Extra koerswinst en dividend

Slechte start van 2016 biedt

GroeiDividend beleggers de kans op meer dividend en extra vermogensgroei!

Lees alles over mijn Favorieten van de maand januari
    

 
Kanonnen
, dat was geen flauwe zever woensdag! Koersen doken naar beneden en de S&P500 daalde onder het niveau van de 1.900 punten.  De index is hiermee hard op weg naar haar tweede officiële correctie sinds 2009 en staat nog slecht 1,21% hoger dan de stand van 25 augustus 2014.

Beleggers wereldwijd drukken op de verkoopknop uit onzekerheid over de economische ontwikkelingen. Gingen experts in eerste instantie, net als in 2015, voor 2016 nog uit van een licht hogere economische groei, maken beleggers zich nu wederom zorgen over de lage olieprijzen en om de aanhoudende groeivertraging van de Chinese economie.

Maar niet alleen olie en China bepalen het sentiment onder de beleggers, ook de Federal Reserve en de eventuele renteverhogingen spelen onderhuids mee.
 

Wat nu?

Natuurlijk is het geen prettig gezicht dat koersen van aandelen de diepte in duiken. Toch ben ik ervan overtuigd dat een hoop emotie de beurskoersen parten speelt. Juist nu profiteren van de huidige koersdips biedt straks extra winstkansen. Want waar gaan al die beleggers met hun cash naartoe?

Laten we eerlijk wezen, Tina* is in de huidige markt nog zeer zeker aanwezig! Stoppen de huidige verkopers hun geld in goud? Ik zie het niet gebeuren. Eén van de grootste goud ETF's GLX sloot woensdag namelijk net zo hoog als de dag ervoor. (* There Is No Alternative)

Vluchten beleggers in obligaties? Ook niet, obligatie-indexen stegen woensdag met slechts 0,05%.

Waar gaat al dat geld dan heen?

Het geld staat gewoon even in de wacht. Ik ben ervan overtuigd dat deze beleggers bij gebrek aan beter vanzelf weer terug zullen keren op de aandelenmarkt. 

Beleggers met cash op hun beleggingsrekening zullen wachten tot de storm op de beurzen wat gaat liggen om daarna van lieverlee terug op de markt te komen. Met enorme koersstijgingen tot gevolg.

Gisteren kwamen de markten alweer een beetje bij zinnen en eindigde de S&P500 terug boven het niveau van 1.900 punten. 

Als beleggers dan weer terugkeren, waarin willen ze dan beleggen? Onderzoek van Quantalytica wijst uit dat tijdens een economische groeivertraging de drie-eenheid van dividend, kwaliteit en momentum bij beleggers prevaleert. 

Ondergewaardeerde GroeiDividend aandelen dus!
 

Kwaliteitsaandelen met een zeker dividend

Vorige week verscheen de eerste GroeiDividend nieuwsbrief van 2016 met daarin 11 Favorieten van de maand. 11 aandelen waarvan ik durf te beweren dat zij in 2016 het dividend zullen verhogen, wat er ook gebeurd.

Daarbij gaat het om ijzersterke ondernemingen die al vele jaren meelopen op de beurs en dus de nodige stormen en recessies hebben overleefd.

Om u een idee te geven, hieronder een omschrijving van vijf van mijn tips:

TIP 1: Het grootste voedselverwerkingsbedrijf ter wereld. De onderneming keert al 83 jaar onafgebroken dividend uit waarvan het de laatste 40 jaar nog elke jaar is verhoogd. Payout ratio bedraagt evengoed slecht 37%. De koers noteert momenteel 37% onder het 52-weeks high en kent een dividendrendement van boven de 3%.

Tip 2: Marktleider op het gebied van huishoudelijke (schoonmaak)producten in de VS. Keert al 10 jaar op rij een hoger dividend uit met de afgelopen 5 jaar een gemiddelde dividendgroei van 40%. Ook dit bijzonder stabiele aandeel ging deze week in de uitverkoop en noteert inmiddels  13% onder het 52-weeks high.

TIP 5: Wereldwijd industrieel conglomeraat dat al meer dan 125 jaar bestaat. Aandeel heeft een van de veiligste dividenden die er zijn en wordt al 59 jaar op rij verhoogd. Aandeel heeft een payout-ratio van 47% en een dividendrendement van maar liefst 4%. Koers noteert 31% onder het 52-weeks high.

TIP 6: Onderneming opgericht in 1951 en wereldwijde producent van halfgeleiders met brutomarges van maar liefst 58% op haar producten. Behoort al 2 jaar standaard tot de lijst met Favorieten en niet onverdienstelijk. Heeft het dividend de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 22,5% per jaar weten te verhogen. Staat na woensdag 17% onder het 52-weeks high.

TIP 11: Semi-monopolist met een geschiedenis die teruggaat naar 1862. Betaalt al 117 jaar onafgebroken dividend waarvan het de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 29% is verhoogd. De payout ratio is slechts 37% en de koers staat maar liefs 41% onder het 52-weeks high.

Al deze kwaliteitsondernemingen zijn nu met flinke kortingen te koop. Als u nu instapt, begint u met een extra hoog dividendrendement en nemen uw kansen op vermogensgroei extra toe.
 

De zekerheid van een stijgend inkomen

Wat de beurs in het nieuwe jaar ook gaat brengen, abonnees van GroeiDividend weten dat hun inkomen zal stijgen. Of de koersen nu omhoog gaan of omlaag.

In 2015 noteerde mijn aanbevolen Alsmaar Meer Dividend Betalers een gemiddelde dividendgroei van 14%. En dat is niet niks. Bovendien is nu instappen extra gunstig!

De koersen van veel van mijn Favorieten van deze maand noteren beduidend lager dan hun 52-weeks high. Sommigen wel 40%! Prettig gevolg van de koersdalingen is dat het dividendrendement van deze Alsmaar Meer Dividend betalers flink is opgelopen.

Dat maakt beginnen met GroeiDividend beleggen nu extra aantrekkelijk. 

U krijgt momenteel veel meer aandelen en veel meer dividend voor hetzelfde geld. Wat dat betreft is starten met GroeiDividend beleggen nu een stuk gunstiger dan een jaar geleden!
 

  GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken met
een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover, want jaar in jaar uit uw inkomen zien stijgen is heden ten dagen een bijzonderheid. 

Wat de koers van aandelen die alsmaar meer dividend betalen gaat doen, hoef ik u niet uit te leggen. De koers van een aandeel volgt op termijn namelijk altijd de trend van het dividend en zal daarom met grote zekerheid vele malen hoger liggen dan nu.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen meestijgen.
  

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!

Profiteer van de kansen die markt nu biedt

Begin nu met beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning zal groot zijn.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 250 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Naast de eerder genoemde vijf aandelen bevat mijn nieuwsbrief van januari nog zes eersteklas tips van Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.