Ook u bent niet te oud

   

Sparen heeft geen zin meer!

Niemand is te oud om te beleggen in GroeiDividend
Ook u niet!

Spaarders halen hun geld van de bank.
Zij zien het niet meer zitten.
Ik bied een alternatief. Doet u mee?

En…

Als u vandaag besluit voor GroeiDividend
dan krijgt u er van mij één jaar gratis bij!
 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

 
Twee maanden nadat de president van de Europese Bank, Mario Draghi, de rente had verlaagd, komt hij opnieuw met maatregelen om de economie in Europa een impuls te geven.

Hij moet wel.

Het herstel in Europa gaat veel te langzaam en de consument blijft op zijn centen zitten.

Het gevolg is, dat we langzaam afglijden naar een periode van deflatie.

Daarom is Mario Draghi nu wat in paniek. Hij realiseert zich als geen ander, dat bij deflatie de consument nog minder uit gaat geven. Zij wachten immers op nog lagere prijzen. Dus heeft hij de rente nog maar eens verlaagd naar 0,05%. Ofwel bijna niets.
 

Van sparen wordt u alleen maar armer!

Dat zijn we niet gewend, toch? Sparen is veilig en levert rente op. Vooral de ouderen onder ons zijn hun leven lang gewend, dat meestal op 1 januari de rente op de spaarrekening wordt bijgeschreven.

Maar 1 januari is niet meer de belangrijkste datum, want dat beetje rente is te verwaarlozen.

Het gaat nu om 1 april. Dan komt de overheid langs om zijn deel op te eisen van de inkomsten, die we nooit gekregen hebben.

Dan moeten we 1,2% vermogensrendementsheffing betalen over een rendement, dat we nooit gemaakt hebben. En dan zien we, dat ons spaargeld minder geworden is. De overheid gaat er immers van uit, dat u met uw spaargeld 4% rente gekregen heeft. Terwijl meneer Dijsselbloem heel goed weet, dat u die 4% nooit gekregen heeft. Want dankzij de paniek van Mario Draghi krijgt u niks meer voor uw spaargeld.
 

En onze euro daalt in waarde!

Dat is de volgende consequentie van Draghi’s maatregelen. Hij wil koste wat het kost de waarde van de euro doen dalen.

Terwijl hij de rente verlaagt, hoopt Draghi dat zijn Amerikaanse collega Janet Yellen de rente verhoogt, omdat het in Amerika wat beter gaat.

En dat gaat ook gebeuren. Het gevolg is, dat door de hogere rente er meer vraag naar dollars ontstaat en de grote beleggers uit de euro stappen en in de dollar.

Het probleem is alleen, dat Draghi veel te laat komt met zijn maatregelen. Amerika en Japan hebben veel eerder maatregelen genomen om hun munten goedkoper te maken.

Amerika profiteert daar nu van. De economie daar draait heel wat beter dan die in Europa.

Daar komt nog bij, dat Brussel de overheden in Europa oplegt de staatsfinanciën op orde te brengen. Op zich is dat niet verkeerd, maar timing is wel erg ongelukkig. Want het wegwerken van de overheidstekorten heeft de euro de afgelopen jaren zo sterk gemaakt.

Zo werken de ECB en Brussel elkaar flink tegen. Maar nu heeft Draghi de overhand. Hij wil dat de waarde van de euro daalt en doet er alles aan om dat ook te bereiken.
 

Een slecht scenario!

Voor uw spaargeld en uw pensioen is dit een horrorscenario. U krijgt niks meer voor uw spaargeld en tegelijkertijd neemt de waarde van uw vermogen af.

Veel beleggers hopen, dat het tij eens zal keren. Maar ik zie dat voorlopig niet gebeuren, want Mario Draghi heeft nog meer in petto.

Hij wil staatsobligaties opkopen om zo meer geld in de economie te pompen. Iets waar de Amerikanen al jaren geleden mee zijn begonnen en dat zijn nu alweer aan het afbouwen zijn, omdat de economie beter is gaan draaien.

Ook hier is Draghi dus veel te laat.

Maar het effect is wel een “Draghi Asset Bubble” waardoor onze euro nog verder onder druk komt te staan.
 

De beurzen gaan intussen omhoog…

Al dat geld moet ergens naar toe.

De miljarden van Draghi zoeken een weg naar de beste plek en dat zijn op dit moment de beurzen. Ook deze trend is niet nieuw. In Amerika zien we dit al een paar jaar.

Analisten houden het erop, dat de beurzen voorlopig blijven stijgen en dat we van correcties moeten profiteren om in te stappen.

En na al mijn negatieve uitspraken hierboven, is het daarom tijd om de positieve draad weer op te pakken.

Want de lezers van GroeiDividend, mijn nieuwsbrief  over aandelen, die alsmaar meer dividend uitbetalen, profiteren al jaren van het oplopende rendement op hun beleggingen.

Waar de inkomsten uit sparen omlaag gaan en u daar zelfs geld op toe moet leggen, zien beleggers in Alsmaar Meer Dividend Betalers hun inkomsten alsmaar verder oplopen.       

Zoals Wim J., die mij vorige week dit berichtje stuurde:

Beste Eveline, ik beleg nu al een paar jaar in aandelen met een groeidividend. En het is een goede beslissing geweest om in dit soort aandelen te stappen. Het rendement op mijn oorspronkelijke beleggingen loopt alsmaar op. In het begin leek het allemaal maar weinig met zo’n 2,5% dividend, maar ik heb nu al aandelen, die meer dan 6% uitbetalen en de stijging gaat elk jaar verder. Ik heb ook nog wat spaargeld, maar daar krijg ik elk jaar minder voor. Groeidividend is voor mij een echt alternatief…

En Wim heeft gelijk. Het bijzondere aan Alsmaar Meer Dividend Betalers is, dat u op uw oorspronkelijk belegging alsmaar meer krijgt.
 

De beste belegging!

AMDB’s zoals ik mijn aandelen noem, geven u dus een stijgend inkomen. Ook als de beurs eens tegen zit. De bedrijven achter deze aandelen trekken zich immers niets aan van het sentiment op de beurzen.

Zij blijven gewoon elk jaar meer dividend uitbetalen! Er zijn er bij die dit meer dan 50 jaar doen. Recessie of niet, crisis of niet, de bedrijven blijven hun aandeelhouders (u dus) gewoon waarderen.

Elk jaar weer!

Dus wanneer u de aandelen langer aanhoudt, kan uw rendement wel oplopen naar 10% of meer!
 

Daar komt nu een betere dollar bij!

Valutabewegingen hebben niet zo mijn aandacht, maar ze zijn natuurlijk niet onbelangrijk. De dollar wint aan kracht en deze beweging is nog maar net begonnen.

Ik hoor om mij heen dat het wel eens zou kunnen zijn, dat de dollar straks weer evenveel waard is dan de euro.

Ik speculeer daar niet op, maar het zou mij niet verbazen. Mario Draghi doet er in ieder geval alles aan om onze euro onderuit te halen. Want dat brengt meer export.

Hoe het ook zij, met een belegging in de dollar zit u voorlopig goed, want de stijging van de dollar is niet voor één dag.

Dat is een trend.
 

      Ik help u met de keuze van de beste aandelen!

Als kleine belegger is het vaak moeilijk kiezen.

Welke aandelen moet u nu kopen voor het best mogelijke rendement?

Ik help u daarbij. Elke maand kom ik met een nieuwsbrief met daarin mijn favoriete aandelen van dat moment. In de regel zijn dat er een stuk of tien en één aandeel licht ik eruit met een uitvoerige toelichting.

Maar dat is nog niet alles!

Als abonnee heeft u toegang tot mijn website. En daar vindt u mijn lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Per aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Dat hangt in sterke mate af van de koersontwikkeling en of er sprake is van een recente dividendverhoging. Elk aandeel heeft daarbij een eigen grafiek.

Daarmee is GroeiDividend uniek. Geen enkele nieuwsbrief volgt zoveel aandelen op de voet.
 

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening. Maar daar staat een mooie beloning tegenover, want een dividendrendement op de kostprijs van de gemiddelde AMDB van zo’n 10% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%. 

Dat is het mooie van GroeiDividend !

En terwijl uw spaargeld op de bank minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen, omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.

Van Bea van de V. kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67%  te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen!

 

Sommige AMDB’s verhogen hun dividend
al meer dan 50 jaar!

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt in een hard tempo afgebouwd.       

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u!

Met GroeiDividend  geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt er van mij 7 extra tips bij!

Als nieuwe abonnee kunt u direct aan de slag. Met de laatste nieuwsbrief en mijn extra tips heeft u genoeg keuze om een portfolio met Alsmaar Meer Dividend Betalers op te bouwen.

Daarnaast heb ik nog een bonus tip. Een wereldbekende onderneming die nog niet op mijn lijst staat, maar binnenkort er wel op kan komen. Een bedrijf, waar ik zelf in heb belegd omdat er zoveel vermogen op de balans staat, dat ik mij niet kan voorstellen dat de ingeslagen weg niet wordt voortgezet.   

Alles bij elkaar dus 8 extra tips voor een flitsende start.
 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van oktober verschijnt volgende week, zorg dat u deze niet mist. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er twee:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
1 jaar GRATIS

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.