15 dividend groeiers van 20% en meer

Laag dividendrendement?

Met GroeiDividend
zit u zo op een
Hoog Dividend!

Topaandelen met een stijgend dividend worden steeds
populairder. Laat uw dividendrendement ook alsmaar groeien.

  

  

 
Veel Hoog Dividend beleggers vinden GroeiDividend maar niks. Zulke lage dividendrendementen!

Maar de hoogte van het huidige dividendrendement is helemaal niet zo belangrijk. Veel belangrijker is de mate waarin het dividend van een aandeel groeit.

Wat doet uw Rendement Op Kostprijs?

Uw Rendement Op Kostprijs (ROK) klinkt ingewikkelder dan het lijkt. Om uw ROK te berekenen, neemt u het huidige dividend en zet dat af tegen wat u voor het aandeel heeft betaald.

Stel, u heeft 5 jaar geleden het aandeel Philip Morris gekocht voor $38. Als we deze aankoopkoers afzetten tegen het huidige dividend van $4,00 is uw dividendrendement nu 10,5%.
  

15 Dividendkampioenen van 20% en meer

Aandelen die een snelle dividendgroei verwezenlijken, zullen nog sneller een hoog dividendrendement laten zien.

Ik heb daarom een lijst samengesteld met 15 Dividendkampioenen met een gemiddelde dividendgroei van meer dan 20% in de afgelopen vijf jaar.

De top 3 van deze kampioenen zijn...

 1. Helmerich & Payne Inc (NYSE: HP) + 64,9%
  Deze onderneming houdt zich bezig met het contractboren van olie- en gasbronnen. Met de sterkere AC-drive boor waar H&P over beschikt en de speciale FlexRigs, is het bedrijf momenteel duidelijk het beste gepositioneerd in de markt. H&P is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider van hoogwaardige boren en is de meest actieve Amerikaanse boormaatschappij. Met een gemiddelde dividendverhoging van 65% in de afgelopen 5 jaar, is dit GroeiDividend aandeel de onbetwiste nummer 1.
   
 2. Church & Dwight Company (NYSE: CHD) +45,8%
  De onderneming mag dan niet zo bekend klinken als Procter & Gamble en Colgate Palmolive, evengoed gebruiken miljoenen mensen elke dag producten van dit bedrijf. CHD is één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van consumentenproducten in de sfeer van huishoudelijke en persoonlijke verzorging. Daarnaast verkoopt het een scala aan diervoeding en speciale schoonmaakmiddelen. Het bedrijf is uitstekend gepositioneerd dankzij het evenwichtige productaanbod, het blijven lanceren van nieuwe producten en agressieve kostenbesparingen. Met een gemiddelde dividendverhoging van 45,8% een hele mooie tweede.
   
 3. Equifax (NYSE: EFX) +40,6%
  Equifax is een consumenten kredietregistratiekantoor en wordt beschouwd als één van de drie grootste die er zijn. Het bedrijf is gesticht in 1899 en is daarmee wel het oudste kredietregistratiekantoor in zijn soort. EFX verzamelt en onderhoudt gegevens van wel meer dan 600 miljoen creditcardhouders en 81 miljoen bedrijven over de gehele wereld. Een gemiddelde dividendverhoging van bijna 41% in de afgelopen vijf jaar is ook een hele bijzondere prestatie.

  
Voor de goede orde hieronder alle 15 op een rij:
 

15 kampioenen

 
Bijna de helft van deze aandelen zit na vijf jaar al op een Hoog Dividendrendement van boven de 6%!

Bij de restaurantketen Cracker Barrel Old Country Store is het dividendrendement na 5 jaar zelfs boven de 12% uitgestegen. Dat zal met de jaren, net als bij de rest, alleen maar verder oplopen.

Alle aandelen zijn bekenden van GroeiDividend. Vele abonnees genieten al jaren van een groeiend dividend en de mooie koersstijgingen die deze dividendverhogingen tot gevolg hebben gehad. Zeven van de 15 bovengenoemde aandelen zijn momenteel koopwaardig.

  

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van S&P500 bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB) verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 259 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website en per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk nu de beurzen zo hoog staan.
   

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een dividendrendement van boven de 10% in 5 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver daarboven.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 259 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van februari is onlangs verschenen, zorg daarom dat u mijn kooptips niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.