Dividend van S&P500 stijgt meer dan 10%

 Heeft u uw loonsverhoging van 10% al te pakken?

Dividend van S&P500 stijgt
meer dan 10%

 

 
"Sinds ik dividenduitkeringen als een salarisstrook zie, hoeveel kunnen er dan zeggen dat ze weer een twee-cijferige loonsverhoging hebben gekregen?" - Howard Silverblatt

 
Howard Silverblatt is een Senior Index Analist van S&P Dow Jones Indexen en een soort van dividendgoeroe. Volgens hem zijn de S&P500 bedrijven dit jaar goed op weg naar weer een gemiddelde dividendverhoging van 10%, nadat ze dit vorig jaar ook al hadden gedaan.

Het dividend van S&P500 bedrijven stijgt niet elk jaar met gemiddeld 10%, maar uit onderzoek blijkt dat de dividendverhogingen sneller groeien dan het gemiddelde uurloon. Niet dat u nu meteen uw baan moet opzeggen, maar het geeft wel een goed gevoel als u tegen uw pensioen aanzit of al gepensioneerd bent.
 

S&P500 Dividenduitkeringen stijgen harder
dan het uurloon en de inflatie

stijging

Sources: Dividends and inflation data from Robert Shiller's database "US Stock Markets 1871-present and CAPE Ratio"and wage data from the United States Bureau of Labor Statistics.

In bovenstaande grafiek ziet u dat het dividend van S&P500 aandelen niet alleen harder stijgt dan het gemiddelde uurloon, maar dat ze ook de inflatie ruimschoots verslaan. De afgelopen 50 jaar is de inflatie grofweg met 650% gestegen, terwijl het dividend van S&P500 aandelen met meer dan 1400% is toegenomen.

Als u nog wat beter naar de grafiek kijkt, dan ziet u dat in de jaren tachtig de dividendgroei pas echt de inflatie en het uurloon voorbij steekt en ik denk dat ik weet waarom.
 

Het aantal 65-plussers blijft groeien

grafiek

Source: United States Census Bureau

Ondanks dat de Amerikaanse bevolking nog steeds groeit, groeit het aantal 65-plussers harder. Mensen worden gemiddeld nu eenmaal ouder. In 1980 steeg het aantal 65-plussers voor het eerste boven de 10% uit, en deze ontwikkeling is bedrijven niet ontgaan. En er is natuurlijk geen betere manier dan deze gepensioneerde beleggers aan je te binden door ze telkens te verwennen met een steeds hoger dividendinkomen. Nu de babyboomers met pensioen zullen gaan, zal de vraag naar GroeiDividend aandelen alleen maar toenemen.
  

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers. Aandelen van S&P500 bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 254 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website. En per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk nu de beurzen zo hoog staan.
 

Bovendien heb ik een paar toppers voor u!

Elke maand maak ik een overzicht van mijn Favorieten van de maand. Dat zijn de beste aandelen uit mijn lijst voor die maand.

Deze maand heb ik het hoofdartikel gewijd aan een multinational en één van 's werelds grootste leveranciers van huishoudelijke en verzorgingsproducten. Het aandeel betaalt al meer dan 100 jaar dividend en heeft dat dividend de laatste 10 jaar met 158% verhoogd. En we kunnen de komende jaren nog veel meer verwachten, want het aandeel heeft de afgelopen 58 jaar nog elk jaar het dividend verhoogd. Kijk dat is nog eens een trackrecord!

Daarnaast heb ik een aandeel uit de snel groeiende zorgsector. Het bedrijf heeft zo’n 7.000 winkels, waarin ook apotheken zijn ondergebracht. De onderneming betaalt al 29 jaar dividend uit en heeft dat in de laatste 10 jaar met 733% weten te verhogen. En met een payout ratio van 28%, zit er nog veel meer in het vat.

En er zit een oliegigant bij, die zijn dividend de laatste 10 jaar met 156% heeft doen stijgen. Deze onderneming betaalt al 33 jaar op rij een hoger dividend uit. Deze onderneming heeft een payout ratio van 37,6% en zal nog heel wat jaren het dividend verder kunnen optrekken.
 

   Ook u zou een portfolio moeten hebben
met GroeiDividend aandelen!

Aandelen dus van bedrijven, die elk jaar weer een hoger dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen en daardoor op termijn veel meer uitkeren aan hun aandeelhouders dan de hoogdividend aandelen.

Als u rendementen wilt maken, die ook nog eens inflatiebestendig zijn, dan biedt GroeiDividend u het perspectief dat u zoekt.  

Ik heb voor u een bonusrapport samengesteld, waarin ik u zeven extra tips geef van bedrijven, waar het dividend de komende jaren meer dan gemiddeld zal stijgen. 
 

Reageer dus snel,
dan krijgt u die zeven waardevolle tips erbij!

Deze tips zijn een extraatje voor nieuwe abonnees. U kunt zo als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start. 

Deze tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

Bovendien… heb ik nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 51% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd. En nog steeds kunt u erin beleggen.

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Alles bij elkaar 8 waardevolle tips waar u gelijk mee kunt beginnen!
 

  GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een groeidividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend  uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 254 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dus dat betekent, dat u voor de eerste 6 maanden slechts €39,95 betaalt. 
 

3 maanden helemaal gratis 

 
Ja, u leest het goed. U krijgt drie maanden gratis als u deze week een kwartaalabonnement van € 39,95 neemt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

600_certificaat6.jpg

 
Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij de meeste andere banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER 
 

Mijn nieuwsbrief van september is zojuist verschenen. U krijgt mijn nieuwe Favorieten dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
  

Share this page

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.