Waarom u nooit te oud bent te gaan beleggen

Mijn ome Theo vraagt zich af:

Ben ik niet te oud voor GroeiDividend?

Nee hoor, hij is niet te oud en vandaag vertel ik u waarom ook gepensioneerden baat hebben bij deze beleggingsvorm.
Zelfs als u 80 bent!
   

 
Mijn ome Theo geniet al 20 jaar van zijn oude dag en was helemaal niet geïnteresseerd in beleggen. Toen hij met pensioen ging, had hij een bedrag gespaard van omgerekend ongeveer €75.000. Dit geld had altijd op een bank gestaan en hij keek er niet naar om, totdat zijn kapper met een suggestie kwam.

En wat was die suggestie? Nou, de zoon van de kapper was net beleggingsadviseur bij de bank geworden en hij deed ook aan vermogensbeheer. Het was een “hele aardige jonge man”. Hij zou het kapitaal van ome Theo kunnen gaan beheren.

Ome Theo durfde geen nee te zeggen en wilde de kapper, waar hij al jaren kwam, niet tegen de schenen schoppen.

Intussen ging de beurs dan weer omhoog en dan weer omlaag. Toen ik hierover met ome Theo in gesprek raakte, veronderstelde ik toch wel dat de beleggingsadviseur, na aftrek van alle advieskosten, minimaal €5.000 voor hem had verdiend. Maar oom Theo vertelde dat in plaats daarvan, zijn kapitaaltje met €5.000 was afgenomen. Hij had dus nog maar €70.000!

Zijn beleggingsadviseur was ondertussen bij de bank vertrokken en ome Theo wist dat ik samen met een collega GroeiDividend was gestart. Hij besloot de stoute schoenen aan te trekken en het beleggen zelf wel eens te proberen.

Daarbij had hij veel vertrouwen in zijn nichtje.

Allereerst heb ik de portfolio van ome Theo eens doorgelicht. En u raadt het al, ik werd er niet vrolijk van. Er zaten obligaties in, wat zogenaamde groei-aandelen en er zaten goudmijnaandelen in. Ik zal u de verdere details besparen. Dat is allemaal minder interessant.

Mijn conclusie was, dat er veel te veel risico in de portfolio zat van mijn oom. 

Ik heb hem verteld dat hij vanaf nu beter het beheer van zijn portfolio in eigen hand kon nemen en dat dit met behulp van mijn website en de nieuwsbrieven eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.

En omdat ik ome Theo graag op weg wilde helpen, heb ik hem aangeboden dat als hij abonnee zou worden, hij er van mij een jaar extra gratis bij zou krijgen. 

Oom Theo had mij uitgelegd wat hij eigenlijk wilde. Hij wilde het geld niet opmaken en het inkomen zelfs herbeleggen. Hij had genoeg aan zijn AOW en zijn pensioen, maar hij wilde niet dat zijn kapitaal nog verder in waarde zou dalen.

Ome Theo had eerst nog een vraag aan mij. Hij wilde weten of hij niet te oud was om te beleggen in mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers?

Nu krijg ik deze vraag wel vaker. Ik heb inmiddels vele brieven gekregen van lezers met de vraag of GroeiDividend wel zin heeft voor mensen die ouder dan 60 of zelfs 70 zijn. De schrijvers denken vaak dat ze nog te kort leven om te sparen met het herbeleggen van dividend.

Het is een terechte vraag! Als u jonger dan 60 bent, is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) zeker iets voor u. Geen twijfel over mogelijk en ik toon u zo aan waarom. Als u ouder bent dan 60, ga ik u twee goede redenen geven om beleggen in AMDB’s vandaag nog te overwegen.
 

Hoe zijn we met GroeiDividend gestart?

Laat ik u om te beginnen nog eens vertellen, wat AMDB’s nu precies zijn.

AMDB’s zijn de sterkste en veiligste ondernemingen ter wereld. Het zijn vaak de marktleiders in hun sector. Zij zijn altijd winstgevend, wat betekent dat ze bergen cash genereren. Die cash vindt zijn weg naar beleggers door dividend en inkoop eigen aandelen.

En omdat we er zeker van zijn dat deze ondernemingen er over 20, 30 en 40 jaar nog zijn, verkopen we de aandelen zelden of nooit. Maar ook AMDB’s zijn, zoals alle aandelen, onderhevig aan koersschommelingen, dus kopen we deze aandelen als de koers in een dip zit.

Nadat we beslist hadden over de criteria waaraan de AMDB’s moesten voldoen, zijn we een lijst gaan opstellen van AMDB’s op de Amerikaanse beurzen. Die lijst is de kern van mijn nieuwsbrief en website.

Sindsdien beleg ik uitsluitend in AMDB’s. Elke maand koop ik weer één of twee ondergewaardeerde aandelen. Ook al staan de beurzen hoog, er zijn altijd wel een aantal van mijn AMDB’s koopwaardig. En om het voor u en mij gemakkelijker te maken, heb ik een nieuwsbrief met daarin elke keer mijn Favorieten van de maand.

Als u jong bent en wat voor uw oude dag apart wilt leggen, dan is dit de ideale weg. Een portfolio met AMDB’s zou bovenaan uw beleggingslijstje moeten staan.

Maar wat als u niet jong bent, als u binnenkort met pensioen gaat of misschien al met pensioen bent?
 

U gaat langer leven dan u denkt!

Als u een man bent van 60 jaar in een goede gezondheid, heeft u volgens de American Academy of Actuaries een levensverwachting van 27 jaar. Statistisch gezien gaat u dus niet dood voor uw 87ste.

Als u 70 bent is uw levensverwachting 20 jaar.

En als u 80 bent is uw levensverwachting 13 jaar.

Als oom Theo op zijn 80e €70.000 euro in AMDB’s had geïnvesteerd, dan had hij bij een rendement van 8,5% zijn vermogen in de 13 jaar dat hij nog zou leven zien toenemen naar €186.318 (ik elimineer daarbij de koersschommelingen van de dollar).  

Als hij 70 was geweest en €70.000 in AMDB’s had geïnvesteerd, dan was dit nu gegroeid tot €329.809 in 20 jaar.

Maar mijn oom is 20 jaar geleden op zijn 60e met pensioen gegaan. Als hij zijn €75.000 toen eens niet bij de zoon van zijn kapper in beheer had gegeven, maar dat geld had geïnvesteerd in een portfolio met AMDB’s?

Op zijn 60e had hij in goede gezondheid nog 27 jaar geleefd. Zijn vermogen van €75.000 zou dan zijn gegroeid naar €625.510 op zijn 87e !

Had u gedacht dat dit mogelijk zou zijn? En deze cijfers moge duidelijk maken dat ook ouderen hun vermogen nog behoorlijk kunnen laten groeien, zelfs als ze een stuk ouder zijn dan 60 of 65! Met de grote stappen die de medische wetenschap momenteel maakt, is de kans dat u ouder wordt dan 87 niet ondenkbeeldig! Het is zelfs zeer waarschijnlijk.

Mijn oom Theo was blij met mijn advies. Hij schreef mij onlangs:

Lieve Eveline, ik wil je bij deze even bedanken voor al je hulp bij het opzetten van een portfolio met groeidividend aandelen. Ja, ik weet het, ik moet het vanaf nu zelf gaan bijhouden, maar ik vind het leuk om te doen. En dat met de computer gaat mij op mijn oude dag nog wel lukken hoor! Ik ben ervan overtuigd dat dit een goed systeem is wat ik eenvoudig zelf kan bijhouden. Nogmaals, bedankt. Je oom Theo.  
 

GroeiDividend heeft perspectieven voor elke leeftijd

Uw vermogen gaat dus groeien en het geeft niet op welke leeftijd u begint. Het uitbetaalde dividend kunt u mee oppotten of u kunt het opmaken.     

De dividendbetalingen beginnen weliswaar niet spectaculair hoog met 2,5 tot 3,5%, maar gaande de belegging groeit het tot 8%, 9%, 10% en zelfs meer gemeten aan de prijs, die u voor de aandelen oorspronkelijk betaald hebt.  

En niet alleen dat, want met het stijgen van het dividend, stijgt ook de koers.  

GroeiDividend is een must voor elke belegger. Jong en oud. En als u er nog niet mee begonnen bent, raad ik u aan dat snel te doen.
             

  GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken met 
een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover, want een dividendrendement dat groeit naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend  uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
  

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Begin nu met beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning zal groot zijn.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u net als mijn Ome Theo er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 252 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Ook mijn nieuwsbrief van deze maand bevat weer een aantal tips van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.