De huidige Bull-markt duurt zeker tot 2017

Het houdt maar niet op

De S&P500 breekt
opnieuw records

en kan nog veel hoger

Blijf niet wachten en profiteer mee van de
aanhoudende Bull-markt!
  

 
Omdat alle ogen op de Europese beurzen gericht zijn, zouden we het bijna vergeten. Maar ook nu nog breekt de S&P500 het ene na het andere hoogterecord. De stijgingen zijn weliswaar minder spectaculair, maar de index wist afgelopen maandag een nieuwe hoogste stand te bereiken van 2.133 punten.

En het behalen van records zet zich nog wel even door!

Het zijn namelijke woelige tijden op de obligatiemarkt. De koersen van obligaties dalen en beleggers vluchten weg. En hoe langer Janet Yellen wacht met de rente te verhogen, hoe slechter dat is voor obligaties.

Het is echter goed nieuws voor aandelen!

Geld stroomt weg van de obligatiemarkt en kan door de 0% rente in Amerika nergens anders heen dan naar de aandelenmarkt, wat de koersen en de S&P500 zal blijven opdrijven.
  

De rente zal nog langer heel laag blijven

De beurzen in Amerika speculeren al jaren over een mogelijke rentestijging door de FED (die er altijd nog niet is). De rentepolitiek van de FED wordt nauwlettend in de gaten gehouden, want als de FED de rente optrekt, stijgen alle rentetarieven en worden aandelen minder aantrekkelijk.  

Analisten zetten nu in op een renteverhoging van 0,2% in de tweede helft van dit jaar. Maar de FED zou ons wel eens kunnen verrassen en de rente helemaal niet in 2015 al te verhogen.

Naast het feit dat de Amerikaanse economie vertraagt, is per 1 januari de samenstelling van de "intrest-rate voting committee" van de FED gewijzigd. Er zijn twee "Super-hawks" uit, waardoor de committee uit meer "Doves" bestaat. En deze Doves hebben niet zoveel haast met het verhogen van de rente.

En hoe langer "Dove" Yellen wacht met de rente te verhogen, hoe meer geld er blijft stromen richting de beurs.
  

De aandelenmarkt is daarom the place to be

Zelfs na vijf geweldige beleggingsjaren, zijn aandelen nog steeds niet op hun top! Je zou denken dat we ons zorgen moeten gaan maken wanneer Yellen de rente gaat verhogen, maar dat valt reuze mee.

De geschiedenis leert dat aandelen het goed blijven doen, zelfs als de rente stijgt. Uit vorige perioden van renteverhoging blijkt dat de aandelenkoersen stijgen naarmate een renteverhoging nadert. Zodra de renteverhoging eenmaal een feit is, corrigeren aandelenkoersen weliswaar om vervolgens weer door te stijgen naar nieuwe hoogtepunten.

Daarbij bevindt Amerika zich in de sweet spot van de presidentsverkiezingen cyclus. Een periode die altijd winstgevend is geweest. Al sinds 1932 laten aandelen in het derde jaar van een presidentiële termijn geen verlies zien. De meeste winsten worden gemaakt in het derde jaar in een verkiezingencyclus van vier (jaar vier is het op één na beste jaar). We bevinden ons momenteel in jaar 3 en het historische trackrecord van dat jaar is niet mis. De gemiddelde jaarlijkse winst in het 3e presidentiële jaar is maar liefst 26,2%!!
  

Profiteer ook van de huidige Bull-markt!

Naast het feit dat het altijd een goed moment is om te beginnen met beleggen, zijn de marktomstandigheden tot begin 2017 zeker nog eens extra in ons voordeel. Zeker wanneer u uw aandelenkeuze bepaalt volgens de GroeiDividend-methode.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.
  

Een eenvoudige methode 
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
  

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar! Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. Hoe luxe is dat? 
  

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 258 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.
 

Aarzel niet langer en ga ook beleggen

Begin nu met beleggen volgens de GroeiDividend methode en profiteer extra nu de omstandigheden gunstig zijn.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van deze maand staat weer vol aantrekkelijke tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.