Profiteer van de dalende beurs!

Beurzen maken correctie door en wij profiteren daarvan!

Volg het advies van de meest succesvolle belegger ter wereld!

Steeds meer aandelen in mijn kooplijst zijn nu ondergewaardeerd.

 

 
De beurzen laten weer van zich spreken en de koersen dalen!

Tegenvallende economische berichten uit Europa en China, dalende olieprijzen en de angst voor wereldwijde verspreiding van het Ebola-virus, zorgen ervoor dat beleggers onzeker zijn geworden.

En bij onzekerheid rennen veel beleggers weer naar de uitgang om hun aandelen verkopen. Dat doen ze, omdat ze gespeculeerd hebben op nog hogere koersen, maar het sentiment op de beurzen is de afgelopen week gedraaid.

Een correctie van 10% of misschien wel 20% hebben we al in geen jaren meer gezien op de beurzen. En toch...
 

Een correctie is af en toe nodig

Beleggers hebben immers de gewoonte om achter elkaar aan te blijven hollen en koersen alsmaar verder omhoog te jagen. Omgekeerd gebeurt hetzelfde. Als het pessimisme toeslaat, willen we nog sneller dan de collega’s onze aandelen weer verkopen.

En zo kan een correctie ook weer teveel doorslaan.

Doorgaans zijn correcties voor mij altijd het moment om goed op te letten, of de aandelen die ik graag wil hebben, technisch ondergewaardeerd raken en dus weer koopwaardig zijn geworden.

Want kopen op zo’n moment geeft ons als dividendbeleggers voor jaren een hoger rendement.
 

Steeds meer AMDB’s worden weer koopwaardig!

Dat is nu eenmaal het gevolg van dalende koersen.

Superbelegger Warren Buffett is in deze mijn grote leermeester. Hij zei over dalende beurzen het volgende:

“You have to learn to be greedy when others are fearful and fearful when others are greedy. Many investors are fearful right now. So… it’s a good time to be greedy!” 

Bijkomend voordeel van lagere koersen is dat uw dividendrendement steeds hoger oploopt.
 

Profiteer ook van de correctie

Van mij mag de correctie dus nog even duren. Ik heb voor mezelf wat geld gereserveerd om AMDB’s in te kopen op sterk verlaagde koersen.

Ik weet natuurlijk niet hoe lang deze correctie zal aanhouden. In Amerika weten ze het ook niet, maar ze weten wel dat het maar tijdelijk is. Waarom? Om een hele simpele reden: "There is no alternative!".

Er is een trend ingezet en die zal niet zomaar veranderen. Steeds meer buitenlands geld vloeit richting Amerika. Het percentage Amerikaanse aandelen dat in bezit is van niet-Amerikanen bedroeg in het eerste kwartaal van 2014 al 17,4%. Een nieuw record.

De historisch lage rentetarieven, de toenemende dreiging van deflatie en stagnatie in de Eurozone zorgen ervoor dat veel beleggers hun heil zoeken buiten Europa. Dit proces is al even bezig en zal ook de komende maanden de Amerikaanse beurzen van de nodige brandstof voorzien.
 

Aandelen die regelmatig hun dividend verhogen, doen het over een lange periode significant beter!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief die zich richt op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Wat blijkt, aandelen die regelmatig hun dividend verhogen, doen het over een lange periode significant beter!

Zelf ben ik al jaren geleden tot deze conclusie gekomen en heb het speculeren afgezworen. Niet omdat je met speculeren niet af en toe mooie winsten kan maken. Dat kan wel degelijk maar mijn ervaring is, dat daar evenzoveel verliezen tegenover staan waardoor de speculatiewinsten grotendeels verdwijnen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender is. En rustgevender. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat.
 

Sommige AMDB’s verhogen hun dividend
al meer dan 50 jaar!

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Ik zoek die zekerheid voor u!

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel ondergewaardeerd is of niet. U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

U krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

En om het voor u allemaal nog wat gemakkelijker te maken, heb ik vandaag een mooie aanbieding voor u!
 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van oktober is onlangs week verschenen, zorg daarom dat u mijn kooptips niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.