Begin nu met het opbouwen van een eigen fortuin

 
Wat koop je nog voor €39,95?

Begin nu met het
opbouwen van een
eigen fortuin

En het wordt één van uw beste uitgaven ooit

  

 
Voor €39,95 koop je niet zo heel veel meer vandaag de dag. Een toegangskaartje voor de Efteling, een Nordmann kerstboom (!?), een paar voetbalschoenen, met zijn vieren naar de film... (of een week lang jezelf elke dag trakteren op koffie met gebak).

U kunt er echter meer voor kopen dan u denkt! Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u alle hulpmiddelen en informatie die u nodig heeft bij het opbouwen van uw eigen fortuin.
 

GroeiDividend is een soort KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? De spaarvorm waarmee u in de loop der jaren steeds een hogere rente kreeg? GroeiDividend is net zo. Op de beurs zijn er een aantal aandelen die regelmatig hun dividend verhogen. Ik noem die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van deze nieuwsbrief die zich richt op aandelen, die almaar meer dividend uitbetalen.

Daarbij heeft GroeiDividend een unieke rekenmethode die bepaalt wanneer S&P500 aandelen, waarvan het dividend regelmatig wordt verhoogd, ondergewaardeerd dan wel overgewaardeerd zijn. En dat onze methode geen windeieren legt, blijkt wel uit onderstaand overzicht.
 

GroeiDividend

 
Sinds de start van onze nieuwsbrief eind 2011, hebben onze aanbevelingen al een totaalrendement van 45,91% behaald.

Naast het feit dat u eenvoudig op de website kan aflezen, welke aandelen uit onze lijst zijn ondergewaardeerd, neemt de redactie voor u deze aandelen ook nog eens kritisch onder de loep. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere. Na toetsing van diverse financiële criteria, ontstaat een lijst met Favorieten van de maand.

 

Ook in 2014 een mooi rendement

Ik hoor u denken, uhuh, de S&P500 is nogal gestegen de laatste jaren dus... Nee, ook sinds begin dit jaar doen mijn aanbevelingen het bijzonder goed, en veel beter dan 6,8% van de gemiddelde S&P500.
 

YTD 

Dus de belegger die begin dit jaar is gestart, staat inmiddels al op bijna 11% rendement. Op welke spaarrekening vindt u dat!

Niemand weet wat de beurs gaat doen, maar ook al zouden de beurzen wegzakken, GroeiDividend aandelen leveren elk jaar weer meer dividend op!

Zoals u weet, bestaat onze lijst met 254 aandelen uit bedrijven die met grote regelmaat hun dividend verhogen. En juist deze eigenschap gaat u helpen bij het opbouwen van uw fortuin.
 

Uw dividendrendement zal alleen maar oplopen

De sleutel is het "Rendement Op Kostprijs"! Ik noem het ook wel de ROK. Dat klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. U neemt het laatst uitgekeerde dividend en zet het af tegen wat u voor de aandelen oorspronkelijk betaald hebt. Niet tegen de actuele koers dus.

Neem bijvoorbeeld 5 jaar na aankoop. U hebt het aandeel McDonald’s in maart 2009 gekocht voor $52. Toen was de ROK bij een kwartaaldividend van 50 cent 3,85%. Nu is de ROK bij een kwartaaldividend van 81 cent op die $52 al 6,23%.

Het dividend bij McDonald’s is in vijf jaar tijd met 62% gestegen en uw ROK is boven de 6%.

Veronderstel dat u het aandeel 10 jaar geleden gekocht had. U had er dan $28 voor betaald. McDonald’s betaalde in die tijd maar eens per jaar dividend en dat was in dat jaar 55 cent per aandeel. Toen had u dus een ROK van 1,78%. Nu zijn we tien jaar later en heeft McDonald’s zijn dividend opgetrokken naar $3,24 per jaar en hebt u een ROK van maar liefst 11,57%.

McDonalds is slechts één van de vele voorbeelden uit onze lijst met 254 aandelen. Bij het aandeel Lockheed Martin is de ROK sinds 1 december 2011 al gestegen naar 7,13%. En dat gaat alleen maar verder oplopen, want de volgende dividendverhoging wordt nog dit jaar verwacht.  

De kracht van de GroeiDividend methode is niet enkel de koerswinsten die u kunt behalen, maar ook de groeiende dividenden die deze bedrijven laten zien. Jaar na jaar groeit niet alleen de koers, maar ook nog eens het dividend.

Dat is nu wat ik bedoel met GroeiDividend is een soort Klimsparen.
 

Nu 6 maanden voor slechts €39,95

Deze week heb ik voor nieuwe abonnees een wel heel aantrekkelijke aanbieding. Normaal kost een kwartaalabonnement €39,95 en vandaag geef ik u daar nog eens 3 maanden gratis bij!

3 maanden GRATIS
   

Ja, u leest het goed, wij verdubbelen uw abonnement. Maar u moet dan wel snel reageren. 

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt. Een abonnement biedt u volledig toegang tot de website met alle hulpmiddelen die u nodig heeft:

  • elke maand mijn nieuwsbrief met het aandeel van de maand, mijn lijst met Favorieten en uitgebreide achtergrondinformatie over de aanbevolen aandelen;
  • elke week een update van de meest actuele dividendinformatie, ex-dividenddata en aangekondigde dividendverhogingen;
  • eenvoudig zien welke S&P500 aandelen uit mijn lijst van 254 Alsmaar Meer Dividendbetalers zijn ondergewaardeerd
  • uw persoonlijk portfolio, waarin u in één oogopslag uw persoonlijk beleggingsresultaat ziet en uw eigen wenslijst van aandelen kan aanleggen.

 

Reageer vandaag nog

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en ...

 
START HIER  

In mijn nieuwsbrief van deze maand vindt u weer tal van tips waar u direct mee aan de slag kunt. En als u nu reageert, bent u meteen op de hoogte. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

PS: Wilt u het trackrecord bekijken van alle aandelen uit onze lijst met favorieten, klik hier voor een volledig overzicht. 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.