Speel op zeker!

Onzekerheid over pensioenen groeit…

Blijven onze pensioenen betaalbaar?

De twijfel over onze oudedag wordt steeds groter. Ik help u bij het nemen van de goede beslissingen om van een rustige oudedag te genieten.

U krijgt van mij 8 tips om direct te beginnen.
En…u krijgt GroeiDividend een heel jaar gratis!

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

 
Steeds minder jongeren zijn bereid premies aan pensioenfondsen te betalen. En ze hebben wel een beetje gelijk. Ze weten dat het hoogst onzeker is, of die premies wel tot een goed pensioen zullen leiden.

Maar ze hebben weinig keus. De overheid in ons land regelt alles en dwingt ons aan pensioenfondsen deel te nemen waar we niks in te zeggen hebben. Ze worden bestuurd door onbekenden. Verantwoording wordt niet afgelegd en veel van de premies die nu worden betaald, zullen worden aangewend om de huidige generatie ouderen van een pensioen te voorzien.
 

Ik voorspel nog grotere problemen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en als veertiger behoor ik tot de generatie, waar het pensioen nog ver weg ligt.

Toch ben ik er al mee bezig, want met wat nadenken weet ik gewoon dat de huidige problemen niet zijn opgelost.

Nog lang niet!

Want met een begrotingstekort van 3%, de beroemde Brussel norm, loopt de overheidsschuld nog verder op.

En er komt een moment, dat het probleem van de overheidsschulden zal moeten worden aangepakt. Om dat te begrijpen, hoef je geen professor of econoom te zijn.

De overheid zal dus verder moeten bezuinigen. Hoe doet die overheid dat? Door bijvoorbeeld de zorgsector aan te pakken. Dat betekent niet dat die sector zal krimpen, maar wat die overheid niet vertelt is, dat ze wil dat we de zorg uit eigen zak gaan betalen (wat nu al in gang is gezet). 

Dat betekent een flinke aanslag op onze oudedagsvoorziening.
 

Maar daarmee zijn we er nog niet!

De afgelopen maanden is duidelijk geworden waar het in Europa naar toe gaat.

De Europese Centrale Bank (ECB) doet er alles aan om inflatie te stimuleren. We hebben inflatie nodig, want alleen door inflatie kan de staatsschuld afnemen, gerelateerd aan het bruto nationaal product. De overheden in Europa willen dus inflatie. Hoe meer hoe beter.

En dan de rente.

Die moet de komende 20 jaar gewoon laag blijven. Ik zeg moet, omdat de overheid rente moet betalen over zijn schulden. En dat kan die overheid niet. Zeker niet bij een oplopende rente. 

Formeel zijn de centrale banken die de rente bepalen, onafhankelijk van de overheid, maar dat is schijn. De overheid is verantwoordelijk voor de benoeming van het bestuur van de centrale banken, inclusief de ECB. Die benoemingen zijn politieke beslissingen. En gelooft u maar niet dat er iemand aan het hoofd komt, die de rente wil laten stijgen.
 

Dus een lage rente en een oplopende inflatie!

Dat is waar we ons op moeten instellen.

En dat is van cruciaal belang voor uw vermogen, want bij een lage rente brengt spaargeld niks op. Integendeel!

Omdat de overheid ons vermogen nog steeds belast met een rekenrente van 4%, wordt elk jaar 1,2% van ons vermogen aan belasting geheven.

Die 4% was eens maar nu niet meer. Die 4% is eigenlijk 2% of nog minder. Dat wil zeggen dat we met sparen alleen maar geld verliezen. En dan reken ik de inflatie nog niet mee.

Zo erg is het inmiddels. Niemand spreekt erover, maar uw spaargeld is zeker niet heilig meer.

Willen we onze financiële toekomst veilig stellen, is het dus van belang dat we de inkomsten op ons vermogen vergroten. En daarbij de risico’s beperken.
 

Ik kan u daarbij helpen

Met het zoeken naar bronnen om een hoger inkomen op uw vermogen te realiseren.

Dat hoeft echt niet gelijk met grote bedragen.

Dat kan met een bedrag ineens, maar ook met een paar honderd euro per maand. Zelf ben ik op mijn 32e begonnen met op deze manier te sparen en dat gaat prima!

En hoe jonger u begint, hoe hoger het bedrag, dat u straks tot uw beschikking hebt. Maar in feite kunt u op elke leeftijd beginnen. En als u al wat ouder bent en u heeft genoeg ter beschikking, dan is mijn manier heel geschikt om iets moois op te bouwen voor uw kinderen of kleinkinderen.
 

Ik heb het over GroeiDividend!

Als u mocht denken, dat ik hier weer een beleggingsproduct aan u wil voorstellen, dan hebt u het mis.

Wat ik met GroeiDividend doe is echt niets nieuws en al sinds jaar en dag bekend. Alleen weten de meeste beleggers niet van dit fenomeen.

Op de beurs zijn een aantal aandelen die regelmatig hun dividend verhogen.

Ik noem die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Het uitkeren van dividend groeit in populariteit. Dat komt omdat bedrijven veel free cashflow genereren, maar daar geen weg mee weten. Investeren loont niet omdat er te weinig vraag is, dus wordt de overtollige cash aangewend om de aandeelhouder te verwennen.

Dat gebeurt op twee manieren. Ofwel worden eigen aandelen ingekocht, waardoor de waarde van de overgebleven aandelen stijgt. Ofwel wordt dividend uitgekeerd. Sommige bedrijven hebben er een gewoonte van gemaakt om elke jaar dat dividend te verhogen.

Ik concentreer mij daarbij op gerenommeerde bedrijven, die al sinds jaar en dag hun dividend verhogen. Bedrijven, die bewezen hebben een constante free cashflow te genereren en die bewezen hebben dat de aandeelhouder voor hun belangrijk is.

Een bedrijf als Apple bijvoorbeeld zult u bij mij niet vinden. Niet omdat Apple niet succesvol is, maar Apple is pas kort bezig zijn aandeelhouders te waarderen en het uitbetalen van dividend. Apple moet eerst bewijzen dat zij dit ook heel lang gaat volhouden.

Nee, ik concentreer mij op aandelen, die een bewezen track record hebben.
 

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Want een groeidividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

En terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.

Van Bea van de V. kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! Bea

 

Sommige AMDB’s verhogen hun dividend
al meer dan 50 jaar!

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo, dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo, dat bedrijven met een cultuur, waarin aandeelhouders belangrijk zijn, zich alles eraan gelegen laten liggen die reputatie te behouden.

Mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt, zoals ik al zei, in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u!

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb een lijst samengesteld van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u geselecteerd. U hebt dus keuze genoeg.

Op die lijst staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog, dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en verhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt er van mij 7 extra tips bij!

Als nieuwe abonnee kunt u direct aan de slag. Met de laatste nieuwsbrief en mijn extra tips heeft u genoeg keuze om een portfolio met Alsmaar Meer Dividend Betalers op te bouwen.

Daarnaast heb ik nog een bonus tip. Een wereldbekende onderneming die nog niet op mijn lijst staat, maar er binnenkort wel op kan komen. Een bedrijf, waar ik zelf in heb belegd, omdat er zoveel vermogen op de balans staat, dat ik mij niet kan voorstellen dat de ingeslagen weg niet wordt voortgezet. 

Alles bij elkaar dus 8 extra tips voor een flitsende start.
 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand december is gisteren verschenen. U krijgt mijn nieuwe Favorieten dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Onderstaand vindt u wat meningen op een rijtje:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
1 jaar GRATIS

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.