En weer een totaalrendement van meer dan 60%

Begin deze week kregen mijn abonnees een verkoopadvies

Zo werd er weer een aandeel met >60% rendement verkocht

Niks speculeren maar gewoon met degelijke dividendaandelen   

 
Begin deze week kon ik mijn abonnees opnieuw verblijden met een extra GroeiDividend bericht. Afgelopen maandag werden wij getrakteerd op een enorme koersstijging van speelgoedfabrikant Hasbro (Nasdaq: HAS). Voorbeurs maakte het bedrijf de eerste kwartaalcijfers bekend, waardoor het aandeel aan het einde van de dag 12,55% hoger sloot.

Hasbro is de op één na grootste speelgoedfabrikant in de wereld en vertegenwoordigt een brede portefeuille aan speelgoed, (bord)spelletjes, televisieprogrammering, motion pictures en digitale spelletjes. De onderneming heeft een aantal belangrijk merken in haar bezit zoals Transformers, Playskool, Monopolie en My Little Pony. Verder bezit het belangrijke licenties voor het maken van speelgoed van o.a. de Disney-figurens Avengers, Star Wars en Frozen.

Dat het goed ging met Hasbro, konden we al lezen in Hasbro's Boys are Back.

HAS heeft in oktober 2013 en februari 2014 in onze lijst met favorieten gestaan en door de enorme koersstijging begin deze week, is het aandeel in de categorie overgewaardeerd beland. Ik heb mijn abonnees geadviseerd het aandeel te VERKOPEN.

Sinds de eerste opname heeft het aandeel ons een totaalrendement van +63,25% opgeleverd en was ons dividendrendement op kostrpijs inmiddels gestegen naar 3,91%.


600_grafiek_wvwk17.jpg  

Dividend helpt ons om deze
prachtige winsten te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien welke aandelen in mijn lange lijst van 261 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.
 

Dankzij GroeiDividend 
groeit uw vermogen nog harder

Dat de GroeiDividend-methode zijn vruchten afwerpt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar! Kijkt u maar eens naar de onderstaande resultaten. 
  

resultaat

* in elke aandeel werd voor circa $1.000 geïnvesteerd

  
Zoals u ziet, werden de aandelen de afgelopen 4 jaar met gemiddeld +63,75% winst verkocht! En dat zonder te speculeren of grote risico's te nemen!

Ook u kunt dergelijke rendementen gaan behalen als u de tools van GroeiDividend goed gebruikt. Want de mogelijkheid om mooie rendementen te maken, bestaat nog steeds.

Wilt u weten hoe de nog niet verkochte aandelen presteren? KLIK HIER

 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Niet alleen heb ik een lijst met 261 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en laat uw vermogen gegarandeerd dubbel zo hard groeien.

 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van april staat vol aantrekkelijke tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.