nieuwsbrief met daarin de favorieten van de maand die wij op dat moment bijzonder aanbevelen. Als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.

En ik heb nog iets extra voor u!
 

Ik geef u een korting van 50%!

Normaal kost een jaarabonnement op GroeiDividend €179,95.

Alleen dit weekend krijgt u voor die prijs een abonnement van 2 jaar. U heeft dus een voordeel van 50%.

U krijgt dus een jaar van mij cadeau!

Dit voordeel geldt alleen dit weekend. Zondagavond 12 uur is de aanbieding voorbij. Dan betaalt u weer de normale prijs.
 

En krijgt u er mijn 4 waardevolle tips als bonus bij

Nieuwe abonnees krijgen vier van mijn favoriete 'Elite Aandelen' direct van mij toegestuurd. Bovendien, mijn juli-nummer komt er aan. Ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

U krijgt dit weekend een abonnement van twee jaar voor de prijs van één jaar!

Alleen dit weekend betaalt u maar €179,95 voor twee jaar!

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
 

Maar dan moet u wel nu reageren!    


    1 jaar GRATIS
 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.  
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

 Abonneer HIER

 

Mijn nieuwsbrief van juli verschijnt volgende week dinsdag. U krijgt mijn favorieten dus heet van de naald.

Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.