Goud gaat het niet meer worden

Dalende trend duurt maar voort

Goud een veilige haven?

Word nu abonnee en u ontvangt 
5 extra recessie bestendige aandelentips GRATIS

  
Abonneer HIER

  

Goud, misschien wel een van de meest besproken grondstoffen. Het edelmetaal was deze week wederom flink in het nieuws. De goudkoers is afgelopen maandag nogal zwaar onderuit gegaan.

Gold Spot

Een tijdelijk fenomeen volgens de goudkevers... Zij verwachten al jaren een uitbraak van de goudprijs. En met uitbraak bedoelen ze geen opstootje van enkele dollars, maar honderden dollars tegelijk.

Sinds de afschaffing van de goudstandaard in 1971 fantaseert al menig goudliefhebber over enorme koerswinsten.

Dat de prijs van het goud alsmaar daalt, wordt door goudliefhebbers verweten aan inmenging van Centrale Banken en/ of overheden die met opzet de koers laag willen houden.

Gelukkig is de munitie van de centrale banken inmiddels bijna uitgeput! Een uitbraak zoals we zagen in de jaren zeventig zal daarom niet lang op zich laten wachten. De prijs zal na een inzinking ongeziene hoogte bereiken!
  

De droge cijfers

Waar of niet, feit is dat zich de afgelopen 20 jaar toch wel een aantal ontwikkelingen op de financiële markten hebben voorgedaan die een positieve invloed zouden kunnen hebben op de goudprijs.

Ik noem de enorm gestegen goudvraag vanuit China en India, of een wereldwijde bankencrisis, de huidige "Griekse" Eurocrisis en wat dacht u van de diverse overheden die met het grootste gemak de geldpersen aanzetten?

Nu ben ik blond en wellicht iets te simpel van ziel...

maar stel dat ik 20 jaar geleden $100 had geïnvesteerd in goud en/of aandelen. Wat zou mij dat dan hebben opgeleverd?
  

resultaten  

Tja, de cijfers spreken voor zich...

Ik sluit niet uit dat traders tijdelijk flink geld kunnen verdienen aan tussentijdse koersbewegingen, maar als kwaliteitsbelegging gaat goud het voor mij niet meer worden.
  

Goud: Je kan het niet eten maar bovenal,
het betaalt geen dividend!

Indien u echt op zoek bent naar een veilige haven die wel rendement oplevert, dan moet u bij mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers zijn.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Want ookal is het verleden geen garantie voor de toekomst, is het wel zo dat bedrijven met een respectabele dividendgeschiedenis, zich er alles aan gelegen is die reputatie te behouden.

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening! Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.
 

Ik zoek die veiligheid voor u!

Met GroeiDividend geef ik u naast veiligheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb een lijst samengesteld van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u geselecteerd. U hebt dus keuze genoeg.

Op die lijst staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. 

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en verhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik deze week nog iets extra's.
 

U krijgt van mij 5 extra recessie bestendige tips!

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u niet alleen een jaar gratis, maar ook nog eens een bonusrapport met 5 aandelentips die meer dan recessie proof zijn.

Zo kunt u meteen aan de slag met het creëren van een veilige haven in uw portfolio.

Neem nu een jaarabonnement en betaal voor 2 jaar slechts €179 en u krijgt mijn 5 bonustips er gratis bij.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ga ook GroeiDividend-beleggen. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  

   

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Ook mijn nieuwsbrief van de maand juli bevat eersteklas tips van momenteel ondergewaardeerde bedrijven. Zorg dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.