De grootste winstmakers op de beurs

 

De geschiedenis bewijst het:

De beste aandelen op de beurs zijn op termijn de grootste winstmakers!

In 30 jaar hebben beleggers 10.876% op Coca-Cola
en 26.933% op Wal-Mart verdiend
met deze simpele strategie…

 

 
Kunt u zich dat voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden en in feite totaal kunt vergeten, zonder er ’s nachts wakker van te moeten liggen.

Als u deze aandelen van exclusieve klasse koopt, vergroot u de kans om daarmee flinke winsten te maken en u verkleint het risico op verliezen.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief en een website die zich concentreert op wat ik noem de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Ik ben ervan overtuigd dat investeren in AMDB’s één van de beste beslissingen is, die u als belegger kunt maken. Daarom besteed ik veel tijd aan mijn maandelijkse nieuwsbrief, waarin ik na grondig onderzoek tot een aantal Favortieten van de maand kom.
 

Aandelen die u in uw portfolio moet hebben!

Deze aandelen zijn in mijn ogen de beste beleggingen die er op dit moment te vinden zijn. Hieronder een paar voorbeelden van de aandelen, die ik voor u heb geselecteerd:

  • GroeiDividend Tip nummer 1: Aandeel van de maand en wereldwijd toonaangevend engineeringbedrijf voor een brede mobile, industriële- en ruimtevaartmarkt. En ook al spreken de producten van deze onderneming niet tot de verbeelding, doen de resultaten dat wel. De onderneming verhoogde de afgelopen 20 jaar het kwartaaldividend van $0,07 naar $0,63. Een astronomische verhoging van 800% en dat had zijn uitwerking op de koers van het aandeel. Die steeg met maar liefst 1100%.
  • GroeiDividend Tip nummer 5: Dé grootste speler op de Amerikaanse gezondheidsmarkt voor wat betreft apotheken en drogisterijen. Deze reus verwerkt jaarlijks meer dan 1 miljard recepten! Als gevolg van de vergrijzing van de Amerikaanse samenleving, Obamacare, het doen van overnames, nieuwe producten en het bijna dagelijks openen van nieuwe winkels, kan dit aandeel al jaren dubbele groeicijfers laten zien. De afgelopen vijf jaar is het dividend met gemiddeld 28% per jaar verhoogd!
  • GroeiDividend Tip nummer 8: Een van Amerika's grootste technologiebedrijven en 's werelds grootste leverancier van IT-infrastructuur. Het bedrijf heeft een schat aan mogelijkheden in cloud computing, datacenters en IT-diensten. Een mooi groei-aandeel, zowel in koers (een k/w van 12,89) als in dividend, want met een sterke cashflow en een payout ratio van slechts 20% zijn hiertoe alle mogelijkheden.
  • GroeiDividend Tip nummer 12: in termen van marktkapitalisatie hét grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld. De onderneming is zeer goed gediversifieerd en heeft een groot mondiaal bereik. De activiteiten zijn verdeeld in drie belangrijke segmenten en de integratie tussen de afdelingen is een ongeëvenaard voordeel. De onderneming verhoogt al 32 jaar op rij het dividend, heeft een k/w van 11,5 en een pay-out ratio van slechts 33%.

Het zijn maar een paar voorbeelden van de tips zoals vermeld in de nieuwsbrief van GroeiDividend. De tips zijn onderdeel van een lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers die ik heb samengesteld na honderden uren onderzoek.

Bij de selectie van mijn lijst ben ik van een eenvoudige strategie uitgegaan. De beste manier om op de beurs geld te verdienen, is aandelen te selecteren van hoogwaardige bedrijven, die jaar in jaar uit hun aandeelhouders belonen met dividend.

Dit is de basisstrategie van mijn selectie. De aandelen, die deze basisstrategie doorstaan, worden vervolgens aan nog een aantal criteria getoetst, voordat ze tot mijn lijst worden toegelaten.

Voor mij dus geen speculatieve tips die heel misschien wel eens een hit zouden kunnen worden. In de meeste gevallen worden ze namelijk geen hit en heb ik als aandeelhouder weer een verlies.

Ik beperk mij tot…

Een simpele strategie,
waarbij ik nooit geld heb verloren!

Een ander onderdeel van mijn strategie is, dat ik de aandelen die ik heb geselecteerd, eventueel jarenlang moet kunnen vasthouden.

Daar heb ik een reden voor.

Onderzoek door mega investeerder Oppenheimer heeft uitgewezen, dat de S&P500 nooit een verlies heeft gemaakt in een periode van 20 jaar.

Ik zeg dat, omdat beleggers die hun aandelen korter vasthouden, aan veel grotere risico’s zijn blootgesteld. Dat hebben veel beleggers aan den lijve ondervonden, toen de aandelenmarkt in 2008 en 2009 onderuit ging. Zij verkochten hun aandelen tegen bodemkoersen en zijn voor altijd beschadigd.

En wat zien we nu?

Slechts enkele jaren later noteren diezelfde aandelen hogere koersen als ooit tevoren. Niet alleen omdat de ondernemingen achter die aandelen meer geld verdienen, maar ook omdat zij dat met hun aandeelhouders delen in de vorm van alsmaar stijgende dividenden.

Ook Warren Buffet laat zich niet van de wijs brengen als de beurzen door een dal gaan. Integendeel, het is voor hem vaak het moment om nog meer aandelen van de ondernemingen te kopen waar hij vertrouwen in heeft. 
 

Hoe langer u aanhoudt, hoe beter uw kansen  
  500_wv1.jpg

 

Bovenstaande grafiek maakt duidelijk, dat sinds 1950 de S&P 500 over één jaar genomen 16 keer een verlies moest nemen, maar over 20 jaar geen enkele keer. Daarmee wordt een trend duidelijk: Hoe langer u een belegging vasthoudt, hoe groter de kans dat u er geld mee verdient.

Deze strategie gaat niet op voor elk aandeel. Enron en WorldCom zijn daar voorbeelden van. Maar beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen van hoogwaardige bedrijven die hun aandeelhouders jaarlijks belonen met dividend, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als Enron en WorldCom zult beleven. 
 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

Met GroeiDividend help ik u daarbij.

Niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af. Of u koopt een aandeel dat wel is ondergewaardeerd en als kooptip door mij wordt aanbevolen.
 

Zet uw horizon op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. De meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te beoordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de vele abonnees die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

     GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 259 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen.

 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van februari is onlangs verschenen. Zorg daarom dat u mijn heet van de naald tips niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

PS:   

Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

    

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H.  

  

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van GroeiDividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! B. van de Vliet

 

Abonneer HIER

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.