De zekerheid van een stijgend inkomen

 

10 Top redenen om niet te piekeren over de beurs

  

 
Beleggers lijken weer massaal op de verkoopknop te hebben gedrukt. De dalende koersen maken maar weer eens duidelijk waarom beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) zo aantrekkelijk is.

Want hoe heerlijk is het als belegger te weten dat je inkomen elk jaar stijgt? Hoezo zorgen over China, tegenvallende kwartaalcijfers, tegenvallende renteverlagingen en/ of aankomende verhogingen. Met Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) is dat helemaal niet nodig.

  

10 Top redenen om te gaan GroeiDividend beleggen

 1. Nooit verlies

  Onderzoek door de mega investeerder Oppenheimer heeft uitgewezen dat de S&P500 nooit een verlies heeft gemaakt in een periode van 20 jaar. Feit is dat beleggers die hun aandelen korter vasthouden, aan grotere risico's zijn blootgesteld. Veel beleggers hebben dat aan den lijve ondervonden tijdens de crisis van 2009. Zij verkochten in paniek hun aandelen tegen bodemkoersen. Enkele jaren later stonden diezelfde aandelen op all-time-highs.
   
  Hoe langer u vasthoudt, hoe beter uw kansen.
  GroeiDividend

  Bovenstaande grafiek maakt duidelijk dat sinds 1950 de S&P500 over één jaar genomen 16 keer een verlies moest nemen, maar over 20 jaar geen enkele keer. Indien u zich beperkt tot de selectiestrategie van GroeiDividend, wordt uw kans op verlies alleen nog maar kleiner.
   
 2. U profiteert met AMDB's extra van de samengestelde interest

  Ik hoef u ongetwijfeld niets te vertellen over de kracht van de samengestelde interest. Anders verwijs ik u graag naar het artikel: Waarom u juist nu moet starten met beleggen. Albert Einstein noemde de samengestelde interest het achtste wereldwonder en Warren Buffett zegt dat het één van de belangrijkste redenen is dat hij zo'n enorm fortuin heeft vergaard.
   
  Om optimaal gebruik te maken van het samengestelde interest principe, is met Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) dan ook bijzonder effectief. AMDB’s zijn aandelen die er de gewoonte van hebben gemaakt hun dividend met regelmaat te verhogen, waardoor u steeds meer dividend ontvangt, wat u weer herbelegt, waardoor u nog weer meer dividend ontvangt om te herbeleggen etc. etc. Uw vermogen schiet zo dubbel zo snel omhoog.
    
 3. Dividend stijgt harder dan het uurloon en de inflatie.

  In onderstaande grafiek ziet u dat het dividend van S&P500 aandelen niet alleen harder stijgt dan het gemiddelde uurloon, maar dat ze ook de inflatie ruimschoots verslaan. De afgelopen 50 jaar is de inflatie grofweg met 650% gestegen, terwijl het dividend van S&P500 aandelen met meer dan 1400% is toegenomen.

  GroeiDividend

  Sources: Dividends and inflation data from Robert Shiller's database "US Stock Markets 1871-present and CAPE Ratio"and wage data from the United States Bureau of Labor Statistics.
   
  Van hard werken alleen wordt u dus niet rijk. AMDB's maken meer rendement op uw vermogen, welke ook nog eens inflatiebestendig is. Helemaal prettig om te weten als u tegen uw pensioen aanzit of al gepensioneerd bent. Want u krijgt elk jaar een loonsverhoging, iets wat bij pensioenen tegenwoordig nog zelden het geval is.
    
 4. Dubbel rendement door ondergewaardeerd te kopen en overgewaardeerd te verkopen. 

  Dat bewijzen Evert en Martijn op onze website. Beide heren besloten in januari 2006 elk $10.000 te beleggen in aandelen Coca-Cola. En terwijl Evert zijn aandelen gewoon aanhieldt en een rendement heeft van +146%, is dat bij Martijn opgelopen naar +292%, het dubbele dus!
   
  Dit enkel omdat Martijn zijn aandelen Coca-cola ook durft te verkopen als ze overgewaardeerd zijn en er aandelen McDonalds voor terug kocht, die op dat moment ondergewaardeerd waren. 
   
 5. Weg emotionele beslissingen.

  Emoties bij beleggen zijn funest. De particuliere belegger reageert uit angst steeds te laat bij oplopende koersen, stappen uit hebzucht op het hoogtepunt in en gooien in paniek op het verkeerde moment de handdoek in de ring.
   
  De computermodellen van GroeiDividend beschermen u hiertegen. Ook Warren Buffet laat zich niet van de wijs brengen als een aandeel door een dal gaat. In tegendeel, het is voor hem vaak het moment nog meer aandelen van de onderneming te kopen waar hij vertrouwen in heeft.
   
  Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact het juiste moment bepalen wanneer u moet kopen, maar net zo belangrijk ook, moet verkopen. 
   
 6. Dividend beschermt uw inkomen.

  Ik haal de Beursbijbel 2016 en nog maar even bij. Ook volgens deze auteurs leggen dividendaandelen een fond in uw portefeuille en beschermt die tegen minder goede beurstijden.
   
  Alsmaar Meer Dividend betalers blijven groeien, ook tijdens recessies en berenmarkten. Uw inkomen daalt niet, enkel de koers.
   
 7. Saai doet het beter.

  Aandelen die alsmaar meer dividend betalen presteren nu eenmaal beter op de beurs. AMDB's zijn geen jonge bedrijven met nieuwe flitsende producten die zichzelf nog moeten bewijzen. AMDB's zijn aandelen die al vele jaren meedraaien. Aandelen van ondernemingen die tegen een stootje kunnen en weten te overleven in zware tijden.

  GroeiDividend
   
  Vooral de Dividend Aristocraten (25 jaar van dividendverhogingen) presteren beduidend beter. Veel beleggers vinden deze aandelen saai en weinig spectaculair. Dat kan dan wel zo zijn, maar saai verslaat de markt wel met gemak.
    
 8. Gunstig instapmoment.

  Veel AMDB's noteren momenteel 20-30% onder hun 52-wks high en het kunnen profiteren van koersdips heeft vele voordelen.  Zo kunt u meer aandelen kopen en ontvangt u meer dividend voor hetzelfde geld. Maar het instappen tegen een lagere koers heeft nog een voordeel.
   
  Lagere instapkoersen hebben hogere dividendrendementen tot gevolg. En dat is uitermate gunstig voor onze dividendrendement-ontwikkeling op de langere termijn. Met het huidige dividendniveau zit u binnen een paar jaar zo van een gewoon dividend op een Hoog Dividend.
   
 9. Het kost u bijna niets.

  U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. Als u zich nu abonneert, krijgt u de GroeiDividend-nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99! Dat is een korting van 75%. U kunt op uw gemak de website bekijken, mijn lange lijst van Alsmaar Meer Dividend Betalers, mijn aanbevelingen uit het verleden volgen, maar ook mijn Favoriete aandelen voor de komende maanden. 
   
                                  3 maanden voor maar €9,99                         
   
 10. Direct 7 tips extra.

  Voor nieuwe abonnees heb ik iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt. De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten. En… ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel twee jaar geleden als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 50% gestegen en is ook het dividend met 28,5% verhoogd.

 

Doe uw beste belegging ooit

Bezitters van AMDB’s slaan twee vliegen in één klap. Zij verzekeren zichzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd. En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar! 

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, betaalt u niet alleen slechts €9,99 voor de eerste drie maanden, u weet ook meteen welke kwaliteitsaandelen koopwaardig zijn tijdens de huidige turbulentie in de markt. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een kwartaal lang voor maar €9,99 als u deze week een abonnement neemt. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal. 
  

En u loopt geen enkel risico

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet-goed-geld-terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Ook mijn nieuwsbrief van december staat weer vol aantrekkelijke tips. Zorg daarom dat u ze niet mist.

Abonneer HIER 

 

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.