Steeds meer ondergewaardeerde aandelen op de Amerikaanse beurs

 

Ontvang een historisch hoog dividendrendement

- We get paid to wait! - 

Eveline Vrisekoop 
De nieuwsbrief van de maand oktober is verschenen en de lijst met ondergewaardeerde aandelen blijft maar toenemen. De bak met koopjes wordt steeds groter en is sinds begin dit jaar verdubbeld. Vele nieuwe beleggingskansen dienen zich dan ook aan.

Tijdens mijn analyse onderzoek van ondergewaardeerde aandelen, stuitte het GroeiDividend-systeem op een heel interessant aandeel. De koers van deze Alsmaar Meer Dividend Betaler staat momenteel bijzonder laag, waardoor het dividendrendement tot ver boven de 4% is opgelopen. De afgelopen 10 jaar is zo'n hoog dividendrendement slechts 1x voorgekomen en wel tijdens de beurscrash van 2009. De koers/winst verhouding is inmiddels gedaald naar 12,7 terwijl het gemiddelde van de afgelopen vijf jaar 20,25 bedraagt.

Deze cijfers hebben natuurlijk een reden. De omzet van deze 125 jaar oude onderneming zit sinds een jaar in een dalende trend. Reden: minder orders vanuit de olie-industrie, de dure dollar en tragere economische groei in China. Menig onderneming ondervindt dezelfde hinder maar beleggers van deze conglomeraat, die al decennia lang een hogere omzet laat zien, zijn het niet gewend. Onzekerheid slaat hen om het lijf en sinds mei van dit jaar zit de koers van het aandeel in een vrije val.
  

Beleggers slaan door en wij gaan daarvan profiteren

Zonder te willen ontkennen dat de onderneming in zwaar weer zit, kan je natuurlijk ook overdrijven. Want ondanks de huidige tegenwind, heeft deze onderneming nog steeds een uitstekende balans met een positieve cashflow. Daarbij beloont de onderneming haar aandeelhouders al decennia lang met een stabiele dividendgroei. Het aandeel heeft namelijk één van de veiligste dividenden die er zijn. Slechts 4 ondernemingen ter wereld kunnen het trackrecord van dit bedrijf evenaren. Saillant detail: de volgende jaarlijkse dividendverhoging komt er over een maand alweer aan!

Het is meer dan waarschijnlijk dat de onderneming het de komende twee kwartalen nog zwaar zal hebben, maar om je onderneming aan te passen aan een dalende markt, kost nu eenmaal tijd. We moeten echter niet vergeten dat de firma in haar 125-jarige geschiedenis voor wel hetere vuren heeft gestaan en steeds opnieuw de weg omhoog wist in te zetten en het dividend te blijven verhogen.

Met deze wetenschap, en het feit dat zodra de marktomstandigheden verbeteren we enorme koerswinsten kunnen behalen, heb ik het aandeel gebombardeerd tot Favoriet van de Maand. En terwijl wij geduldig wachten op koersherstel, laten we ons zolang vorstelijk betalen met 4,3% alsmaar meer dividend.

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

keurmerkVoor de bezitters van die aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien, welke aandelen in mijn lange lijst van 252 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Ondergewaardeerde aandelen kopen en
overgewaardeerde aandelen verkopen

Werkt het echt zo simpel? Voor u wel! Want wij doen al het onderzoek voor u. En het lijkt misschien simpel, maar er komt nogal wat bij kijken om te bepalen wanneer een aandeel onder- of overgewaardeerd is.

Meer dan zes maanden heeft ons team van analisten samen met enkele software specialisten aan deze unieke methode gewerkt. Niemand beschikt over zo’n uniek stukje gereedschap. Dagelijks volgen wij meer dan 250 streng geselecteerde Alsmaar Meer Dividend Betalers en slaan daarvan o.a. de koers en het dividend op. 

Per aandeel wordt duidelijk aangegeven tot welke categorie het behoort.

groeidividend

 
Verder kunt u individuele koersgrafieken bekijken
  

groeidividend

 
Plus de belangrijke financiële gegevens per aandeel

  groeidividend

  
Kosten noch moeite worden gespaard om elke aandeel uitgebreid te kunnen analyseren.

 

Resumé

 • Ons team en de speciale software doen het werk voor u.
   
 • Elke maand publiceer ik een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een lijst met aandelen die èn zijn ondergewaardeerd èn na een uitvoerige analyse het meest koopwaardig. Dat zijn er meestal tussen de 10 à 15.
   
 • Deze Favorieten van de maand vindt u ook eenvoudig terug op de website onder de groene knop KOPEN (u hoeft dus niet de gehele nieuwsbrief door te worstelen).
   
 • Elke week stuur ik u een e-mail met dividendnieuws. Hierin vindt u de laatste ontwikkelingen op dividendgebied, zoals ex-dividend- en betaaldata als ook aangekondigde dividendverhogingen.
   
 • Alle aandelen zijn eenvoudig verhandelbaar. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken en brokers.
   
 • U gaat zelf beleggen. U blijft te allen tijde baas over uw eigen geld! Wij geven u een duidelijk en helder advies. Zo bespaart u enorm veel tijd en groeit uw vermogen optimaal!

 

1 jaar GRATIS 

 

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode
en ontvang 1 jaar GRATIS

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u nu een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.  

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

De nieuwsbrief van oktober verscheen afgelopen dinsdag. Naast de Favoriet van de maand vindt u nog 13 eersteklas tips van Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!
  

Abonneer HIER 

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.