Mag dat wel zoveel geld verdienen na een crash?

Aantal ondergewaardeerde aandelen is flink gestegen

Nu is het moment
om toe te slaan

Ga ook GroeiDividend beleggen, dit is uw kans!

 

 
De schrik zit er weer even goed in na de beurstaferelen van afgelopen week. Het is dan ook officieel, de 28e beurscorrectie sinds de Tweede Wereldoorlog is daar. De S&P500 noteerde dinsdag 11% lager dan het 52-weeks high.

Dat de schrik er zo goed in zit, is omdat we zulke correcties niet meer gewend zijn. Veel beleggers zijn het haast vergeten, maar correcties als deze horen nu eenmaal bij beleggen. We zijn het alleen niet meer gewend na 4 jaar zonder.

Het is daarom goed te weten dat:

  • Elke dip tijdelijk is, zelfs de crash van 2008 op Wall Street duurde minder dan vier maanden, waarna de koeren terug omhoog veerden.
  • De markt bijna altijd overreageert omdat amateurbeleggers in algehele staat van paniek hun boeltje verkopen.
  • De hoogste rendementen juist worden behaald tijdens de rebound.

En als u koopt op de bodem, of daar dicht tegenaan, zijn de te behalen winsten zelfs enorm!
  

Correcties zijn een feest!

Natuurlijk zijn beursdagen als afgelopen week een akelig zicht, maar vergeet niet, op dagen als deze wordt het snelste geld verdient.

En u kunt daarvan profiteren!

Op momenten als deze worden zelfs wereldbedrijven blind van de hand gedaan en tikken de koersen bizarre dips aan van 15% en meer!
 

overzicht

 
Om kwaliteitsaandelen te kopen tegen mooie koersen, moet u dus juist toeslaan op dagen als deze.

Lagere instapkoersen hebben vele voordelen.  Zo kunt u meer aandelen kopen en ontvangt u meer dividend met enorme verschillen in rendement als resultaat.

Maar het instappen tegen een lagere koers heeft nog een voordeel. Lagere instapkoersen hebben hogere dividendrendementen tot gevolg. En dat is uitermate gunstig voor onze ROK (Rendement op Kostprijs). 

De gemiddelde dividendgroei van de S&P500 ligt op 10%. Wanneer u een aandeel aankoopt met een dividendrendement van 2%, duurt het 5 jaar langer (!) om naar een ROK van 7% te groeien dan bij een aanvangsdividendrendement van 3%. 

Een hoger dividendrendement bij aanvang is dus van enorme invloed op uw totaalrendement. En hoe langer u een aandeel aanhoudt, hoe groter het verschil zal zijn.

Bij twee van mijn kooptips is het dividendrendement deze week zelfs gestegen naar 4 en 5%.
  

Bij GroeiDividend vindt u kwaliteitsaandelen met een imposante dividendgeschiedenis

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen, de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Want ook al is het verleden geen garantie voor de toekomst, is het wel zo dat bedrijven met een respectabele dividendgeschiedenis, die reputatie willen behouden.

GroeiDividend kunt u zien als een soort Klimsparen. Hoe langer uw beleggingshorizon is, hoe hoger uw dividendrendement (lees rente) wordt. 

En met de dalende aandelenkoersen is uw aanvangs dividendrendement extra hoog.
 

Nu is een belangrijk moment

U staat dan ook op het punt een belangrijke beslissing te nemen.

Ga ik mijn vermogen dubbel zo hard laten groeien of... stap ook ik, net als al die angstige amateurbeleggers die hun aandelen dumpen, met verlies uit de aandelenmarkt?

Stoppen met beleggen is niet nodig want GroeiDividend vertelt u welke aandelen u met een gerust hart kan kopen.

Dividend liegt immers niet en zolang er niets fundamenteel mis is met de onderneming en het dividend niet in gevaar komt, kunnen beleggers juist profiteren van de koopkansen die de markt biedt. 
  

 Doe uw beste belegging ooit

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en neem nu een jaarabonnement. U betaalt voor 2 jaar slechts €179,95. Dat is nog geen €7,50 per maand. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

   

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Mijn nieuwsbrief van deze maand staat weer vol van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.