Een hoger dividend kan niet!

Hoe ook u goed kunt
verdienen met GroeiDividend!

De explosieve kracht van alsmaar méér dividend!

Te weinig beleggers beseffen hoe snel het dividendrendement op mijn aandelen kan stijgen. Vandaag geef ik wat meer uitleg!

En…

Zeg nu ja en ik geef u GroeiDividend een kwartaal lang
voor de kennismakingsprijs van maar €9,99!
 

3 maanden voor maar €9,99 

 

 
Te vaak hoor ik beleggers vertellen, dat mijn aandelen in de GroeiDividend portfolio wat weinig dividendrendement hebben.

Maar is dat echt zo?

Ik denk van niet. Vandaag is elk dividendrendement boven 1,5% al meer dan een spaarrekening oplevert en veel van mijn tips zitten al tussen de 2% en 4%.

Maar dat is niet het echte geheim achter GroeiDividend, want dat is het oplopende rendement op de kostprijs.

Hebt u bijvoorbeeld een dividendrendement van 3% op het moment dat u de aandelen koopt, dan kan dat in de jaren erna gemakkelijk oplopen naar 10% of meer.

En daar kan maar weinig aan tippen. Zeker niet, omdat dit soort rendementen worden gerealiseerd met aandelen van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Dat beperkt voor u het risico.
 

Ik geef u een voorbeeld.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben gespecialiseerd in de zogenaamde Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Het speciale sausje bij de Alsmaar Meer Dividend Betalers is dus het jaarlijks oplopende dividend.

Neem bijvoorbeeld Procter & Gamble. Stel dat u de aandelen kocht in 1993 voor 8 dollar, rekening houdend met de splitsing van de aandelen. In het eerste jaar dat u de aandelen had, ontving u per aandeel 30 cent dividend. Dat was toen een rendement van 3,8%.

Geen hoog dividend op dat moment, maar geen slecht begin.

Als u de aandelen gehouden zou hebben, dan zou u elk kwartaal weer dividend hebben ontvangen. Vandaag zouden die aandelen van $8 jaarlijks een dividend opleveren van $2,57.

Dat is 776% meer dividend dan op het moment, dat u de aandelen zou hebben gekocht!

Anders gezegd, op de kostprijs van de aandelen zou u een dividendrendement gemaakt hebben van maar liefst 32%. In iets meer dan 20 jaar!

Ik vond een grafiekje op internet over het dividend van Procter & Gamble. Het is echt interessant om te zien hoe het rendement op
de kostprijs bij een AMDB als deze toeneemt:

           600_dividend_p_g.jpg             

Bij een investering van $10.000 zou u in het eerste jaar $366 aan dividend hebben ontvangen en elk jaar daarna meer en meer en meer.

Stelt u eens voor, dat u jaarlijks een extra inkomen krijgt van $3000 uit een belegging van $10.000, die u 20 jaar geleden gedaan heeft. En intussen hebt u die belegging al dik terugverdiend door de dividenden in de eerste 20 jaar.

Dus belegging terugverdiend en nog eens $3000 als extra inkomen, dat overigens in de komende jaren alleen maar meer wordt.

En natuurlijk is het succes tot nu geen garantie voor de toekomst, maar met aandelen met een track record als deze moet het wel heel erg raar gaan als ze deze ontwikkeling niet continueren.
 

AMDB’s zijn dus aandelen!

Aandelen kunnen stijgen en dalen. Dat is nu eenmaal het kenmerk van beursgenoteerde aandelen.

De koersen hangen af van het sentiment van de beurs. In een recessie zijn de koersen in de regel wat lager dan in tijden, dat de economie het goed doet.

Maar het aardige van AMDB’s is, dat de uitkeringen niet afhankelijk zijn van de koers. Dat hebben mijn tips in het verleden ook herhaaldelijk bewezen.

Er zijn AMDB’s bij die al meer dan 50 jaar op een rij hun dividend hebben verhoogd. Dus ook tijdens de laatste crisis.

Zo verhoogde Procter & Gamble in 2008 zijn dividend met 14,3%, in 2009 met 10%, in 2010 met 9,5%, in 2011 met 8,9%, in 2012 met 7,7%, in 2013 met 7,1% en in 2014 met 7%. In zes jaar kwam de stijging uit op 84%.
 

Andere AMDB’s doen het net zo goed!

Natuurlijk moet u alles niet op één kaart zetten.

Dat was een wijze les, die ik al op jonge leeftijd van mijn vader kreeg. Ook al is een aandeel nog zo goed, beleg nooit meer dan 10% van je vermogen in een dergelijk aandeel.

Ik denk, dat hij daarin gelijk had.

Ik heb me altijd aan zijn raad gehouden en zelf heb ik daarom belegd in 19 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Met behulp van GroeiDividend is het niet moeilijk een goede spreiding aan te brengen. Dat wordt bevestigd door Aad de Jong:

Hallo Eveline, in 2012 ben ik begonnen met het beleggen in GroeiDividend aandelen. Het leuke aan jouw nieuwsbrief vind ik, dat je wel heel veel keuze biedt. Uit de meer dan 200 aandelen uit de lijst is het niet moeilijk kiezen, zeker omdat bij elk aandeel wordt aangegeven, of het koopwaardig is of niet. Beleggen in jouw aandelen is niet zo spannend. Maar het brengt wel op. Ik hoef er niet elke keer naar te kijken. Het enige dat ik regelmatig doe, is het verdiende dividend herbeleggen in andere aandelen uit jouw lijst. Ik heb nog een jaar of 15 te gaan voor ik met pensioen ga. Dan komt het moment, dat ik van de opbrengst ga genieten. Als dit zo doorgaat wordt het een hele mooie aanvulling op mijn pensioen…
 

De kracht van GroeiDividend
is het oplopende rendement!

Te weinig beleggers zien dit. In tegenstelling tot de institutionele beleggers. Die kijken veel meer naar de lange termijn en kennen de voordelen van een oplopend rendement.

Die institutionele beleggers zijn op dit moment de grote kopers van AMDB’s. Daarom zien we de koersen van die aandelen alsmaar verder oplopen.

Zij weten, dat een dividendrendement van 2,5% nu over een paar jaar oploopt naar 7%, 8%, 9% en zelfs 10% of meer. Of zoals bij Procter & Gamble naar 32% in iets meer dan 20 jaar.

Dat is het mooie van GroeiDividend. U koopt de meest degelijke aandelen en u hoeft zich geen zorgen te maken over uw inkomen. Of de beurs nu goed gaat of minder goed.
 

Ik help u met de keuze van de beste aandelen!

Als kleine belegger is het vaak moeilijk kiezen.

Welke aandelen moet u nu kopen voor het best mogelijke rendement?

Ik help u daarbij. Elke maand kom ik met een nieuwsbrief met daarin mijn favoriete aandelen van dat moment. In de regel zijn dat er een stuk of tien. En één aandeel licht ik eruit met een uitvoerige toelichting.

Maar dat is nog niet alles!

Als abonnee heeft u toegang tot mijn website en daar vindt u mijn lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Per aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Dat hangt in sterke mate af van de koersontwikkeling en of er sprake is van een recente dividendverhoging. Elk aandeel heeft daarbij een eigen grafiek.

Daarmee is GroeiDividend uniek. Geen enkele nieuwsbrief volgt zoveel aandelen op de voet.

         

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Want een GroeiDividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.

Van Bea van de V. kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! Bea

 

Sommige AMDB’s verhogen hun dividend
al meer dan 50 jaar!

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo, dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo, dat bedrijven met een cultuur, waarin aandeelhouders belangrijk zijn, zich alles eraan gelegen laten liggen die reputatie te behouden.

Mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt, zoals ik al zei, in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u!

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze, want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb een lijst samengesteld van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u geselecteerd. U hebt dus keuze genoeg.

Op die lijst staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog, dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per email een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en verhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt er van mij 7 extra tips bij!

Als nieuwe abonnee kunt u direct aan de slag. Met de laatste nieuwsbrief en mijn extra tips heeft u genoeg keuze om een portfolio met Alsmaar Meer Dividend Betalers op te bouwen.

Daarnaast heb ik nog een bonus tip. Een wereldbekende onderneming die nog niet op mijn lijst staat, maar er binnenkort wel op kan komen. Een bedrijf, waar ik zelf in heb belegd, omdat er zoveel vermogen op de balans staat, dat ik mij niet kan voorstellen dat de ingeslagen weg niet wordt voortgezet. 

Alles bij elkaar dus 8 extra tips voor een flitsende start.
 

U krijgt GroeiDividend voor
de kennismakingsprijs van slechts €9,99!

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

U kunt risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert. Voor het eerste kwartaal betaalt u maar €9,99! 

3 maanden voor maar €9,99  

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een kwartaal lang voor maar €9,99 als u deze week een abonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om hiervan te kunnen profiteren. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand juli is donderdag verschenen. U krijgt mijn nieuwe Favorieten dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Onderstaand vindt u wat meningen op een rijtje:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
3 maanden voor maar €9,99

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.