Draghi maakt u vlug armer

De euro blijft maar dalen

Bescherm uw vermogen tegen
de consequenties van het
nieuwe ECB beleid

U moet nu iets doen en ik wil u daar graag bij helpen

  

 
De Europese beurzen verkeren in jubelstemming. Het nieuws van de ECB om een eigen QE-programma te starten, is nog maar enkele weken oud en de Europese aandelenmarkten zoeken telkens hogere niveaus op.

De grote Europese multinationals profiteren al volop van al dat gratis geld en het gewijzigd beleid van de Europese Centrale Bank.

Dergelijke koersstijgingen zagen we de afgelopen jaren ook al in de VS. Grote multinationals konden tegen historisch lage rentes geld lenen in de markt, waarmee op grote schaal eigen aandelen werden ingekocht om zo de winst per aandeel nog verder te laten stijgen.

Op de Europese beurzen zien we nu eenzelfde effect echter, het is niet alleen maar hoezee...

Door Mario Draghi's nieuwe monetaire beleid is de euro ten opzichte van de dollar de afgelopen maanden in een vrije val geraakt. De Europese munt heeft heel wat aan waarde moeten inleveren.

Noteerde de euro vorig jaar nog $1,40 is dat nu nog maar $1,05. Een daling van 25%!

Een zwakkere euro is goed nieuws voor de concurrentiepositie van Europese bedrijven. Veel Europese producten zijn nu veel goedkoper geworden dan Amerikaanse, wat de bedrijfsresultaten zal doen stijgen.

Maar met die economische groei importeren we echter wel inflatie.
 

Dat is slecht nieuws voor de consument, u dus!

Bankpresident Draghi snakt maar naar één ding: een hogere inflatie in de eurozone. Alleen inflatie kan de schuldenlast van overheden verminderen en de Europese economie weer uit het slop trekken.

Met het huidige Europese monetaire beleid importeert de ECB die inflatie, want hoe lager de euro, hoe hoger die inflatie wordt! Uw vermogen wordt zo snel minder waard.

Veel producten, basisgoederen en grondstoffen worden op de internationale markt verhandeld in dollars en door de sterke dollar, stijgen de prijzen voor Europa. Over een paar maanden zullen de prijzen in de winkels daarom flink gaan toenemen.

U krijgt echter niet meer loon of pensioen en zal daarom behoorlijk gaan inboeten aan koopkracht. Daarbij leveren uw spaarcenten op de bank niets meer op.

Kortom, een drama voor de gewone man!
  

Want inflatie betekent geldontwaarding

En geldontwaarding betekent, dat u minder kunt doen met uw pensioen. Nu al en straks helemaal, want de pensioenfondsen indexeren hun uitkeringen niet meer. Zij kunnen dat immers niet meer betalen.

U bent dus op uzelf aangewezen, als u wilt voorkomen dat u straks minder te besteden heeft.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop. Ik ben redacteur van GroeiDividend en ik wil met u vandaag praten over het inflatieprobleem. 

We gaan een tijd tegemoet waarin we aan twee dingen zullen moeten wennen. Het eerste is de inflatie waar ik het zojuist over had en het tweede is de superlage rente waar we de komende 20 jaar mee geconfronteerd zullen worden.

Dit betekent dat de pensioenfondsen de uitkeringen niet meer kunnen aanpassen aan de prijsstijgingen en dat u dus gaat merken dat uw pensioen langzaam minder waard wordt.

Wij worden door de overheid gedwongen om pensioenpremies te betalen voor pensioenen, die steeds minder waard worden.
  

Inflatie voelen we niet zo!

Ik noem inflatie daarom altijd de sluipmoordenaar van ons vermogen.

Natuurlijk zien we zo af en toe een prijsverhoging, maar dat is dan meestal van iets, waar we dagelijks mee te maken hebben.

De meeste prijsverhogingen merken we niet of nauwelijks. Tot we merken dat we toch minder te besteden hebben.

Met GroeiDividend kunnen we daar iets aan doen, want deze nieuwsbrief is gespecialiseerd in de zogenaamde Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Dat zijn aandelen, die met de regelmaat van de klok hun dividend verhogen en u dus als aandeelhouder meer inkomen bezorgen.
 

AMDB’s zijn uw antwoord op inflatie
en de dalende euro! 

Want wie zijn vermogen belegt, beschermt zijn koopkracht tegen een verdere daling van de euro maar nog belangrijker, beschermt uw vermogen tegen de komende inflatie.

Helemaal als u belegt in mijn aanbevolen Alsmaar Meer Dividend Betalers. Ondergewaardeerde aandelen van grote multinationals die er een gewoonte van hebben gemaakt het dividend met regelmaat te verhogen.

keurmerkDaarom besteed ik veel tijd om voor u de beste Almaar Meer Dividend Betalers op de beurs te selecteren.

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn. Integendeel!

Ik heb een lijst samengesteld van 258 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

Ik ga voor u op zoek naar het beste van het beste. Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
  

Wordt ook abonnee en u krijgt GroeiDividend
1 jaar GRATIS

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 258 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol tips. Zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Onderstaand vindt u wat meningen op een rijtje:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
1 jaar GRATIS
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.