Dividend blijft de trend

 

Dividend is het nieuwe zwart

  


Eveline Vrisekoop
Dividendaandelen zijn momenteel zo populair, het lijkt wel mode. En omdat het hip is, springen veel nietsvermoedende beleggers zomaar op een dividendtrein met grote kans te ontsporen.

GroeiDividend-aandelen zijn veilige aandelen, met een betrouwbaar dividend die wel kan oplopen tot boven de 10%! En nu veel van de aandelen uit mijn lijst wel 10%-50% lager noteren dan het 52-weeks high, zijn dergelijke mooie dividendrendementen nog sneller te bereiken.

Ook u kunt winsten van wel 26% per jaar behalen met degelijke dividendaandelen van grote bekende bedrijven, zonder te hoeven speculeren of gebruik te maken van opties, turbo's of sprinters. De GroeiDividend-methode biedt u de kans om èn koerswinst te maken èn een hoog dividend te ontvangen. En dat deze methode succesvol is, bewijst de formule al meer dan 50 jaar!
    

Smaakmakende rendementen

Er zijn bedrijven, die door de jaren heen hun winst constant zien groeien en die winst in de vorm van een alsmaar oplopend dividend doorgeven aan hun aandeelhouders. Wij noemen ze de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Coca Cola is zo’n voorbeeld, Procter & Gamble, 3M, McDonald's maar er zijn ook minder bekende grote ondernemingen die dat doen.

ROKZo staat er in mijn lijst met AMDB-aandelen een ander groot Amerikaans restaurant dat al sinds 2002 jaarlijks een hoger dividend betaalt. De onderneming heeft het dividend de afgelopen 5 jaar zelfs met gemiddeld 32% weten te verhogen. Ontving u in 2010 nog een dividend van $0,82 is dat nu $4,20.

Vijf jaar geleden noteerde het aandeel ongeveer $50. Met de huidige $4,20 betekent dat een dividendrendement van 8,4%. En geloof me, dat rendement zal de komende jaren verder groeien tot ruim boven de 10%. 

En de koers? Die is maar liefst verdrievoudigd! Want op termijn volgt een de koers namelijk altijd de trend van het dividend. Dit samenspel van dividendgroei en de meestijgende koers, stelt beleggers in staat smaakmakend rendementen van 26% per jaar te behalen!

  

restaurant

  
Het is een bijzonder dubbelspel: U krijgt alsmaar meer dividend plus de koersvoordelen van betrouwbare, stabiele en hoogwaardige kwaliteitsaandelen.

  

De unieke combinatie maakt het zo bijzonder

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van hebben gemaakt hun dividend regelmatig te verhogen, de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

keurmerkIk heb op mijn website een lijst samengesteld van 253 AMDB's. Een lange lijst van bedrijven die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt er zomaar op. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke dat zijn, leest u hiernaast.
   

Laat uw vermogen dubbel zo hard groeien

Alsmaar meer dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet! Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact het juiste moment bepalen wanneer u moet kopen. Dat moment ligt minder voor de hand dan u met het blote oog kunt waarnemen. Dat is onze kracht.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn en u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten.
 

Doe uw beste belegging ooit

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en neem nu een jaarabonnement. U betaalt voor 2 jaar slechts €179,95. Dat is nog geen €7,50 per maand. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers.   

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Abonneer HIER 

  

De nieuwsbrief van september is onlangs verschenen. Naast bovengenoemd Amerikaans restaurant vindt u nog 12 tips van andere eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.