Komkommertijd? Welnee, welkom op de valuta-oorlog

Ook vakantiemaand augustus biedt volop koopkansen

Kwaliteitsaandelen
met een imposante dividendgeschiedenis

Vele abonnees profiteren al van mijn tips, wat doet u?

Ga ook GroeiDividend beleggen en u ontvangt 1 jaar GRATIS!

 
300_1_jaar_gratis.jpg 
  

 
Inmiddels heeft zo'n beetje elk zichzelf respecterende economie zijn valuta gedevalueerd. De centrale banken over de hele wereld doen er vanalles aan om hun munt aantrekkelijk te houden op de wereldmarkt.

Ze zeggen dan wel dat ze een sterke munt willen maar voor export gedreven landen (elk land zo'n beetje) is een sterke munt een horror.

Het begon met Japan halverwege de jaren 90, de Federal Reserve (FED) in 2008 en Europa begin dit jaar.

Vorige week was het China en gezien de economische problemen waarmee het land kampt als gevolg van overinvesteringen, te hoge schulden en een oververhitte beurs was een devaluatie haast te verwachten.

De Amerikaanse dollar is onderhand te sterkste valuta op aarde en wie had dat verwacht..

Gevolg van al dit monetaire getouwtrek is wel dat de rente overal laag is en de grondstofprijzen zijn gekelderd. 

Sparen bij de bank heeft geen zin meer en het is een waar slagveld onder de olie-aandelen geworden. Sommige aandelen noteren inmiddels 50% onder hun 52-weeks high.
  

En wanneer het bloed door de straten vloeit, ruiken veel beleggers een kans.

Het is een waar slagveld wat de olie-aandelen betreft. De dalende koersen hebben wel geleid tot sterk gestegen dividendrendementen.

Toch is het niet verstandig blind in olie-aandelen te stappen, puur vanwege de lage koers en het hoge dividendrendement. Want hoe houdbaar is dat hoge dividendrendement? Als het dividend moet worden verlaagd, zullen de koersen nog verder dalen!

Mijn nieuwsbrief van de maand augustus is daarom een heuse oliespecial geworden. De nieuwsbrief geeft een uitgebreide analyse van vier gerenommeerde olie-aandelen, Chevron (CVX), ExxonMobil (XOM), Helmerich & Payne (HP) en Schlumberger (SLB). Zo beschrijf ik de situatie op de oliemarkt, worden de kwartaalcijfers van de ondernemingen besproken en ik geef u duidelijk aan waarom het ene aandeel wel koopwaardig is en waarom het andere niet.
 

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Want ook al is het verleden geen garantie voor de toekomst, is het wel zo dat bedrijven met een respectabele dividendgeschiedenis, die reputatie willen behouden.

GroeiDividend kunt u zien als een soort Klimsparen. Hoe langer uw beleggingshorizon is, hoe hoger uw dividendrendement (lees rente) wordt. En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Met GroeiDividend geef ik u naast een hoge mate van zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb een lijst samengesteld van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u geselecteerd. U hebt dus keuze genoeg.

Op die lijst staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. 

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n stuk of 10, maar het kunnen er ook iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en verhogingen.

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode.

Neem nu een jaarabonnement en betaal voor 2 jaar slechts €179. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  

En als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u niet alleen een jaar gratis, u weet ook meteen welke olie-aandelen u beter links kunt laten liggen. 
 

300_1_jaar_gratis.jpg 

   

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Naast de olie-aanbevelingen bevat mijn nieuwsbrief van augustus nog veel meer eersteklas tips van andere ondergewaardeerde bedrijven. Zorg dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.