Onderzoek van Goldman Sachs brengt het bewijs

Onderzoek van Goldman Sachs brengt het bewijs

GroeiDividend aandelen
het meest winstgevend!

Bedrijven die hun dividend continue verhogen,
maken beleggers veel rijker

 

1 jaar GRATIS

 

 
Vorige week kreeg ik een interessant onderzoek onder ogen. Goldman Sachs wilde weten wat de invloed was van dividend op de ontwikkeling van het vermogen van beleggers.

De uitkomst van het onderzoek was dat beleggers, die in Alsmaar Meer Dividend Betalers investeren, het hoogste rendement behalen met hun beleggingen.

De studie is gedaan over een periode van 40 jaar van 1972 tot 2012. Daarin zijn beleggingen onderzocht, die zijn gedaan in aandelen, die een notering hebben in de S&P 500.

Goldman Sachs heeft drie groepen aandelen onderzocht.

De eerste groep is een doorsnee van de index. Sommige bedrijven betalen dividend, andere niet. Stel je investeert $1.000 in deze groep en het dividend wat je krijgt wordt herbelegd. Na 40 jaar is het vermogen gegroeid naar $16.220. Dat betekent een jaarlijks groei van 7,2%. Niet slecht, maar het kan veel beter.

De tweede groep bestaat uitsluitend uit aandelen die dividend uitbetalen. We beleggen weer $1.000 en ook hier worden de ontvangen dividenden herbelegd. Het resultaat is spectaculair beter. Na 40 jaar is het vermogen geroeid naar $31.040. Dat is een 91% beter resultaat dan bij de eerste groep. En het is duidelijk dat aandelen die dividend uitkeren, het vermogen van beleggers veel sneller doen groeien.

Maar er is nog een derde groep onderzocht en dat zijn de aandelen van bedrijven die niet alleen dividend uitbetalen, maar dat dividend ook nog eens regelmatig verhogen. Er is weer $1.000 belegd en nu kom het resultaat na 40 jaar uit op $41.690. Dat is 157% meer dan in de eerste groep.

De studie van Goldman Sachs onderstreept mijn stelling:
 

Aandelen, die regelmatig hun dividend verhogen,
doen het over een lange periode significant beter!

Daarom is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers zo winstgevend.

Zelf ben ik al jaren geleden tot deze conclusie gekomen en heb het speculeren afgezworen. Niet omdat je met speculeren niet af en toe mooie winsten kan maken. Dat kan wel degelijk maar mijn ervaring is, dat daar evenzoveel verliezen tegenover staan waardoor de speculatiewinsten grotendeels verdwijnen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender is. En ook nog eens rustgevender. Ik lig er niet meer wakker van als de beurs omhoog of omlaag gaat.

Daarbij geloof ik niet dat de huidige bull run al op zijn laatste benen loopt. De aandelenmarkt is de afgelopen jaren enorm veerkrachtig gebleken, waarbij elke dip weer werd opgewacht door heel veel aankopen.
 

Ik voorspel een Dow van 25.000 over 3 jaar!

Dat komt, omdat de rente laag blijft.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en in ben de auteur van GroeiDividend, de beleggingsbrief voor dividendbeleggers met een lange termijn visie.

Bill Gross, het hoofd beleggingen van het grote Amerikaanse Pimco, vertelde enige tijd geleden dat hij ervan uit gaat, dat de rente laag zal blijven tot 2035.

Dat is nog meer dan 20 jaar!

Meer en meer beleggers realiseren zich, dat Gross wel eens gelijk zou kunnen hebben en keren obligaties de rug toe.

Daarmee zien we een groeiende interesse in aandelen, die dividend uitkeren.

Vooral aandelen met een oplopend dividend genieten daarbij belangstelling, omdat beleggers zich realiseren, dat ze over 10 jaar op deze manier een dividendrendement op de aankoopkoers kunnen hebben van zo’n 10%!

En dan tel ik de koerswinst nog niet eens mee.

Als belegger moet je daarvoor wel over de horizon van vandaag heen kunnen kijken. Want de Alsmaar Meer Dividend Betalers, zoals ik de dividend groeiers noem, betalen nu tussen 2% en 4% dividend.

Maar dat loopt elk jaar verder op. Zoals bij Boudewijn P., die ervaring heeft met een food concern, dat al jaren zijn dividend verhoogt:

“…Ik heb de aandelen 8 jaar geleden gekocht op een koers van $34,11. Het dividend was toen $1 per jaar en ik had dus een dividendrendement van 2,93%, ook niet hoog. Ik heb de aandelen goed vastgehouden en dat betaalt zich nu uit. Dit jaar ontvang ik een dividend van $3,24 en dat betekent dus dat mijn dividendrendement in die 8 jaar is opgelopen naar 9,5% per jaar! Dit is echt geweldig. Daar komt nog bij, dat de koers van het aandeel is gestegen naar $95,89. Dus ik heb ook nog eens een koerswinst van 181%! Per saldo zijn er maar weinig beleggingen beter…”.

Dit is maar een voorbeeld hoe dat werkt met Alsmaar Meer Dividend Betalers. Als u nu belegt in GroeiDividend aandelen met een visie op morgen, dan wordt u als belegger rijkelijk beloond.
 

Ik kan u daarbij helpen!

GroeiDividend is een nieuwsbrief, die zich uitsluitend toelegt op dividendgroeiers. Aandelen dus, die regelmatig weer hun dividend verhogen.

Elke maand presenteer ik de interessantste ondergewaardeerde aandelen in deze sector.

Op mijn website heb ik een overzicht van 254 aandelen, die stuk voor stuk hun dividend blijven verhogen.

U hebt daarmee keuze genoeg. U hoeft zelf niet te gaan zitten graven en zoeken. Alle analyses heb ik voor u gedaan.

Met een abonnement op GroeiDividend blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte. En vandaag ga ik u een aantrekkelijke aanbieding doen!
 

Ik geef u een korting van 50%!

Normaal kost een jaarabonnement op GroeiDividend €179,95.

Alleen dit weekend, krijgt u voor die prijs een abonnement van 2 jaar. U hebt dus een voordeel van 50%.

Dit voordeel geldt alleen dit weekend. Zondagavond 12 uur is de aanbieding voorbij. Dan betaalt u weer de normale prijs.
 

Reageer dus snel,
dan krijgt u er nog zeven waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En…ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
 

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Mijn augustusnummer is net verschenen en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

U krijgt dit weekend een abonnement van twee jaar voor de prijs van één jaar!

Alleen dit weekend betaalt u maar €179,95 voor twee jaar!

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Maar dan moet u wel nu reageren!
    

Abonneer hier  
 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

 START HIER
 

Mijn nieuwsbrief van augustus is onlangs verschenen. U krijgt mijn tips dus heet van de naald. Zorg dat u ze niet mist!Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 
Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.