Het genot van de factor tijd

Uw (klein)kinderen hebben het voordeel van de factor tijd!

Laat ze profiteren
van dit voordeel

Weg spaarbankboekje, hallo BeleggingsBoekje!

  

  
Wie doet het niet bij de geboorte van een kind of kleinkind, het openen van een spaarbankboekje. Want hoe prettig is het voor de kleine spruit om op de 18e verjaardag te beschikken over een leuk bedrag voor studie, rijlessen of nog iets later, als startbedrag voor de aankoop van een huis.

Vroeger kenden we het Zilvervloot Sparen (wie is er niet groot mee geworden). Je kreeg een aantrekkelijke rente en aan het einde van de looptijd een leuke extra bonus. Maar helaas, helaas ... die tijden zijn voorbij. Sparen tegen de huidige rente zet geen zoden meer aan de dijk en in het meest gunstige geval houdt uw spaargeld voor het kind de komende 20 jaar slechts de inflatie bij.

Waarom geeft u in plaats van een spaarbankboekje geen GroeiDividend BeleggingsBoekje? Dividend zorgt voor het basisrendement en de koerswinst op de lange termijn is de leuke extra bonus.
  

Geef een extra mooi cadeau voor later

Het allergrootste voordeel dat uw (klein)kind heeft is de factor tijd. Want hoe langer de beleggingshorizon is, hoe groter de kans op een aantrekkelijk rendement. Stel, u had 20 jaar geleden voor ongeveer $5.000 geïnvesteerd in onderstaande 10 GroeiDividend-aandelen.
  

na 20 jaar

 
*   slotkoers 12 mei 1995

**  slotkoers 12 mei 2015

  
Pardon! Op 20 jaar tijd was uw $5.000 startkapitaal uitgegroeid naar ruim $48.000! Bijna het tienvoudige! En heeft u het Rendement op Kostprijs (ROK) gezien? Een gemiddeld dividendrendement van boven de 23%. Op welk beleggingsproduct vindt u dat?

Hoe fijn zou het zijn een dergelijk bedrag mee te kunnen geven aan uw kinderen of kleinkinderen. En dat alles met gewone aandelen, zonder te speculeren, of door middel van turbo's, speeders of andere ingewikkelde producten.

U begrijpt dat ikzelf spijt als haren op mijn hoofd heb dat ik (voor mijn inmiddels tienerkinderen) niet veel eerder een dergelijk BeleggingsBoekje ben gestart.
  

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Sommige Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB) verhogen hun dividend al meer dan 50 jaar! En zij hebben een reputatie hoog te houden.

Ik heb een lijst samengesteld van 261 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen. U kunt die lijst terugvinden op mijn website en per aandeel geef ik aan, of u het aandeel nu kunt kopen of niet.

Dat is wel heel belangrijk nu de beurzen zo hoog staan.
   

GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover. Want een dividendrendement van gemiddeld 23% is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver daarboven.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 261 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 
  

Start ook een GroeiDividend BeleggingsBoekje

Begin nu met beleggen voor uw (klein)kinderen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning zal groot zijn.

Ze zullen u er over 20 jaar dankbaar voor zijn! 

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u nu een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

Bovendien ontvangt u van mij 4 tips van bedrijven die al meer dan 50 jaar op rij het dividend verhogen! 
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van mei staat vol aantrekkelijke tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Uzelf een rendement van +966% geven, mag natuurlijk ook!  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.