Hoe u een eventuele beurscrash onbezorgd tegemoet kan zien

Wij weten het al langer

Met deze aandelen kunt
u elke beurscrash aan

Zelfs instappen een jaar voor de beurscrash
loont twee keer beter dan na
 de val.

 

  

 
Laatst ging ik met mijn partner mee naar een zakelijke borrel en ik moet bekennen, dit keer was het een van de betere in zijn soort. Het was eigenlijk best gezellig. Naast de in eerste instantie gebruikelijke koetjes en kalfjes, werd door een collega geïnteresseerd geïnformeerd naar mijn werkzaamheden.

Deze vraag wordt, meestal uit beleefdheid, natuurlijk wel vaker gesteld en mijn antwoord is in eerste instantie dan ook altijd vrij algemeen. Ik vertelde braaf dat ik werkzaam was bij een uitgeverij van digitale financiële nieuwsbrieven. De tegenpartij antwoordt dan meestal met een "oh leuk" om vervolgens op een ander onderwerp over te gaan.

Deze keer nam de gesprekpartner hier echter geen genoegen mee en al vlug zaten we in een geëngageerd gesprek over de beurzen, de lage rente, vermogensbeheer en natuurlijk de succesvolle GroeiDividend-methode. En wat veel mensen nu denken over beleggen op de Amerikaanse beurs, werd door mijn gesprekspartner opnieuw bevestigd.

"Het is natuurlijk wel erg makkelijk geld verdienen geweest de laatste jaren. Maar wat hadden uw aanbevelingen gedaan wanneer men vóór de crisis was ingestapt, zeg in 2007. Dan waren uw rendementen toch veel lager geweest?"

Een hele terechte vraag die ik helaas ter plekke, met een tweede glas witte wijn in mijn hand, niet onderbouwd kon beantwoorden. Veel verder dan een "Hoe langer u GroeiDividend aandelen aanhoudt, hoe beter uw winstkansen", kwam ik niet. Waarna het gesprek alsnog op een ander onderwerp overging.
  

De proef op de som

De dagen daarna, bleef het gesprek aan mij knagen. Wat had ik graag het gesprek overtuigend van mijn gelijk beëindigd. Met deze bewijsdrang besloot ik de proef op de som te nemen en nam de aanbevolen aandelen van het eerste uur er eens bij. 

Hieronder ziet u de lijst van aanbevolen aandelen uit de eerste GroeiDividend nieuwsbrief van december 2011.

 Resultaat 2011

Had u destijds deze aandelen gekocht en gehouden, had u op ruim 4 jaar tijd een totaalrendement behaald van 63,51%. Een leuke score. Helemaal als we weten dat de rente op ons spaargeld sindsdien alleen maar verder is gedaald.
  

Resultaat van 2007 tot nu +135,7%!

Maar nu komt het. Stel u had deze aandelen veel eerder gekocht, en wel 8 jaar geleden op 13 maart 2007. Ruim een jaar voordat de crisis op de beurzen toesloeg en vele aandelen in koers halveerden en de S&P500 naar beneden dook. Menig belegger schoot in de stress en deed vlug zijn aandelen van de hand, wat jammer... 

Resultaat 2007

Want ... hadden ze de GroeiDividend aandelen gehouden, hadden deze beleggers nu bovenstaand resultaat van +135,67%. Een resultaat dat twee keer zo hoog is dan de belegger die 4 jaar later in dezelfde aandelen stapte.
  

De geheime kracht van
Alsmaar Meer Dividend Betalers

Kunt u zich het voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden of zelfs totaal vergeten, zonder er 's nachts wakker van te moeten liggen. Beleggen met GroeiDividend is een veilige en zeer renderende manier van beleggen.

Alleen het crème de la crème van de S&P500 aandelen zitten in onze GroeiDividend portfolio. Bij ons vindt u aandelen van bedrijven die domineren in hun sector, die moeilijk zijn om mee te concurreren door hun waardevolle merken en diensten, en bovenal, deze aandelen weten al decennia lang hun dividend te verhogen. Wij noemen dat Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Als u aandelen van deze exclusieve klasse koopt, vergroot u de kans om daarmee flinke winsten te maken en verkleint u het risico op verliezen. Zelfs als u was ingestapt vlak vóór de financiële crisis.
  

De sleutel is uw Rendement Op de Kostprijs!

GroeiDividend aandelen hebben hun veerkracht de afgelopen jaren wel bewezen, maar is dat nu hun geheime kracht? Nee natuurlijk niet. Het meest bijzondere aan AMDB's is toch wel de ROK (Rendement Op Kostprijs) en dat klinkt ingewikkelder dan het lijkt. Om de ROK van een aandeel te berekenen, neemt u het huidige dividend en zet dat af tegen wat u voor de aandelen hebt betaald. Dus niet tegen de actuele koers.

Heeft u al eens goed naar de kolom ROK (Rendement Op Kostprijs) gekeken? 6 van de 10 aandelen kennen al een rendement van 5% of hoger. Dus ongeacht de koers van het aandeel, ontvangen deze beleggers na 8 jaar een gemiddeld dividendrendement  van 5,79%.

Dit zal met de tijd alleen maar verder oplopen!
  

Een eenvoudige methode 
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al meer dan 50 jaar!
  

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 258 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.
 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 258 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Onderstaand vindt u wat meningen op een rijtje:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
1 jaar GRATIS
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.