€3,33 per maand voor een abonnement

  

Mist u weer een tip met een indrukwekkende dividendgroei
  

  En het Bonusdividend dat zal worden uitgekeerd?

   
Of profiteert u mee van deze Alsmaar Meer Dividend Betaler?

   

 

 
Begin deze maand verraste een bekend familierestaurant vriend en vijand met opzienbarend dividendnieuws. 

Het vertrouwen in de toekomst is bij deze onderneming zo groot, dat het management heeft besloten, voor het eerst in de 33-jarige dividendgeschiedenis, een bonusdividend uit te keren van maar liefst $3. Daarbovenop wordt het kwartaaldividend nog eens met 10% verhoogd naar $1,10.

En u weet het ... Dividend liegt niet.

De afgelopen jaren kon het familierestaurant al indrukwekkende groeicijfers laten zien. De winst per aandeel verdubbelde bijna van $2,89 in 2009 naar $5,63 in 2014, waarbij de laatste jaren sprake is van een heuse groeiversnelling. Steeg de winst per aandeel in 2013 met 7,8%, in 2014 met 13%, wordt voor 2015 een winstgroei verwacht van maar liefst 18%.

Dit familierestaurant is dan ook bijzonder goed gepositioneerd en de omzet groeide de afgelopen drie jaar met 15%, terwijl het gemiddelde binnen de industrie op 5% ligt. Dit jaar wil het restaurant nog 6 nieuwe locaties openen in gebieden waar het restaurant nog niet vertegenwoordigd is.
  

Extra wind in de rug

Naast degelijk management, gecontroleerde groei en verbeterde winstmarges, zijn er dit jaar twee belangrijke factoren die voor extra wind in de rug van de onderneming zorgen.

Eén van die factoren zijn de verbeterde economische omstandigheden in de VS en de dalende werkloosheid. Deze hebben ervoor gezorgd dat consumenten meer geld zijn gaan uitgeven aan buiten-de-deur activiteiten. Aangezien uit eten gaan wordt gezien als een van de manieren van vrijetijdsbesteding, zijn de bestedingen in het restaurant aan het toenemen.

Maar er is nog een reden.

Ander pluspunt van de onderneming is het feit alleen actief te zijn binnen de VS. De resultaten worden daarom niet negatief beïnvloed door de duurder geworden dollar. Iets waar internationaal opererende bedrijven duidelijk wel de invloeden van ondervinden.
  

Alsmaar Meer Dividend

Dit familierestaurant is een geweldig GroeiDividend-aandeel. De dividendgroei die de keten heeft laten zien de afgelopen jaren is gigantisch. De afgelopen 5 jaar steeg het dividend van $0,82 in 2010 naar $4,20 in 2015. Dat is een stijging van 412%.

GroeiDividend

Dit familierestaurant noteerde een gemiddelde dividendverhoging van 51,7% per jaar. En heeft u het Rendement Op Kostprijs gezien? Die is in 5 jaar tijd opgelopen naar 10,2%.

Geweldig! Een dividendrendement van 10% waarvan u zeker weet dat het de komende jaren nog verder zal gaan oplopen.

Niet voor niets tipte ik mijn abonnees dit familierestaurant al in januari. Sinds de opname in heeft het aandeel ons al een rendement opgeleverd van +11% (S&P +2,6%).
  

GroeiDividend aandelen blijven
een geweldige investering

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien welke aandelen in mijn lange lijst van 261 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.
  

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Niet alleen heb ik een lijst met 261 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en laat uw vermogen gegarandeerd dubbel zo hard groeien.
 

U bent nog op tijd om mee te profiteren!

Het familierestaurant waarover ik sprak, gaat in juli ex-dividend. Het is dus nog niet te laat. Ook u kunt nog mee profiteren van de koerswinsten die dit aandeel kan laten zien, het bonusdividend en de 10% dividendverhoging.

Als u nu instapt, behaalt u met bonusdividend dit jaar al een dividendrendement van 5%!

U kunt nu risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert. Voor het eerste kwartaal betaalt u maar €9,99! 

Dat is omgerekend slechts €3,33 per maand!

3 maanden voor maar €9,99 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een kwartaal lang voor maar €9,99 als u deze week een abonnement neemt. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Naast bovengenoemde familierestaurant staan in mijn nieuwsbrief van juni nog 9 andere zeer aantrekkelijke tips. Zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 200_3_mnd_9_99.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.