Dividend stijgt harder dan uurloon en inflatie

S&P500 bevestigt stelling Piketty

Dividend stijgt harder dan uurloon en inflatie

En de rijken worden alsmaar rijker...

Doet u mee?

 

 
PikettyU heeft vast al eens over hem gehoord of gelezen. Vorige week nog bracht hij een bezoek aan onze Tweede Kamer, Thomas Piketty, bekend van zijn boek "Le Capital au XXIe sciècle". De centrale stelling in zijn boek is dat de rijken alleen maar rijker worden omdat de groei van hun eigen vermogen groter is dan het tempo van de economische groei.

Zonder hier nu de problematiek van vermogensongelijkheid met u te willen behandelen, blijkt maar weer eens dat u met hard werken alleen uw vermogen niet gaat vergroten. En al kijken we alleen maar naar de S&P500, dan wordt de stelling van meneer Piketty simpelweg bevestigd.

Van de 500 bedrijven die in de S&P staan, keren er meer dan 400 dividend uit. We hebben het dan niet over spectaculaire dividendbetalers (het gemiddelde dividendrendement ligt op zo'n 2%) en ze verhogen ook niet allemaal elk jaar het dividend. Maar sinds eind jaren tachtig zien we het aantal dividendverhogingen groeien.

Howard Silverblatt is een Senior Index Analist van S&P Dow Jones Indexen en een soort van dividendgoeroe. Volgens hem zijn de S&P500 bedrijven dit jaar goed op weg naar weer een gemiddelde dividendverhoging van 10%, nadat ze dit vorig jaar ook al hadden gedaan.

Het dividend van S&P500 bedrijven stijgt niet elk jaar zo hard echter, uit onderzoek blijkt wel dat de dividendverhogingen sneller groeien dan het gemiddelde uurloon. Niet dat u nu meteen uw baan moet opzeggen, maar het is wel een extra prettig gegeven om te weten als u tegen uw pensioen aanzit of al gepensioneerd bent.
 

S&P500 Dividenduitkeringen stijgen harder
dan het uurloon en de inflatie

stijging

Sources: Dividends and inflation data from Robert Shiller's database "US Stock Markets 1871-present and CAPE Ratio"and wage data from the United States Bureau of Labor Statistics.

 
In bovenstaande grafiek ziet u dat het dividend van S&P500 aandelen niet alleen harder stijgt dan het gemiddelde uurloon, maar dat ze ook de inflatie ruimschoots verslaan. De afgelopen 50 jaar is de inflatie grofweg met 650% gestegen, terwijl het dividend van S&P500 aandelen met meer dan 1400% is toegenomen.

Ik ga niet beweren dat u met beleggen in S&P500 aandelen tot de rijksten der aarden zult gaan behoren maar als u een rendement op uw vermogen wilt behalen, welke ook nog eens inflatiebestendig is, zit u bij GroeiDividend wel aan het goede adres.
  

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van S&P500 bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 259 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website en per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk nu de beurzen zo hoog staan.
   

  GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een dividendrendement van zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 259 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

 

U krijgt GroeiDividend voor de kennismakingsprijs
van slechts €9,99

U kunt risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert. Voor het eerste kwartaal betaalt u maar €9,99! 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een kwartaal lang voor maar €9,99 als u deze week een abonnement neemt. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 


200_3_mnd_9_99.jpg 

  

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren en u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.  
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

Abonneer HIER

 

Mijn nieuwsbrief van november is vorige week verschenen, u krijgt mijn tips dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

17-01-2020
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 27.613,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 185.660,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend