Koop of verkoop niets voordat u dit leest

Starters ontvangen de ene na de andere dividendverhoging

Ontvang ook dividendverhogingen
van 24% of meer

  en lift mee op de mogelijkheden die de markt nu biedt
  

 
Er zijn slechts twee manieren om het dividendrendement van een aandeel te verhogen. De eerste is natuurlijk een dividendverhoging, maar dat kost tijd. De tweede is een daling van de aandelenkoers en dat gaat soms nog sneller dan het licht.

De eerste optie heeft bij beleggers een duidelijke voorkeur. En hoewel begrijpelijk, wordt de tweede methode echter onterecht als minderwaardig beschouwd. Zeker wanneer de fundamentals van een onderneming gezond zijn en de koers eigenlijk alleen meebeweegt met de golven van de markt.
 

Geef uw dividendgroei een boost

De S&P500 schommelt momenteel tussen de 7-8% lager sinds begin dit jaar. Het overgrote deel van de aandelen zijn de afgelopen 3 maanden echter wel met meer dan 20% gedaald. Dus dat $20 aandeel met een jaardividend van $0,50 is nu nog maar $16 waard.

Daarmee is het dividendrendement van 2,50% plotseling opgelopen naar 3,12%. Eenzelfde dividendverhoging is alleen mogelijk wanneer het dividend wordt verhoogd van $0,50 naar $0,62. Maar zelfs bij een gezonde jaarlijkse dividendverhoging van 10%, zou dat meer dan 2 jaar gaan duren.
 

De tijd brengt u de koerswinst

Dus hoewel we een hekel hebben aan dalende aandelenkoersen, brengt het ons wel sneller bij het doel van een hoger dividendrendement. Bijkomend voordeel is dat er een koersstijging van 25% in het verschiet ligt, zodra de paniek gaat liggen en de koers van het aandeel weer richting de $20 gaat.

Wiskundig klopt het natuurlijk allemaal, maar ook ik weet dat het nooit makkelijk is je winkelwagentje vol te gooien wanneer de markt zijn bodem test. Beleggers blijven als de dood voor de mogelijkheid dat het aandeel van $16 vandaag, doorzakt naar $14 morgen. Iets wat altijd tot de mogelijkheden zal blijven behoren.

Echter, om onze meesterbelegger Warren Buffett nog maar eens aan te halen:

"The stock market is a voting machine in the short-term and a weighing machine in the long-term. We can't control what happens the next few months, but we can identify well-positioned market leaders with strong returns on capital, visible cash flows, and durable competitive advantages -- the type that can maintain or even increase their distributions."

Zo is het maar net. En dankzij de slechte stemming op de markt, kunt u nu rendementen maken die 40%, 50% en zelfs 95% hoger liggen dan een jaar geleden.
  

Weet van welke koersdips u kan profiteren

Vergeet al die korte termijn ruis. In veel van deze koersen zit namelijk ook een hoop emotie! Want zelfs grote namen van solide bedrijven gaan tegen flink lagere koersen over de toonbank. Namen van bedrijven die al 25 jaar en meer jaarlijks een hoger dividend uitkeren!

Laat daarom de angst over wat de markt morgen gaat doen of de komende weken u er niet van weerhouden veel geld te verdienen in de komende jaren. Want juist op momenten als deze, vallen er hoge rendementen te behalen door te investeren in kwaliteitsaandelen van bedrijven die alsmaar meer dividend betalen.

De geschiedenis bewijst dat dividendgroei en koersontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat koersen van degelijke dividendbetalers zich altijd weer herstellen en de trend van het dividend omhoog volgen.
 

Een eenvoudige methode
om prachtige winsten te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van hebben gemaakt hun dividend regelmatig te verhogen, de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

keurmerkIk heb op mijn website een lijst samengesteld van 250 AMDB's. Een lange lijst van bedrijven die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt er zomaar op. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke dat zijn, leest u hiernaast.
 

Kwaliteit komt altijd
boven drijven

Dividend liegt immers niet en zolang er niets fundamenteel mis is met de onderneming en het dividend niet in gevaar komt, kunt u juist profiteren van de koopkansen die de markt biedt. Mijn maandelijkse nieuwsbrief is helemaal samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel! 

Abonnees ontvangen van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van die maand. Mijn Favorieten van de maand bestaan uit ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen van bedrijven met een acceptabele payout ratio, verantwoorde schuldenratio en een betrouwbaar dividend. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn. 

Het resultaat vindt u terug in mijn nieuwsbrief en daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

Ontvang GroeiDividend 1 jaar GRATIS

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 250 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Volgende week verschijnt de nieuwsbrief van februari. Deze staat vol met ondergewaardeerde eerste klas tips. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.