Ook de Beursbijbel adviseert het

Niet alleen ik doe het

Ook de Beursbijbel
houdt van Alsmaar Meer Dividend Betalers

Ga ook GroeiDividend Beleggen en ontdek het zelf.
Het kost u bijna niets!

  

 
De BeursbijbelAfgelopen weekend wist ik mijn handen te leggen op de Beursbijbel 2016. Voor €6,- konden lezers van het Vlaamse DE TIJD het leeswerk aanschaffen. Als geïnteresseerd belegger wilde ik deze uitgave natuurlijk niet missen, want "ook de ervaren aandelenbelegger vindt in de Beursbijbel 2016 beslist zijn meug". En ik werd niet teleurgesteld.

Nog zonder het 250 pagina's tellende boek maar te hebben opengeslagen, wist ik al:

De auteurs van de Beursbijbel zijn fan van GroeiDividend!

Op de achterkant van het boek wordt uitgelegd dat aandelen op lange termijn veel meer opbrengen dan spaarrekeningen of obligaties. In eerste instantie al vaak vanwege het dividend.  "Daarbovenop komt nog eens de waardestijging van de aandelen zelf, op lange termijn zo goed als een zekerheid."

Mijn vermoeden werd bevestigd nadat ik het boek opensloeg en mijn oog viel op Hoofdstuk IV: Welke aandelen kopen? 4 - Dividendwaarden.

Ik werd helemaal blij.

"In uw aandelenportefeuille mag een stevig percentage gaan naar dividendwaarden. Het legt een 'fond' in uw portefeuille en beschermt die tegen minder goede beurstijden ... Vooral de capaciteit om het dividend de komende jaren minstens stabiel te houden en liefst nog op te trekken, is van essentieel belang."
De Beursbijbel 2016, blz. 94

en

"Aandelen die een behoorlijk dividend uitkeren en de capaciteit hebben om hun dividenden de komende jaren op te drijven, mogen dan ook een stevig onderdeel van uw aandelenportefeuille vormen."
De Beursbijbel 2016, blz. 95

 
Volgens de schrijvers is beleggen hèt nieuwe sparen van deze tijd. Ondertitel van het boek is ook niet voor niets: Hoe geld verdienen in rentelozen tijden. Het is daarom dat ik al jaren roep dat de GroeiDividend methode het Klimsparen van nu is!

  

Dividend helpt ons om
prachtige rendementen te halen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

keurmerkVoor de bezitters van die aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien, welke aandelen in mijn lange lijst van 252 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar! 
 

3 maanden voor maar €9,99
  
 

Doe uw beste belegging ooit

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, betaalt u niet alleen slechts €9,99 voor de eerste drie maanden, u weet ook meteen welke kwaliteitsaandelen koopwaardig zijn tijdens de huidige turbulentie in de markt. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een kwartaal lang voor maar €9,99 als u deze week een abonnement neemt. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal. 
  

En u loopt geen enkel risico

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet-goed-geld-terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Mijn nieuwsbrief van december verschijnt volgende week en ook deze staat weer vol aantrekkelijke tips. Zorg daarom dat u ze niet mist.

Abonneer HIER 

 

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 3 maanden voor maar €9,99
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.