Kan ook ik een hoog dividend krijgen zonder veel risico's te nemen?

Jazeker!

Met mijn AMDB's zit
u zo op een
veilig 
Hoog Dividend!

Laat uw dividendrendement ook alsmaar groeien

 

  

  
Het gemiddelde dividendrendement van mijn lange lijst met 258 Alsmaar Meer Dividend Betalers ligt momenteel op 2,4%. Dat is niet mega hoog (maar altijd nog veel meer dan de rente bij de bank!).

Veel dividendbeleggers vinden die 2,4% veel te laag, maar zijn evengoed voorzichtig met Hoog Dividend aandelen.

Wist u dat u met aandelen die Alsmaar Meer Dividend Betalen zo op een veilig Hoog Dividend zit?

Bij GroeiDividend is de hoogte van het huidige dividendrendement daarom eigenlijk niet zo belangrijk. Veel belangrijker is de mate waarin het dividend van een aandeel groeit.

Wat doet het Rendement Op Kostprijs?

Een Rendement Op Kostprijs (ROK) kunt u berekenen door het huidige dividend af te zetten tegen de prijs die u voor een aandeel heeft betaald.

Stel, u heeft 5 jaar geleden het aandeel Philip Morris gekocht voor $38. Als we deze aankoopkoers afzetten tegen het huidige dividend van $4,00 dan is uw dividendrendement nu 10,5%.

Aandelen die een snelle dividendgroei verwezenlijken, zullen nog sneller een hoog dividendrendement laten zien.

Ter illustratie hieronder een lijst van aandelen met een gemiddelde dividendgroei van meer dan 20% in de afgelopen vijf jaar. 

 

15 kampioenen

 
Bijna de helft van deze aandelen zit na vijf jaar al op een Hoog Dividendrendement van boven de 6%!

Bij de restaurantketen Cracker Barrel Old Country Store is het dividendrendement na 5 jaar zelfs boven de 12% uitgestegen. Dat zal met de jaren, net als bij de rest, alleen maar verder oplopen.

Alle aandelen zijn bekenden van GroeiDividend. Vele abonnees genieten al jaren van een groeiend dividend en de mooie koersstijgingen die deze dividendverhogingen tot gevolg hebben gehad. Zes van de 15 bovengenoemde aandelen zijn momenteel koopwaardig.

  

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB) verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 258 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website en per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk nu de beurzen zo hoog staan.
   

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een dividendrendement van boven de 10% in 5 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver daarboven.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 258 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 258 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

Bovendien ontvangt u van mij 4 tips van bedrijven die al meer dan 50 jaar op rij het dividend verhogen! 
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van maart staat vol aantrekkelijke tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.