Amsterdammer verdient €630.000

Amsterdammer stuurt financieel adviseur de laan uit…

…en verdient €630.000 in twee jaar met een eenvoudige beleggingsstrategie!

U kunt dat ook met mijn bewezen GroeiDividend strategie.
En het kost u bijna niets!

  

  
Twee weken geleden kreeg ik een kerstkaart van Gerard van W. uit Amsterdam. Het was een heel bijzondere kerstkaart omdat hij mij vertelde dat hij de afgelopen twee jaar zo succesvol is geweest met zijn GroeiDividend beleggingen.

Twee jaar geleden had Gerard het roer met zijn beleggingen omgegooid. Hij wilde een stabielere portfolio en meer dividendinkomsten. Hij had kennis gemaakt met GroeiDividend en wilde weg uit de beleggingsfondsen die zijn financieel adviseur telkens voor hem kocht.

Dat leidde tot een discussie met zijn adviseur en hij besloot het zelf te gaan doen.

Daarmee werden de kosten flink verlaagd en ging het resultaat omhoog.

Gerard heeft de wind in de rug. Natuurlijk zat de beurs mee, maar hij nam ook de goede beslissingen.
  

Aan het begin van een nieuw jaar…

…is het altijd even goed om als belegger te evalueren. Wat heb ik goed gedaan en wat was minder. En moet ik iets aan mijn strategie veranderen?

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben gespecialiseerd in aandelen met een groeidividend. Dat zijn aandelen, die het dividend met de regelmaat van de klok verhogen.

Omdat Gerard het over twee jaar heeft, wil ik met u graag even terugkijken naar mijn kooptips van januari 2013. Welke aandelen waren dat? Wat is er sindsdien met de koers gebeurd en wat met het dividend. En wat was in die twee jaar de rendementsontwikkeling.

Hier zijn ze:

januari 2013 
Als u dus begin 2013 in al deze aandelen voor een gelijk bedrag had geïnvesteerd, dan had u alleen in koersontwikkeling na twee jaar een stijging doorgemaakt van 78%.

Maar dat is nog niet alles.

Het gaat mij immers om het dividend op de lange termijn. Het mooie van GroeiDividend is namelijk, dat het dividendrendement op de aandelen blijft stijgen.

Laten we daarom eens kijken, wat het dividend op mijn aanbevelingen in twee jaar heeft gedaan.

kooptips 2013 

En dit is nog maar het begin

Toen ik met deze nieuwsbrief begon, heb ik als uitgangspunt genomen, dat uitsluitend aandelen worden opgenomen met een bewezen GroeiDividend strategie. Daarom vindt u in mijn selectie ondernemingen, die al vele jaren het dividend voor hun aandeelhouders hebben verhoogd.

Er zijn erbij, die dit al meer dan 50 jaar ononderbroken doen. Of het nu crisis is of hoogconjunctuur.

Bedrijven die deze strategie voor hun aandeelouders hebben uitgezet, doen er alles aan om dat ook te blijven doen. Zij hebben inmiddels een reputatie hoog te houden als Alsmaar Meer Dividend Betaler.

Het is wat koffiedik kijken als het erom gaat, wat deze bedrijven 10 jaar na aankoopdatum, in 2023 dus, aan hun aandeelhouders gaan uitkeren. Maar ik heb twee veronderstellingen gemaakt.

Ik heb gekeken naar de stijging van de afgelopen 10 jaar en een inschatting gemaakt hoe het dividend er in 2023 uit zou kunnen zien.
  

kooptips

U ziet dat de rendementen op de aankoopprijs na verloop van jaren flink begint op te lopen. En dat met aandelen van de hoogste kwaliteit. Het enige dat u moet hebben, is wat geduld.

En er is nog iets dat voor u van belang is.

Met het verhogen van het dividend, gaat ook de koers omhoog. U krijgt dus niet alleen te maken met steeds meer dividendinkomen, maar ook met een waardestijging van uw portfolio.
 

Elke maand krijgt u een nieuwsbrief

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

Dat moment wordt bepaald door een analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.

En als ik het over mijn aandelen heb, dan is dat een lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers, die ik dagelijks voor u volg.

Die aandelen zijn niet allemaal even koopwaardig. Dat hangt van een aantal ontwikkelingen af. Abonnees kunnen dat precies volgen op mijn website. Mijn selectie van de meest koopwaardige aandelen wordt dus elke maand geactualiseerd.
  

En elke week krijgt u van mij een update

De meeste bedrijven in mijn lijst keren elk kwartaal dividend uit.

Ik houd u daarvan op de hoogte middels een update, die ik u elke week toestuur. Ik geef daarbij ook aan als een onderneming zijn dividend verhoogt.

Als abonnee van GroeiDividend bent u dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

U heeft dus net als Gerard helemaal geen adviseur meer nodig. Die kosten kunt u zich besparen. En tegelijkertijd kunt u uw portfolio opbouwen volgens uw eigen inzichten.

Het enige dat ik doe is u daarbij helpen.
   

Ik wil ook u graag als abonnee!

Zo'n 3000 beleggers hebben inmiddels gekozen voor GroeiDividend.

Zij krijgen volgende week mijn nieuwsbrief van januari met daarin wederom concrete tips. Ik heb het dan over mijn Favorieten van de maand.

Ik heb het daarbij uitsluitend over aandelen van topkwaliteit.

Maar u missen we nog als abonnee en we zouden u er graag bij hebben.

En omdat ik ervan overtuigd ben, dat de Dow Jones Index binnen drie jaar op zo’n 25000 zal staan, is het nog lang niet te laat om in te stappen.

Investeer ook in mijn favorieten van januari. Het worden weer stuk voor stuk aandelen, waar u geen grote risico’s mee loopt en waar u verzekerd kunt zijn van regelmatige dividendverhogingen.
   

En… ik daag u uit!

Mijn favorieten van januari zijn weer ijzersterke aandelen! Ze zijn zo goed dat ik de stelling aan durf, dat mijn favoriete aandelen ook de komende 12 maanden hun dividend weer gaan verhogen.

En als ik ongelijk heb, dan verlies ik en krijgt u van mij het jaarabonnement voor 2015 alsnog cadeau en zal uw abonnementsgeld worden aangewend voor het jaar erop. 

Ja, u leest het goed. Ik ben er zo van overtuigd dat mijn favorieten hun dividend zullen verhogen, dat ik dit wel aan durf.

Als één van mijn favorieten van januari zijn dividend in de komende 12 maanden onverhoopt niet zou verhogen, dan is uw…
  

Abonnement voor 2015 helemaal GRATIS!

Ook u zou een portfolio moeten hebben met GroeiDividend aandelen!

Aandelen dus van bedrijven, die elk jaar weer een hoger dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen en daardoor op termijn veel meer uitkeren aan hun aandeelhouders dan Hoog Dividend aandelen.

Als u rendementen wilt maken, die ook nog eens inflatiebestendig zijn, dan biedt GroeiDividend u het perspectief dat u zoekt. 

  

Abonneer HIER

  
  

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk was beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Want een GroeiDividend naar zo’n 7% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

En terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen, omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.
  

GroeiDividend is een alternatief dat u kan helpen!

Ons systeem concentreert zich immers op aandelen, die over een reeks van jaren bewezen hebben elk jaar hun dividend te verhogen.

Daarom noemen we de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Het gaat hier om bedrijven, die met hun producten een dominante positie in hun markt innemen. Zo dominant, dat concurrenten niet in staat zijn ze echt te bedreigen.

Slimme beleggers zijn al een tijdje bezig de aandelen van die bedrijven op te kopen. We kunnen dat goed zien, want de koersen van de AMDB’s lopen gestaag op.

En dat blijft ook voorlopig zo, omdat de rente laag blijft.  
  

Daarmee groeit niet alleen uw inkomen
maar ook uw vermogen!

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen.

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bezitters van staatsobligaties. Die hebben een vastrentende waarde, die dus niet stijgt en krijgen straks de nominale waarde van de staat terug.

Dat is veel minder, dan die obligaties nu waard zijn.

Neem bijvoorbeeld de staatsobligatie 7 ½% NL 93-23. Die heeft nog zo’n 8 jaar te gaan en staat op 150. Over acht jaar krijgt u er nog maar 100 voor terug. Maar als u ze nu verkoopt krijgt u 150 en kunt u dus meer AMDB’s kopen, die u van een stijgend inkomen verzekeren.

Hetzelfde geldt voor vele andere beleggingen met een vast inkomen.
  

Nu is het moment om dus even goed na te denken!

Ik adviseer u geen impulsieve beslissingen te nemen. Maar wel is het nu het moment om af te wegen, of uw beleggingsstrategie niet aan een heroverweging toe is.

GroeiDividend kan u daarbij helpen. 

Daarbij heb ik als uitgangsfilosofie, dat dividend de beste graadmeter is om een bedrijf te beoordelen. Over omzet kun je als bedrijf nog onwaarheden vertellen en over winst ook. Maar dividend moet een bedrijf uitbetalen. 
  

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje Dividends don’t lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend!

Het hart van onze website is een lijst van 259 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan, of dat aandeel op dit moment is overgewaardeerd of ondergewaardeerd.

U kunt dus nog beter bepalen, wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren, want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei. Het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

En om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik dus uit de lijst elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment koopwaardig vind. Dat zijn er meestal zo’n stuk of 10. U vindt ze in het januari-nummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend  heb gekozen, door de keuze te beperken tot Alsmaar Meer Dividend Betalers met een dominante positie in hun markt, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.
      

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief en op mijn website. 

En daarmee doe ik de vele abonnees die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
  

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 259 AMDB’s, waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.
  

Mijn actie loopt een week

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitdaging wilt accepteren, want alleen de nieuwe aanmeldingen, die vóór 8 januari binnen zijn, krijgen de kans om mee te doen, want dan verschijnt mijn nieuwsbrief van januari 2015.

U kunt meedoen door een abonnement te nemen met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
    

Maar dan moet u wel nu reageren!

 

Abonneer HIER

 

Tot 8 januari kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

En beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

  
START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van januari komt volgende week uit en u krijgt mijn eerste favorieten van het nieuwe jaar dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

Share this page

PS: Mijn uitdaging is uniek. En u mag me eraan houden. Maar…u kunt hieraan alleen meedoen als u zich vóór 8 januari als abonnee aanmeldt. Stel uw besluit dus niet uit. Ik kijk ernaar uit u als abonnee te verwelkomen.  

Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

    

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H.  

  

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van GroeiDividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! B. van de Vliet

 

Abonneer HIER

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.